DorciaIQ 12.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Heloł Ktoś mnie pamięta?? Ktos może odrobinkę zatęsknił Ja tu jestem najkrócej ale nic to - tak tęskniłam!!! A gatki dla mnie masz? Hej Dorcia Wybacz, mam dziś ciężki dzięń, ale gacie znalazłam http://img.bonprix.pl/0/aaa115x17_328.jpg Dzięx A jak ciężki to zawsze możesz się wyładować na Stuku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Sprawdziałam, z streszczenium napisane jest, że tęskinicie za ilą, tylko Idę w takim razie KASIEŃKO- WIESZ,ZE TO SIĘ CZYTA ODWROTNIE Aaaaaaaaaaaaaa to o to Tobie chodziło! Ale mi nikt nie mówił że się pisze odwrotnie i my naprawdę!!! HAHAHA , DOKŁADNIE TO MIAŁAM NA MYŚLI "CZYTAJ POMIEDZY WIERSZAMI, Z PRZYMRUŻENIEM OKA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Kasieńko |Cześć, potrzebuję duuuuuuuuuzo pozytywnej energii na jutro, kto ma do zbycia??? Posyłam przez całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Kasieńko |Cześć, potrzebuję duuuuuuuuuzo pozytywnej energii na jutro, kto ma do zbycia??? Ja dawno jestem na rezerwie, ale moge oddać reszte swojej i tak mi nie potrzebna na tamtym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Kasieńko |Cześć, potrzebuję duuuuuuuuuzo pozytywnej energii na jutro, kto ma do zbycia??? ja! bieri skolko ugodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Kasieńko |Cześć, potrzebuję duuuuuuuuuzo pozytywnej energii na jutro, kto ma do zbycia??? JA KIPIĘ ENERGIĄ BIERZ ILE CHCESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Kasieńko |Cześć, potrzebuję duuuuuuuuuzo pozytywnej energii na jutro, kto ma do zbycia??? Rzepakowa może być? http://positiveenergybiofuels.com/images/PREFERREDLOGOWBR.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 siemanko wdepłam na chwilę i nie chce mi się czytać Cześć Magi, Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Kasieńko |Cześć, potrzebuję duuuuuuuuuzo pozytywnej energii na jutro, kto ma do zbycia??? WIDZISZ NA NAS ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 a na czym masz się wyładować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Sprawdziałam, z streszczenium napisane jest, że tęskinicie za ilą, tylko Idę w takim razie KASIEŃKO- WIESZ,ZE TO SIĘ CZYTA ODWROTNIE Aaaaaaaaaaaaaa to o to Tobie chodziło! Ale mi nikt nie mówił że się pisze odwrotnie i my naprawdę!!! HAHAHA , DOKŁADNIE TO MIAŁAM NA MYŚLI "CZYTAJ POMIEDZY WIERSZAMI, Z PRZYMRUŻENIEM OKA " Ale jak ja przymrużę oko to monitora nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Heloł Ktoś mnie pamięta?? Ktos może odrobinkę zatęsknił Ja tu jestem najkrócej ale nic to - tak tęskniłam!!! A gatki dla mnie masz? Hej Dorcia Wybacz, mam dziś ciężki dzięń, ale gacie znalazłam http://img.bonprix.pl/0/aaa115x17_328.jpg Dzięx A jak ciężki to zawsze możesz się wyładować na Stuku..... najlepiej zgnębić najmlodszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No ja wiedziałam,że można na was liczyć Dzieki. PS. O co chodzi z tym odwrotnym czytaniem ???? Nie jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 siemanko wdepłam na chwilę i nie chce mi się czytać ALEŚ PADNIETA WEJDZ NA CZAT, ANDRE CI ZROBI MASAŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Kasieńko |Cześć, potrzebuję duuuuuuuuuzo pozytywnej energii na jutro, kto ma do zbycia??? Ja dawno jestem na rezerwie, ale moge oddać reszte swojej i tak mi nie potrzebna na tamtym świecie Co Ty tu o tamtych światach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dorcia, gatki! http://img.interia.pl/facet/nimg/Pochwa_zamowienie_2731261.jpg Fajny tatuaż i w dość nietypowym miejscu - kolejna rzecz, którą bym chciała a zawsze się bałam... ja robię fikuśne fryzury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dorcia słyszałem ,że wciąż o gatki się upominasz!? http://www.intymna.pl/zdjecia007/beautynight/Juliettex.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 na zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jeszcze takim biustem nie otwierałem stronki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dorcia słyszałem ,że wciąż o gatki się upominasz!? http://www.intymna.pl/zdjecia007/beautynight/Juliettex.jpg Fafajne - i nie trzeba się rozmiarem stresować To teraz lecę po gatki dla Ciebie i potem spatki do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts