andrzejka 08.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Funiu to mozna zasięgnąc czasami rady u ciebie w tej dziedzinie Pytam profilaktycznie oczywiście, ze tak (o ile oczywiście moge powiedzieć coś mądrego). Chociaż teraz to nawet mi się zdarza, ale to tylko chwilowo - bo obecnie mam dwa móźgi Nie bądz taka skromna szkolisz kadrówki, księgówki i co nie tylko Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie wyłączy się. Możesz mieć otwartych kilka przeglądarek. Np. ja aby upolować punkta korzystam z kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A to pewnie z wieczora pojawisz się na sieci napewno nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 http://www.radio.com.pl/_admin/cm/podroze/_images_wino/czekolada_goraca.jpg PYCHOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi gdzie dzis rządzi to nie wazne.. byle był jutro na swojej budowie bo chce zobaczyc ich królową Będziesz jutro we wsi obok? Cos się szykuje A królowa warta odwiedzin Z opowieści slyszalam bo ja jeszcze nie dostąpilam tego zaszczytu Chyba Warta skoro wszechmocny aż przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 to ja sie juz pozegnam.. idu na pociag papap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 no i jak na kazdej porzadnej imprezce bywazapraszam do basenu!!!!!!!! http://www.tiger.edu.pl/tygryski/html/konferencje/spala2002/img/basen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie wyłączy się. Możesz mieć otwartych kilka przeglądarek. Np. ja aby upolować punkta korzystam z kilku Zdradzasz swą tajną broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie wyłączy się. Możesz mieć otwartych kilka przeglądarek. Np. ja aby upolować punkta korzystam z kilku to znaczy mam tam wejść, ściągnąc, pojawi się nowa ikonka na pulpicie i przez nią wchodzę do sieci, tak? A u góry jest taki sam pasek do wpisywania stron www jak w IE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi gdzie dzis rządzi to nie wazne.. byle był jutro na swojej budowie bo chce zobaczyc ich królową Ale masz fajnie mam nadzieję że będzie fotoreportaż z wizyty Jak możesz to pozdrów Prezesa i Luśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 to ja sie juz pozegnam.. idu na pociag papap Trzym sie cieplo w tym pociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A to pewnie z wieczora pojawisz się na sieci napewno nie... Ciekawym kiedy pojawisz się podziwiać królową. Whisper to mój sąsiad. Ale wieczorami kiszę się w capitol city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 albo bardziej intymnie ............. http://www.magraclub.pl/photo/basen-maly.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie wyłączy się. Możesz mieć otwartych kilka przeglądarek. Np. ja aby upolować punkta korzystam z kilku to znaczy mam tam wejść, ściągnąc, pojawi się nowa ikonka na pulpicie i przez nią wchodzę do sieci, tak? A u góry jest taki sam pasek do wpisywania stron www jak w IE? Jezier, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie wyłączy się. Możesz mieć otwartych kilka przeglądarek. Np. ja aby upolować punkta korzystam z kilku to znaczy mam tam wejść, ściągnąc, pojawi się nowa ikonka na pulpicie i przez nią wchodzę do sieci, tak? A u góry jest taki sam pasek do wpisywania stron www jak w IE? Ściągnie ci się program zapewne na pulpit, który musisz kliknąć 2 razy. Zainstaluje ci się firefox. A potem to już jak IE używasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi gdzie dzis rządzi to nie wazne.. byle był jutro na swojej budowie bo chce zobaczyc ich królową Będziesz jutro we wsi obok? Cos się szykuje A królowa warta odwiedzin Z opowieści slyszalam bo ja jeszcze nie dostąpilam tego zaszczytu Chyba Warta skoro wszechmocny aż przyjedzie. Klasa żądząca trzyma się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 maksiu milej podrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie wyłączy się. Możesz mieć otwartych kilka przeglądarek. Np. ja aby upolować punkta korzystam z kilku Zdradzasz swą tajną broń Jaką tam tajną. A wiecie jakim klawiszem odświeża się strony w przeglądarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 albo bardziej intymnie ............. http://www.magraclub.pl/photo/basen-maly.jpg Ja tu wskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Czy tu aby nie za płytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts