kze 09.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 kze ale z Ciebie piłkarz witaj Cześć Teska. Lubię pograć sobie i poogladać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Majka! Gratulacje z powodu pkt'a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Widzieliście jakie oponki, przytargała Maluszek do KK a do nas tylko lody...Maluszku! Ja chcę oponkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Majka, skoro się odchudzasz, to złaś z tej miotły i na piechotkę, na piechotkę... to skrzydła mnie niosą, czy Ty wiesz, jak przy takim machaniu rozwijaja sie pewne mięsnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Widzieliście jakie oponki, przytargała Maluszek do KK a do nas tylko lody...Maluszku! Ja chcę oponkę! Hihihi, ja już zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Majka, skoro się odchudzasz, to złaś z tej miotły i na piechotkę, na piechotkę... Albo odrobina sportu lub aerobik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 joola - proszę bardzo specjalnie dla Ciebie oponki z KK http://www.brctennis.com/images/Courtside/Donuts.jpg a lody były dla Monki, żeby jej doła przegonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Majka, skoro się odchudzasz, to złaś z tej miotły i na piechotkę, na piechotkę... Albo odrobina sportu lub aerobik... zamiast sportów wolę voqui , tamte bez filtra no i gimnastykuję się codziennie przed klientami, jak organizator cos zawali, a na nas się wyżywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Majka, skoro się odchudzasz, to złaś z tej miotły i na piechotkę, na piechotkę... Albo odrobina sportu lub aerobik... zamiast sportów wolę voqui , tamte bez filtra no i gimnastykuję się codziennie przed klientami, jak organizator cos zawali, a na nas się wyżywają A co to jest voqui ???? Każdy ma jakiegoś klienta przed którym musi sie gimnatykowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Majka, skoro się odchudzasz, to złaś z tej miotły i na piechotkę, na piechotkę... Albo odrobina sportu lub aerobik... zamiast sportów wolę voqui , tamte bez filtra no i gimnastykuję się codziennie przed klientami, jak organizator cos zawali, a na nas się wyżywają A co to jest voqui ???? Każdy ma jakiegoś klienta przed którym musi sie gimnatykowac... coś w rodzaju sportów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Maluszku, dzięki za oponki, są pyszne! Majka! Nałogu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 joola - proszę bardzo specjalnie dla Ciebie oponki z KK http://www.brctennis.com/images/Courtside/Donuts.jpg a lody były dla Monki, żeby jej doła przegonić To ja pozwolę się poczestować. Mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... Fizyk! Co z Tobą? Co się stało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... Fizyk, opowiadaj co się staneło? U mnie jak u psychoanalityka...albo u księdza na spowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Monka, Ty też Co z Wami, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Monka, Ty też Co z Wami, co się stało? Czy to znaczy, że mamy dzisiaj dwa doły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Monka! A Tobie co sie stało? Prosze natychmiast powiedzieć! Fizyk też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts