DorciaIQ 13.08.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? no ciekawe jak to sie rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.08.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? Z całą pewnością - o muffinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? no ciekawe jak to sie rozwinie Ja bym pociągnął temat ale młoda godzina........... I Dorcia by mi się spłoszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? Z całą pewnością - o muffinach Muffinek się nie połyka bo za duże!!! Muffinki się gryzie, kąsa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? no ciekawe jak to sie rozwinie Ja bym pociągnął temat ale młoda godzina........... I Dorcia by mi się spłoszyła Ty byś pociągnął?!?!? - nie, nie, coś Ci się pomyliło No dobra pogadamy wieczorem bo już się tu na mnie podejrzliwie patrzą w biurze Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? no ciekawe jak to sie rozwinie Ja bym pociągnął temat ale młoda godzina........... I Dorcia by mi się spłoszyła myślisz że taka płochliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? no ciekawe jak to sie rozwinie Ja bym pociągnął temat ale młoda godzina........... I Dorcia by mi się spłoszyła myślisz że taka płochliwa O!!!!!!! Już się spłoszyła niewiasta!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.08.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 WITANKO ANIU GACIE DLA CIĘ http://www.kobieta.byc.pl/graphics/Axami_991_47df980bca01b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 dzięki ILA dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Cześć ILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 IDĘ POCZYTAĆ ABY ZNOWU MI COŚ NIE UMKNĘŁO TO BĘDĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE I POWOLI NARKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale pyszne mufinki ja tylko moge ślinke przełykać A ja mogę co innego połykać...... czy ja myśle o tym co ty masz na myśli? no ciekawe jak to sie rozwinie Ja bym pociągnął temat ale młoda godzina........... I Dorcia by mi się spłoszyła myślisz że taka płochliwa O!!!!!!! Już się spłoszyła niewiasta!!!!! może szefostwo przemyknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Cześć ILA DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Cześć ILA Zauważ w jakim kolorze do Ciebie pisze: zielonym, kolorze nadziei, nadziei że mu wszystko przebaczysz Cześć Ila i do wieczora wszystkim PS Dementuję to o spłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 IDĘ POCZYTAĆ ABY ZNOWU MI COŚ NIE UMKNĘŁO TO BĘDĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE I POWOLI NARKA znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 IDĘ POCZYTAĆ ABY ZNOWU MI COŚ NIE UMKNĘŁO TO BĘDĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE I POWOLI NARKA Nie ma tam nic wartego uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Cześć ILA Zauważ w jakim kolorze do Ciebie pisze: zielonym, kolorze nadziei, nadziei że mu wszystko przebaczysz Cześć Ila i do wieczora wszystkim PS Dementuję to o spłoszeniu Witamy ponownie wypłoszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ILA czyta i czyta.........chyba nic zlego nie wypisywaliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts