arek_sp 14.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ila i ponownie gaciątka dla Ciebie http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/8/6/1068_1.jpg Nie wydaje Wam się że ta pani nie ma szyi? Nie żebym była typowo złośliwą kobietą, ale..... no doooobra jasne że jestem A do czego jej szyja jest potrzebna Ona ma pokazać bieliznę. Każdy "normalny" chłop pierw patrzy na to co poniżej szyi a dopiero potem zagląda głęboko w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ALBO BUZI Nie sama chociaż ja tylko na chwilkę Właśnie skończyłem prace i mam prawie wolny wekend ten buziaczek z lwem to jest konkretny. nie może być inny bo ja jestem z pod znaku Lwa. A lwy to konkretne chłopaki są. FAKT KONKRETNIE TO BARDZO UPARTE Oooo... PRZECIEŻ TO PRAWDA UPARTE, ALE BARDZO SYMPATYCZNE Ja nie mam miłych wspomnień z tym znakiem zodiaku, bez obrazy arku oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 NAJPIERW .........http://images34.fotosik.pl/68/972829cc5b7d5790.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Nie wydaje Wam się że ta pani nie ma szyi? Nie żebym była typowo złośliwą kobietą, ale..... no doooobra jasne że jestem A do czego jej szyja jest potrzebna Ona ma pokazać bieliznę. Każdy "normalny" chłop pierw patrzy na to co poniżej szyi a dopiero potem zagląda głęboko w oczy ... i pewnie dlatego nie jestem "normalnym" chłopem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ALBO BUZI Nie sama chociaż ja tylko na chwilkę Właśnie skończyłem prace i mam prawie wolny wekend ten buziaczek z lwem to jest konkretny. nie może być inny bo ja jestem z pod znaku Lwa. A lwy to konkretne chłopaki są. FAKT KONKRETNIE TO BARDZO UPARTE Oooo... PRZECIEŻ TO PRAWDA UPARTE, ALE BARDZO SYMPATYCZNE Ja nie mam miłych wspomnień z tym znakiem zodiaku, bez obrazy arku oczywiście Ja też nie mam miłych wspomnień... ale niemiłych też nie Cóż, człowiek uczy się całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Trzeba spoważnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 14.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ALBO BUZI Nie sama chociaż ja tylko na chwilkę Właśnie skończyłem prace i mam prawie wolny wekend ten buziaczek z lwem to jest konkretny. nie może być inny bo ja jestem z pod znaku Lwa. A lwy to konkretne chłopaki są. FAKT KONKRETNIE TO BARDZO UPARTE Oooo... PRZECIEŻ TO PRAWDA UPARTE, ALE BARDZO SYMPATYCZNE No to jestem strasznie połechtany moje ego podrosło http://img.stopklatka.pl/film/05300/05330/g-13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Trzeba spoważnieć CZASAMI TRZEBA ............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Trzeba spoważnieć WROOOOONG - humor jest oznaką inteligencji: poważniaki i nudziarze to zero seksapilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Trzeba spoważnieć CZASAMI TRZEBA ............................. a jak czasem nie wychodzi........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ilcia znalazłam dla Ciebie niezłe ciacho http://republika.pl/blog_mg_304944/468038/tr/003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Trzeba spoważnieć CZASAMI TRZEBA ............................. a jak czasem nie wychodzi........... TO CZASAMI MOŻNA KOGOŚ BARDZO URAZIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Trzeba spoważnieć CZASAMI TRZEBA ............................. a jak czasem nie wychodzi........... TO CZASAMI MOŻNA KOGOŚ BARDZO URAZIĆ ......to zauważyłem kilka dni temu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ilcia znalazłam dla Ciebie niezłe ciacho DZIĘKI ALE JAK DLA MNIE TO , WOLE INNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 14.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Na czacie pusto. Tu pusto. Ide wypić piwko prosto od krowy i spać http://www.smiletv.pl/zdjecia/48693.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć DORCIA! MÓWIŁAM,ZE SIĘ CHŁOPAK UCIESZY NIGDY SIĘ NIE MYLĘ zazdrośnica Pitu-pitu, a walizki na drugim peronie Myślisz Stuki że ja nie czytam dogłębnie poprzednich postów??? Ja już nic nie myśle Nie mów tak bo mnie bezmyślni nie kręcą Trzeba spoważnieć WROOOOONG - humor jest oznaką inteligencji: poważniaki i nudziarze to zero seksapilu NO TO JA NIE NALEŻĘ DO INTELIGENTNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ilcia znalazłam dla Ciebie niezłe ciacho DZIĘKI ALE JAK DLA MNIE TO , WOLE INNY A może jakaś wskazówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Na czacie pusto. Tu pusto. Ide wypić piwko prosto od krowy i spać http://www.smiletv.pl/zdjecia/48693.jpg SAM ???? PODZIEL SIĘ Z INNYMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Na czacie pusto. Tu pusto. Ide wypić piwko prosto od krowy i spać http://www.smiletv.pl/zdjecia/48693.jpg Ja też pomału do wyrka ide. żle dzień zaczołem to widze że i źle skończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts