stukpuk 12.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Chłopaki sprawdzałam Was czy będziecie za mną tęsknić Zdaliscie test!!!! Tacy wielbiciele jak my byśmy mieli nie zdać! Aż nam sie miło zrobiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dorcia gratuluje!!!!! Tylko nie wiem czy z rozmiarem trafiłem bo dopiero pierwsze twoje stronki!? Jak co, to moge wymienić na większy.... http://www.intymna.pl/zdjecia007/boccara/sokotra3.jpg Podoba mi się i może nawet się zmieszczę - jak nie to troszkę się będzie wylewało górą ale chyba nikt się nie obrazi, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Chłopaki sprawdzałam Was czy będziecie za mną tęsknić Zdaliscie test!!!! Tacy wielbiciele jak my byśmy mieli nie zdać! Aż nam sie miło zrobiło! No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 pewnie jakaś inna żenada wciągnęła ja na członka swojej żenady Przyznam że to takie troszkę przedmiotowe podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dorcia gratuluje!!!!! Tylko nie wiem czy z rozmiarem trafiłem bo dopiero pierwsze twoje stronki!? Jak co, to moge wymienić na większy.... http://www.intymna.pl/zdjecia007/boccara/sokotra3.jpg Podoba mi się i może nawet się zmieszczę - jak nie to troszkę się będzie wylewało górą ale chyba nikt się nie obrazi, co? Nie bó się! Jak się wyleje troszke to damy znać takich rzeczy się nie da , ja mogę nawet zapiąć na pierwszą chawtke/hawtke (czy jak to sie tam nazywa?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ale, ale... jaki mój stan kawalerski... to mię stara na całkiem juz odeszła? coś wiesz na ten temat? bo jakoś ostatnio to my sie tak mijali, ze my się nie widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Lat temu czy taki z Ciebie wieczny student? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A gdzie jest ILA widziałem ,że gdzieś krąży po forum? żeby jej tylko czegoś jacyś obcy zboczeńcy czego złego nie zrobili jak na RW sami swoi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ale, ale... jaki mój stan kawalerski... to mię stara na całkiem juz odeszła? coś wiesz na ten temat? bo jakoś ostatnio to my sie tak mijali, ze my się nie widzieli... Sorry coś mi się musiało popier... Dla Ciebie na przeprosiny: http://farm1.static.flickr.com/41/110472920_a7193bee55.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 pewnie jakaś inna żenada wciągnęła ja na członka swojej żenady Przyznam że to takie troszkę przedmiotowe podejście mój kumpel kiedyś tak dziewczynom proponował wstąpienie do ZSMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Lat temu czy taki z Ciebie wieczny student? Dorciu, moje wnuczki już gonia mnie od komputera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 chyba będę musiał się jednak ożenić. żeby ciągle mieć jakieś problemy... No kurde wiedziałam że to nie z moim IQ jest coś nie tak, tylko takie zmyły żeś rozpuszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A gdzie jest ILA widziałem ,że gdzieś krąży po forum? żeby jej tylko czegoś jacyś obcy zboczeńcy czego złego nie zrobili jak na RW sami swoi są siedzi w krzaczorach jak kiedyś królik (ciepłe miejsce jeszcze, krolik na urlopie) i zbiera haki na ciebie Stuku. Będziesz miał przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 chyba będę musiał się jednak ożenić. żeby ciągle mieć jakieś problemy... No kurde wiedziałam że to nie z moim IQ jest coś nie tak, tylko takie zmyły żeś rozpuszczał I ja się dawno pogubiłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Lat temu czy taki z Ciebie wieczny student? Dorciu, moje wnuczki już gonia mnie od komputera... Eh, czy ja zawsze musze trafiać na starszych od siebie dzieciatych facetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 chyba będę musiał się jednak ożenić. żeby ciągle mieć jakieś problemy... No kurde wiedziałam że to nie z moim IQ jest coś nie tak, tylko takie zmyły żeś rozpuszczał no bo jak starej ciagle nie ma, to by się chciało cos ciepłego pod ręcą poczuć a na to ozenek najlepszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Lat temu czy taki z Ciebie wieczny student? Dorciu, moje wnuczki już gonia mnie od komputera... Eh, czy ja zawsze musze trafiać na starszych od siebie dzieciatych facetów? i w dodatku zdziecinniałych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A gdzie jest ILA widziałem ,że gdzieś krąży po forum? żeby jej tylko czegoś jacyś obcy zboczeńcy czego złego nie zrobili jak na RW sami swoi są siedzi w krzaczorach jak kiedyś królik (ciepłe miejsce jeszcze, krolik na urlopie) i zbiera haki na ciebie Stuku. Będziesz miał przechlapane... Słyszałam że ma już całą listę skarg i zażaleń pod Twoim adresem, Stuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ale ja juz mam co wspominać, a wy ciągle próbujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts