arek_sp 15.08.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Gacie Dla zdobywczyni Stronkihttp://img.interia.pl/koneser/nimg/d/Bielizna_scisle_tajna_2747307.jpgI coś do jazdy - prowadzi się jak mażenie http://www.volkswagen.pl/upload/pictures/0005360.jpg Oraz coś na kolacyjkęhttp://www.kulinaria.pl/obrazki/przepisy/makarony/rawiolki_pieczarkowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.08.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Stuku to na pocieszenie to dla mnie czy dla małza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Stuku to na pocieszenie to dla mnie czy dla małza? Dla męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Arku uwieże na słowo że prowadzi się jak marzenie ale chwilowo takie auto pozostanie jako niedościgłe marzenie choć marzenia nawet te niedościgłe tez się spełniają dzieki za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 15.08.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Arku uwieże na słowo że prowadzi się jak marzenie ale chwilowo takie auto pozostanie jako niedościgłe marzenie choć marzenia nawet te niedościgłe tez się spełniają dzieki za pocieszenie Ja go naprawdę prowadziłem w VW w Volksburgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja zaraz spadam bo wyciągają mnie na imprezke studencką tak mi się nie chce iść ale to ostatnia imprezka bez kontroli żonki! Trzeba się ogolić , perfumą zakropić/ewentualnie umyć (to zależy co mi szybciej pójdzie) i całych skarpetek poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 15.08.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Arku uwieże na słowo że prowadzi się jak marzenie ale chwilowo takie auto pozostanie jako niedościgłe marzenie choć marzenia nawet te niedościgłe tez się spełniają dzieki za pocieszenie Ja go naprawdę prowadziłem w VW w Volksburgu Chyba dobże napisałem nazwę miasta - nieważne Dla mnie to też mażenie - ale trzeba mażyć aby naprawdę żyć. Gacie na pocieszenie dla Ciebie do podglądania http://www.sexshop69.pl/zdjecia/uploads/1482.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja zaraz spadam bo wyciągają mnie na imprezke studencką tak mi się nie chce iść ale to ostatnia imprezka bez kontroli żonki! Trzeba się ogolić , perfumą zakropić/ewentualnie umyć (to zależy co mi szybciej pójdzie) i całych skarpetek poszukać a po co się myć? i tak bedzie padać! zakrop się perfumą i będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 WPADAM TYLKO NA CHWILKĘ DLA KONTROLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja zaraz spadam bo wyciągają mnie na imprezke studencką tak mi się nie chce iść ale to ostatnia imprezka bez kontroli żonki! Trzeba się ogolić , perfumą zakropić/ewentualnie umyć (to zależy co mi szybciej pójdzie) i całych skarpetek poszukać a po co się myć? i tak bedzie padać! zakrop się perfumą i będzie... PAS CNOTY NIECH ZAŁOŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 WPADAM TYLKO NA CHWILKĘ DLA KONTROLI chwilka dla kontroli, to bez kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 WPADAM TYLKO NA CHWILKĘ DLA KONTROLI chwilka dla kontroli, to bez kontroli ALE JAKA PRZYJEMNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 STUK JUZ NAS NIE LUBI WOLI IMPREZĘ NIŻ NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 NO I POLECIELI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 STUK JUZ NAS NIE LUBI WOLI IMPREZĘ NIŻ NAS Zaraz tam nie lubi! Zgodziłem się dawno i zapomniałem na amen! Wolałbym na RW z wami posiedzieć. Zaprosiła nas koleżanka ze studiów na imprezke Buddyjską bo przeszła na ich wiare i ma być imprezka zapznawcza dwóch światów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja zaraz spadam bo wyciągają mnie na imprezke studencką tak mi się nie chce iść ale to ostatnia imprezka bez kontroli żonki! Trzeba się ogolić , perfumą zakropić/ewentualnie umyć (to zależy co mi szybciej pójdzie) i całych skarpetek poszukać a po co się myć? i tak bedzie padać! zakrop się perfumą i będzie... PAS CNOTY NIECH ZAŁOŻY Ja ma silną wole nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 STUK JUZ NAS NIE LUBI WOLI IMPREZĘ NIŻ NAS Zaraz tam nie lubi! Zgodziłem się dawno i zapomniałem na amen! Wolałbym na RW z wami posiedzieć. Zaprosiła nas koleżanka ze studiów na imprezke Buddyjską bo przeszła na ich wiare i ma być imprezka zapznawcza dwóch światów DWOCH NOWYCH WCIĄGNĄ I OŻENIĄ STUK WRÓCI JUZ JAKO BUDDYSTA NO CÓŻ - ŻEGNAJ STUKU - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 15.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 PAS CNOTY NIECH ZAŁOŻY Ja ma silną wole nie potrzebuje Silną wolę to ma tz. Stara Panna i Stary Kawaler... a cała reaszta.... Chciałaby ale się boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 STUK JUZ NAS NIE LUBI WOLI IMPREZĘ NIŻ NAS Zaraz tam nie lubi! Zgodziłem się dawno i zapomniałem na amen! Wolałbym na RW z wami posiedzieć. Zaprosiła nas koleżanka ze studiów na imprezke Buddyjską bo przeszła na ich wiare i ma być imprezka zapznawcza dwóch światów DWOCH NOWYCH WCIĄGNĄ I OŻENIĄ STUK WRÓCI JUZ JAKO BUDDYSTA NO CÓŻ - ŻEGANJ STUKU - Nie grozi mi! Ja mam swoją prywatną wiare Może byc ciekawie! OK! telefon był...........spadam robaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 PAS CNOTY NIECH ZAŁOŻY Ja ma silną wole nie potrzebuje Silną wolę to ma tz. Stara Panna i Stary Kawaler... a cała reaszta.... Chciałaby ale się boi STUK SIĘ NIE BOI PÓJDZIE NA CAŁEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts