ullerowa 13.08.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 cześć Ullercia co słychać ? jak 13? u mnie wszystko ok a u ciebie dobrze się skonczyło, cy to grubsze załatwianie załatwianie będzie po długim weekendzie jak mąż wróci to co bez auta jesteś? nie auto na podjeździe tylko zalatwianie w PZU i oględziny po 15- stym samochód na szczęście sprawny technicznie, nawet klapa się zamyka bez problemow to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dobra dziewczyny ja was tu zostawiam i lece muratora poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 PP wszystkiego co najlepsze i łąka kwiatów cała Twoja http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2654__DSCN3302.jpg i niebo też http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1206__DSCN1469.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.08.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dziekujemy Wam bardzo - za pamięć, życzenia, niebo i kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dziekujemy Wam bardzo - za pamięć, życzenia, niebo i kwiaty przyjemność po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ANIU teraz dobrze? przydalaby się spacja między przecinkiem a stukpuk Czyżbym na polonistke natrafił? jak ładnie teraz brawo stuku na polonistkę na szczęście nie trafiłeś ale dzisiaj jakieś takie zamilowanie do porządku mam W wojsku mnie tak nie ganiali jakieś lajtowe to Twoje wojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Ja na kolacji byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Poskramiam dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Poskramiam dzieci To chyba niełatwe zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Poskramiam dzieci To chyba niełatwe zadanie? wyczerpujące szczególnie gdy wieczorem następuje obustronne zmęczenie materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiuszka 13.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Poskramiam dzieci To chyba niełatwe zadanie? wyczerpujące szczególnie gdy wieczorem następuje obustronne zmęczenie materiału moje jeszcze nieposkromione... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Poskramiam dzieci To chyba niełatwe zadanie? wyczerpujące szczególnie gdy wieczorem następuje obustronne zmęczenie materiału To jeszcze poczekam z ojcostwem A ILA sie odnalazła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kiedyś sam się przekonasz byłeś na NK ? masz nowe zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Poskramiam dzieci To chyba niełatwe zadanie? wyczerpujące szczególnie gdy wieczorem następuje obustronne zmęczenie materiału To jeszcze poczekam z ojcostwem A ILA sie odnalazła? przepadła bez wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kiedyś sam się przekonasz byłeś na NK ? masz nowe zaproszenie Byłem, nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gdzieście się wszyscy pochowali? Poskramiam dzieci To chyba niełatwe zadanie? wyczerpujące szczególnie gdy wieczorem następuje obustronne zmęczenie materiału moje jeszcze nieposkromione... )) to nie znaczy że moje śpią o nie to raczej znaczy że nie siedzą na stole i nie bujają lampą, nie dają psu poraz trzeci porcji jedzenia, są najedzone, nie jęczą i chwilowy spokój jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kiedyś sam się przekonasz byłeś na NK ? masz nowe zaproszenie Byłem, nic nie było naprawdę idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kiedyś sam się przekonasz byłeś na NK ? masz nowe zaproszenie Byłem, nic nie było naprawdę idę zobaczyć a dlaczego tak wypytujesz? ktoś mi wysłał? nie wiesz kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kiedyś sam się przekonasz byłeś na NK ? masz nowe zaproszenie Byłem, nic nie było naprawdę idę zobaczyć jak nic jak jest .................... już odebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts