Aga J.G 08.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jezier gratulki Ja też już uciekam spać dobrej nocki życze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 i ja ide spac bawcie sie dobrze mam nadzieje ze wystraczy picia i jedzenia mielj zabawy ALOHA PAPAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Strzała Brawo!! A ja mam go uruchomiż czy zapisać?? lepiej zapisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Oki, dzięki i pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 i ja ide spac bawcie sie dobrze mam nadzieje ze wystraczy picia i jedzenia mielj zabawy ALOHA PAPAPA dzięki Kasztanka a zwolnienia byś nie zalatwila na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Znowu muszę streszczać stronę ech: Odcinek zacząłem włąsnoręcznie. Maksiu nie dał rady. Sonika całą stronę przymierza się do przesiadki na konkurencję dla Internet Explorera - Firefox. Kasztanka serwuje już desery i proponuje kąpiel w basenie. Do wyboru pod dachem i kameralny na powietrzu. Dowiadujemy się, że Maksiu dostąpił zaszczytu podziwiania królowej wśród blachy dachowej u samego prezesa. Na koniec zdradzam kilka tajnych technik zdobywania punktów Conajmniej dwa okna przeglądarki i klawisz f5. Przydaje się też szybkie łącze i refleks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie jest a więc spokojnie moge iść spać bo na zwolnienie nie ma co liczyć Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanka dzięki za imprezę. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dowiadujemy się, że Maksiu dostąpił zaszczytu podziwiania królowej wśród blachy dachowej u samego prezesa. Momencik.. popraweczka mała - nie dostąpił, tylko dostąpi, bo to jutro będzie A w ogóle to dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cześć Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Hej Jezier. Widzę że się pniesz... Ja nie miałem czasu ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.06.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No i chyba sam zostałem... a chciałem z Jezierem o instalacji Hepwortha pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.06.2005 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cześć klikacze - HURRRAAAAA!!!!!! Wygląda na to, że mój komp. jest wyleczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.06.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dziękuję serdecznie Majce i wszystkim, którzy zaangażowali się w reanimację mojego kompa i tym, którzy mnie wspierali duchowo Hurraaaa - mogę dalej szaleć po necie i nabijać tysiące postów na Forum I dziękuję bardzo, bardzo mojemu zaprzyjażnionemu informatykowi, który wczoraj siedział parę dobrych godzin, klikał, usuwał, skanował, klikał, usuwał skanował, klikał, .........i na koniec sformatował mi jeden z dysków - JAK WIDAĆ POMOGŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dzień-do-bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.06.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dzień dobry Sonika - fajnie, że Twój komp już jest sprawny A czy zaznajomiony informatyk zrobił Ci na wszelki wypadek backup Twojego systemu - przy następnej awarii bardzo się taki przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Rzuciłam okiem na tą imprezkę co tu była jak mnie nie było i muszę powiedzieć, że NIC NIE ZOSTAWILIŚCIE NA POPRAWINY wszystko wymiecione, nawet okruchy sie nie ostały Sonika witam kompa wśród żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Nie płacz Kasia mamy trochę ciasta http://m.onet.pl/_m/9c3dcb574fa0f52145ff0a7d775cd93a,5,12.jpg i kawkę na poprawę humoru http://www.tchibo.pl/_i/bary/bary-napoje-4.jpg http://www.tchibo.pl/_i/bary/bary-napoje-2.jpg dzisiaj ja mam doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 witajcie klikacze i klikaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts