aniawmuratorze 19.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 nie wiem .....czy gratulować czy wspólczuć okaże sie za jakieś 25 lat to chyba cieżko tak oddać syna obcej jak patrzę na mojego 15 miesięcznego Jeremiego to już nie lubię synowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 nie wiem .....czy gratulować czy wspólczuć okaże sie za jakieś 25 lat to chyba cieżko tak oddać syna obcej jak patrzę na mojego 15 miesięcznego Jeremiego to już nie lubię synowej I jak tu nie narzekać na teściowe jak już teraz tak gadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 nie wiem .....czy gratulować czy wspólczuć okaże sie za jakieś 25 lat to chyba cieżko tak oddać syna obcej jak patrzę na mojego 15 miesięcznego Jeremiego to już nie lubię synowej łatwo nie jest .............ale widać ,że dbają o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 dzięki za gacie mój ulubiony model tylko niestety nie ma mojego rozmiaru A jaki jest twój rozmiar nietypowy Zabramy w "ciepło zimno" To taki rozmiar http://photos03.istore.pl/7562/photos/midi/195514.jpg nietypowy oznacza niestety że nie jest on jakiś mega duży tylko że w sklepach nie zamawiają sieroty większej ilości rozmiarów wychodząc z założenia że każdej klientce wcisną 75C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 dzięki za gacie mój ulubiony model tylko niestety nie ma mojego rozmiaru A jaki jest twój rozmiar nietypowy Zabramy w "ciepło zimno" To taki rozmiar http://photos03.istore.pl/7562/photos/midi/195514.jpg nietypowy oznacza niestety że nie jest on jakiś mega duży tylko że w sklepach nie zamawiają sieroty większej ilości rozmiarów wychodząc z założenia że każdej klientce wcisną 75C To jaj ide poszukać............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a wiecie co nosi młoda kobieta miedzy piersiami ? -medalik a teściowa ? ....pępek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 nie wiem .....czy gratulować czy wspólczuć okaże sie za jakieś 25 lat to chyba cieżko tak oddać syna obcej jak patrzę na mojego 15 miesięcznego Jeremiego to już nie lubię synowej łatwo nie jest .............ale widać ,że dbają o siebie no to w sumie oni mają być szczęśliwi a my szczęśliwe ich szczęściem a jak H synowa przypadła mu do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie chciałem Cię urazić Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ten?http://www.intymna.pl/zdjecia007/sinsetta/carinembig2x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie chciałem Cię urazić Przepraszam nie uraziłeś wkurzają mnie sklepy z bieliżną a rozmiar zmienia się co jakiś czas na razie mam 70G ale chętnie przymierzyłabym 70H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja z żonusią jesteśmy już długo po ślubie mamy fajną córeczkę ale stosunek mojej mamy do mojej żonusi można określić jako chłodno umiarkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a wiecie co nosi młoda kobieta miedzy piersiami ? -medalik a teściowa ? ....pępek to Ty jakaś nieprawdziwa teściowa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 nie wiem .....czy gratulować czy wspólczuć okaże sie za jakieś 25 lat to chyba cieżko tak oddać syna obcej jak patrzę na mojego 15 miesięcznego Jeremiego to już nie lubię synowej łatwo nie jest .............ale widać ,że dbają o siebie no to w sumie oni mają być szczęśliwi a my szczęśliwe ich szczęściem a jak H synowa przypadła mu do gustu tatusiowi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie chciałem Cię urazić Przepraszam nie uraziłeś wkurzają mnie sklepy z bieliżną a rozmiar zmienia się co jakiś czas na razie mam 70G ale chętnie przymierzyłabym 70H No to fajno że jest OK ale cyferki i literki nic mi nie mówią Ja muszę organoleptycznie nawet jak kupowałem żonusi taki drobiazg to przymierzałem na sklepowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a wiecie co nosi młoda kobieta miedzy piersiami ? -medalik a teściowa ? ....pępek to Ty jakaś nieprawdziwa teściowa jesteś e tam .....nauczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ten? http://www.intymna.pl/zdjecia007/sinsetta/carinembig2x.jpg ładny stuku ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 WIECZORNE WITANKO WIDZĘ,ZE STRONKI SIĘ BOICIE STRZELAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ew-ka gacie http://www.intymna.pl/zdjecia007/konrad/cocos3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie chciałem Cię urazić Przepraszam nie uraziłeś wkurzają mnie sklepy z bieliżną a rozmiar zmienia się co jakiś czas na razie mam 70G ale chętnie przymierzyłabym 70H To mąż zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 WIECZORNE WITANKO WIDZĘ,ZE STRONKI SIĘ BOICIE STRZELAC Ew-ka niczego się nie boi a futrzasty przywyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts