aniawmuratorze 13.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a z bagażnikiem no cóż pomyslałam że zrobię niespodziankę mężowi i wypożyczylam odkurzacz piorący coby auto wyprać w środku no i błyszczy jak nowiutki tylko jak dzisiaj pojechałam oddać odkurzacz to gość wyjechał z podporządkowanej i zatrzymal się na moim tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jakiś nawiedzony gość wjechal mi w bagażnik a wczoraj z córką w szpitalu wieczorem wylądowałam wiec chyba 13 zacząl się już trochę wczoraj Ojjejejejejejej co z córą???? (o bagażnik potem zapytam ) namówiła mnie żeby jej dać nożyce do trawy no i dziabnęła sobie kawałek palca więc wczoraj z czwórką dzieciakow w samochod i na ostry dyżur bo małża jak zwykle nie ma i wszystko na mojej głowie chirurg założył 3 szwy na ten jej biedny palec i zobaczymy co dalej Bidulka... A która to córeczka? Która by zresztą nie była to do wesela się zagoi, nie martw się A bagażnik się naprawi - gość podpisał papierki, nie? Tylko znowu z tym chodzenia i załatwiania jest... Powinni winowajcy załatwiać papierkową robotę z ubezpieczalnią jak komuś wjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jakiś nawiedzony gość wjechal mi w bagażnik a wczoraj z córką w szpitalu wieczorem wylądowałam wiec chyba 13 zacząl się już trochę wczoraj Ojjejejejejejej co z córą???? (o bagażnik potem zapytam ) namówiła mnie żeby jej dać nożyce do trawy no i dziabnęła sobie kawałek palca więc wczoraj z czwórką dzieciakow w samochod i na ostry dyżur bo małża jak zwykle nie ma i wszystko na mojej głowie chirurg założył 3 szwy na ten jej biedny palec i zobaczymy co dalej To faktycznie okropne Ale szybko sie zagoi i będzie dalej dzielnie mamie pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.08.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a z bagażnikiem no cóż pomyslałam że zrobię niespodziankę mężowi i wypożyczylam odkurzacz piorący coby auto wyprać w środku no i błyszczy jak nowiutki tylko jak dzisiaj pojechałam oddać odkurzacz to gość wyjechał z podporządkowanej i zatrzymal się na moim tyle Nie ma to jak facet z refleksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 więc pewnie nie zostaną zauważone moje 4 godzinne porządki tylko będzie rozprawa o zniszczonym błotniku i klapie od bagażnika (dobrze że mam wyższy samochód to chociaż lampy całe i mogę dalej jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy po obiadku? Tralalala dzisiaj susi było na dole w stołówie Ja nie lubie susi bo potem strasznie susi i o mało co mnie nie udusi Ty lepiej zostaw retro rymowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jakiś nawiedzony gość wjechal mi w bagażnik a wczoraj z córką w szpitalu wieczorem wylądowałam wiec chyba 13 zacząl się już trochę wczoraj Ojjejejejejejej co z córą???? (o bagażnik potem zapytam ) namówiła mnie żeby jej dać nożyce do trawy no i dziabnęła sobie kawałek palca więc wczoraj z czwórką dzieciakow w samochod i na ostry dyżur bo małża jak zwykle nie ma i wszystko na mojej głowie chirurg założył 3 szwy na ten jej biedny palec i zobaczymy co dalej Bidulka... A która to córeczka? Która by zresztą nie była to do wesela się zagoi, nie martw się A bagażnik się naprawi - gość podpisał papierki, nie? Tylko znowu z tym chodzenia i załatwiania jest... Powinni winowajcy załatwiać papierkową robotę z ubezpieczalnią jak komuś wjadą no to najstarsza 11,5 lat pewnie gdyby dala ktorejś z młodszych to bym miała większe wyrzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a z bagażnikiem no cóż pomyslałam że zrobię niespodziankę mężowi i wypożyczylam odkurzacz piorący coby auto wyprać w środku no i błyszczy jak nowiutki tylko jak dzisiaj pojechałam oddać odkurzacz to gość wyjechał z podporządkowanej i zatrzymal się na moim tyle Nie ma to jak facet z refleksem rodzaj pci nie ma tu nic do rzeczy Tydzień temu koleżanka blondynka wjechała waniliową (Kto wymyśla takie nazwy kolorów? ) pandką w tył kolesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy po obiadku? Tralalala dzisiaj susi było na dole w stołówie Ja nie lubie susi bo potem strasznie susi i o mało co mnie nie udusi Ty lepiej zostaw retro rymowanie.... co chcesz? prawie mi wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a z bagażnikiem no cóż pomyslałam że zrobię niespodziankę mężowi i wypożyczylam odkurzacz piorący coby auto wyprać w środku no i błyszczy jak nowiutki tylko jak dzisiaj pojechałam oddać odkurzacz to gość wyjechał z podporządkowanej i zatrzymal się na moim tyle Nie ma to jak facet z refleksem rodzaj pci nie ma tu nic do rzeczy Tydzień temu koleżanka blondynka wjechała waniliową (Kto wymyśla takie nazwy kolorów? ) pandką w tył kolesia pcia pewnie nie ma ale roztargnienie na pewno ma gość ma granatowego saaba i tak go to nie uchroniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy po obiadku? Tralalala dzisiaj susi było na dole w stołówie Ja nie lubie susi bo potem strasznie susi i o mało co mnie nie udusi Ty lepiej zostaw retro rymowanie.... co chcesz? prawie mi wyszlo ja dzisiaj pyszny krupniczek jadłam a teraz czekam aż mufinki bananowe upiecze córeczka ( ta która wszystkie palce ma ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a z bagażnikiem no cóż pomyslałam że zrobię niespodziankę mężowi i wypożyczylam odkurzacz piorący coby auto wyprać w środku no i błyszczy jak nowiutki tylko jak dzisiaj pojechałam oddać odkurzacz to gość wyjechał z podporządkowanej i zatrzymal się na moim tyle Nie ma to jak facet z refleksem rodzaj pci nie ma tu nic do rzeczy Tydzień temu koleżanka blondynka wjechała waniliową (Kto wymyśla takie nazwy kolorów? ) pandką w tył kolesia pcia pewnie nie ma ale roztargnienie na pewno ma gość ma granatowego saaba i tak go to nie uchroniło Pcia pcią, ale uważać powinien łobuz jeden! może się zagapił?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy po obiadku? Tralalala dzisiaj susi było na dole w stołówie Ja nie lubie susi bo potem strasznie susi i o mało co mnie nie udusi Ty lepiej zostaw retro rymowanie.... co chcesz? prawie mi wyszlo ja dzisiaj pyszny krupniczek jadłam a teraz czekam aż mufinki bananowe upiecze córeczka ( ta która wszystkie palce ma ok ) Jak jej wyjdą to poprosze przepis bo jak mała dziewczynka da rade to ja już tego nie spiernicze zrobie żonie niespodzianke na rocznice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a z bagażnikiem no cóż pomyslałam że zrobię niespodziankę mężowi i wypożyczylam odkurzacz piorący coby auto wyprać w środku no i błyszczy jak nowiutki tylko jak dzisiaj pojechałam oddać odkurzacz to gość wyjechał z podporządkowanej i zatrzymal się na moim tyle Nie ma to jak facet z refleksem rodzaj pci nie ma tu nic do rzeczy Tydzień temu koleżanka blondynka wjechała waniliową (Kto wymyśla takie nazwy kolorów? ) pandką w tył kolesia pcia pewnie nie ma ale roztargnienie na pewno ma gość ma granatowego saaba i tak go to nie uchroniło Pcia pcią, ale uważać powinien łobuz jeden! może się zagapił?! no pewnie specjalnie tego nie zrobił jak na moj gust to włączając się do ruchu stręcał w lewo ale patrzył czy nikt nie jedzie z prawej - nikt nie jechał to ruszył tylko że ja tam stałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy po obiadku? Tralalala dzisiaj susi było na dole w stołówie Ja nie lubie susi bo potem strasznie susi i o mało co mnie nie udusi Ty lepiej zostaw retro rymowanie.... co chcesz? prawie mi wyszlo ja dzisiaj pyszny krupniczek jadłam a teraz czekam aż mufinki bananowe upiecze córeczka ( ta która wszystkie palce ma ok ) Jak jej wyjdą to poprosze przepis bo jak mała dziewczynka da rade to ja już tego nie spiernicze zrobie żonie niespodzianke na rocznice! wyjść wyjdą tylko nie wiem czy masz stukuformę do mufinek bo beż formy albo takich papierowych foremek to nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy po obiadku? Tralalala dzisiaj susi było na dole w stołówie Ja nie lubie susi bo potem strasznie susi i o mało co mnie nie udusi Ty lepiej zostaw retro rymowanie.... co chcesz? prawie mi wyszlo ja dzisiaj pyszny krupniczek jadłam a teraz czekam aż mufinki bananowe upiecze córeczka ( ta która wszystkie palce ma ok ) Jak jej wyjdą to poprosze przepis bo jak mała dziewczynka da rade to ja już tego nie spiernicze zrobie żonie niespodzianke na rocznice! wyjść wyjdą tylko nie wiem czy masz stuku formę do mufinek bo beż formy albo takich papierowych foremek to nici się zlepiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 sama zostalam więc sobie strzeliłam na pocieszenie idę sobie przypomnieć jak się streszczenie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a z bagażnikiem no cóż pomyslałam że zrobię niespodziankę mężowi i wypożyczylam odkurzacz piorący coby auto wyprać w środku no i błyszczy jak nowiutki tylko jak dzisiaj pojechałam oddać odkurzacz to gość wyjechał z podporządkowanej i zatrzymal się na moim tyle Nie ma to jak facet z refleksem rodzaj pci nie ma tu nic do rzeczy Tydzień temu koleżanka blondynka wjechała waniliową (Kto wymyśla takie nazwy kolorów? ) pandką w tył kolesia pcia pewnie nie ma ale roztargnienie na pewno ma gość ma granatowego saaba i tak go to nie uchroniło Pcia pcią, ale uważać powinien łobuz jeden! może się zagapił?! no pewnie specjalnie tego nie zrobił jak na moj gust to włączając się do ruchu stręcał w lewo ale patrzył czy nikt nie jedzie z prawej - nikt nie jechał to ruszył tylko że ja tam stałam Ja go nie usprawiedliwiam ale sam dwa razy miałem take przypadki. Za pierwszym razem(prawko od 3miesięcy, zagapiłem się na....... i przydzwoniłem od tyłu w autobus PKS-u Kadecik nieźle sie posypał Za drugim razem koleś "złapał mnie na stłuczke" świnia jedna długa historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy po obiadku? Tralalala dzisiaj susi było na dole w stołówie Ja nie lubie susi bo potem strasznie susi i o mało co mnie nie udusi Ty lepiej zostaw retro rymowanie.... co chcesz? prawie mi wyszlo ja dzisiaj pyszny krupniczek jadłam a teraz czekam aż mufinki bananowe upiecze córeczka ( ta która wszystkie palce ma ok ) Jak jej wyjdą to poprosze przepis bo jak mała dziewczynka da rade to ja już tego nie spiernicze zrobie żonie niespodzianke na rocznice! wyjść wyjdą tylko nie wiem czy masz stuku formę do mufinek bo beż formy albo takich papierowych foremek to nici się zlepiło nie posiadm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts