DorciaIQ 12.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 chyba będę musiał się jednak ożenić. żeby ciągle mieć jakieś problemy... No kurde wiedziałam że to nie z moim IQ jest coś nie tak, tylko takie zmyły żeś rozpuszczał no bo jak starej ciagle nie ma, to by się chciało cos ciepłego pod ręcą poczuć a na to ozenek najlepszy.. Ożenek???? Na ciepełko?!?!??!!? Przecież po ślubie to już nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 DORCIA GACIE DLA CIE http://j.luxlux.pl/l342/48fa05ee001ce01d461d518f/232222.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Lat temu czy taki z Ciebie wieczny student? Dorciu, moje wnuczki już gonia mnie od komputera... Eh, czy ja zawsze musze trafiać na starszych od siebie dzieciatych facetów? a poza tym dzieci już na swoim, znaczy bez obciążeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 chyba będę musiał się jednak ożenić. żeby ciągle mieć jakieś problemy... No kurde wiedziałam że to nie z moim IQ jest coś nie tak, tylko takie zmyły żeś rozpuszczał no bo jak starej ciagle nie ma, to by się chciało cos ciepłego pod ręcą poczuć a na to ozenek najlepszy.. Ożenek???? Na ciepełko?!?!??!!? Przecież po ślubie to już nie chcą w tym sęk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Lat temu czy taki z Ciebie wieczny student? Dorciu, moje wnuczki już gonia mnie od komputera... Eh, czy ja zawsze musze trafiać na starszych od siebie dzieciatych facetów? Mówisz i masz!!!!! Ja jestem młodszy i bez dzieci!!!!!! czy te oczu mogą klamać!? http://www.onlinephotographers.org/pics/4649_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 witaj ILA!znów muszę Stuka temperować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... Dorciu, miałem dobre nauczycielki w akademiku... mój Boże, ile to już lat... Lat temu czy taki z Ciebie wieczny student? Dorciu, moje wnuczki już gonia mnie od komputera... Eh, czy ja zawsze musze trafiać na starszych od siebie dzieciatych facetów? a poza tym dzieci już na swoim, znaczy bez obciążeń a obciążenia psychiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 witaj ILA! znów muszę Stuka temperować... ale śmieszne!! ILA witaj!!!! My tu tęskniliśmy za tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 DORCIA GACIE DLA CIE http://j.luxlux.pl/l342/48fa05ee001ce01d461d518f/232222.jpg Dzięki Takie rybackie troszkie - powinny się Stukowi spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja już nie wiem gdzie on sie moż e wyładować... żadne szczupaki nie pomagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 witaj ILA! znów muszę Stuka temperować... DZIĘKI RETRO http://www.walentynki.cba.pl/Gify/buziak4.gif I PRZECZYTAŁAM CAŁOŚĆ DOGŁĘBNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 wreszcie ktos mię docenił Dorcia tylko jęczy, że stary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja już nie wiem gdzie on sie moż e wyładować... żadne szczupaki nie pomagają... dlaczego mi dokuczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 wreszcie ktos mię docenił Dorcia tylko jęczy, że stary... A od kiedy jak dziewczyna jęczy to źle????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja już nie wiem gdzie on sie moż e wyładować... żadne szczupaki nie pomagają... dlaczego mi dokuczacie? Kto się czubi ten się lubi - tak chyba się mówiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 STUK , GRATULACJE Z 5000 POSTÓW OBY DALSZE BYŁY TAK SZYBKIE ,WESOŁE ORAZ ......... PREZENT DLA CIEBIE http://www.opakowania.com.pl/technologie/foto/2zamheineken.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I PRZECZYTAŁAM CAŁOŚĆ DOGŁĘBNIE ...czyli wiesz że naprawdę tęskniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 wreszcie ktos mię docenił Dorcia tylko jęczy, że stary... ZAWSZE CIE DOCENIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I PRZECZYTAŁAM CAŁOŚĆ DOGŁĘBNIE ...czyli wiesz że naprawdę tęskniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 STUK , GRATULACJE Z 5000 POSTÓW OBY DALSZE BYŁY TAK SZYBKIE ,WESOŁE ORAZ ......... PREZENT DLA CIEBIE http://www.opakowania.com.pl/technologie/foto/2zamheineken.jpg oraz jakie? Bo na końcu mordka smutna była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts