ila66 15.08.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 JEDNAK DOSZŁA BURZA ,ALE PADA KAPUŚNIAK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 HMMM, STUKA NIE MA DORCI NIE MA RETRO GDZIES BIEGA ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.08.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 nie to takie bryły lodowe, takie twarde jak kamienie RANY,W SAMYM ŚRODKU LATA A JAKIE STRATY wybity wyłaz dachowy - trzeba bedzie zaniesc do szklarza zniszczone przykrycie piaskownicy - do wymiany 2 samochody w dekoracyjnych wzorkach jak na zdjeciu w dzienniku - no i z nimi gorzej bo czymś trzeba jezdzic a na nowsze brak kasy (przeciez te sa nowe ) mam nadzieje ze z ubezpieczenia cos dostaniemy i wtedy moze jakis blacharz? nie wiem co sie robi z czyms takim, auto jeździ tylko ma wyglad nie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 CZAS POMYŚLEĆ O KOLACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.08.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 HMMM, STUKA NIE MA DORCI NIE MA RETRO GDZIES BIEGA ..................... ja jestem i o burzy przynudzam a jeszcze czytałam na onecie ze nad A4 w opolskim traba powietrzna przeszła i dojazd do Katowic jest całkowicie zablokowany jeszcze nawet zdjec nie ma cos nie fajnie w tej pogodzie sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 nie to takie bryły lodowe, takie twarde jak kamienie RANY,W SAMYM ŚRODKU LATA A JAKIE STRATY wybity wyłaz dachowy - trzeba bedzie zaniesc do szklarza zniszczone przykrycie piaskownicy - do wymiany 2 samochody w dekoracyjnych wzorkach jak na zdjeciu w dzienniku - no i z nimi gorzej bo czymś trzeba jezdzic a na nowsze brak kasy (przeciez te sa nowe ) mam nadzieje ze z ubezpieczenia cos dostaniemy i wtedy moze jakis blacharz? nie wiem co sie robi z czyms takim, auto jeździ tylko ma wyglad nie najlepszy JAK MASZ AC, TO NAPEWNO ZWROT KASY DOSTANIESZ, ZA AUTO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.08.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 CZAS POMYŚLEĆ O KOLACJI własnie ide robić tosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ULLA, BYŁAM , OBEJRZAŁAM -STRASZNE TO KULE ŚNIEGOWE to normalny, regularny grad, zresztą już mniejszy niż był spadając, bo część się zdążyła stopić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 HMMM, STUKA NIE MA DORCI NIE MA RETRO GDZIES BIEGA ..................... ja jestem i o burzy przynudzam a jeszcze czytałam na onecie ze nad A4 w opolskim traba powietrzna przeszła i dojazd do Katowic jest całkowicie zablokowany jeszcze nawet zdjec nie ma cos nie fajnie w tej pogodzie sie dzieje WŁASNIE USŁYSZAŁAM,ZE TAKA MA BYĆ POGODA PRZEZ WEKEND PLUS DO TEGO SILNE WIATRY KOSZMAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ULLA, BYŁAM , OBEJRZAŁAM -STRASZNE TO KULE ŚNIEGOWE to normalny, regularny grad, zresztą już mniejszy niż był spadając, bo część się zdążyła stopić. W ZYCIU TAKICH NIE WIDZIAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 u mnie rzucało żabami w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 CZAS POMYŚLEĆ O KOLACJI własnie ide robić tosty CZEKAJ , ZARAZ KONIEC STRONKI GACI MUSZE DLA CIE LUB RETRA POSZUKAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 u mnie rzucało żabami w nocy... JAK TO RZUCAŁO ? PRAWDZIWYMI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 JA MAM OCHOTE NA ..http://www.thegutsygourmet.net/spaghetti.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.08.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 nie to takie bryły lodowe, takie twarde jak kamienie RANY,W SAMYM ŚRODKU LATA A JAKIE STRATY wybity wyłaz dachowy - trzeba bedzie zaniesc do szklarza zniszczone przykrycie piaskownicy - do wymiany 2 samochody w dekoracyjnych wzorkach jak na zdjeciu w dzienniku - no i z nimi gorzej bo czymś trzeba jezdzic a na nowsze brak kasy (przeciez te sa nowe ) mam nadzieje ze z ubezpieczenia cos dostaniemy i wtedy moze jakis blacharz? nie wiem co sie robi z czyms takim, auto jeździ tylko ma wyglad nie najlepszy JAK MASZ AC, TO NAPEWNO ZWROT KASY DOSTANIESZ, ZA AUTO . mamy pakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 NO I GDZIE POLECIELIŚCIE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 u mnie rzucało żabami w nocy... JAK TO RZUCAŁO ? PRAWDZIWYMI ? a skąd mam wiedzieć, jak było ciemno? tylko błyski były potężne i coś z nieba leciało... no i wiało nienajgorzej ale mi się oczki skleiły i... zasnąłem znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 nie to takie bryły lodowe, takie twarde jak kamienie RANY,W SAMYM ŚRODKU LATA A JAKIE STRATY wybity wyłaz dachowy - trzeba bedzie zaniesc do szklarza zniszczone przykrycie piaskownicy - do wymiany 2 samochody w dekoracyjnych wzorkach jak na zdjeciu w dzienniku - no i z nimi gorzej bo czymś trzeba jezdzic a na nowsze brak kasy (przeciez te sa nowe ) mam nadzieje ze z ubezpieczenia cos dostaniemy i wtedy moze jakis blacharz? nie wiem co sie robi z czyms takim, auto jeździ tylko ma wyglad nie najlepszy JAK MASZ AC, TO NAPEWNO ZWROT KASY DOSTANIESZ, ZA AUTO . mamy pakiety NO TO SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.08.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ULLA, BYŁAM , OBEJRZAŁAM -STRASZNE TO KULE ŚNIEGOWE to normalny, regularny grad, zresztą już mniejszy niż był spadając, bo część się zdążyła stopić. dokładnie, ciepło było i te kule sie dosc szybko topiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ULLA GACIE DLA CIĘ http://marketeo.com/photoOffer/p/174040_p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts