monka 09.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Monka, Ty też Co z Wami, co się stało? Nie wiem ale mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Noo - mam dołka poprostu. Czwratek, pogoda taka sobie, budowa stanęła na chwilkę. CHyba pojawiają mi się pierwsze siwe włosy!!! W moim wieku . ... i wszystko marność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... co jest Fizyk ma pogodowego doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Pomyślcie sobie, że zawsze ktoś ma gorzej od was http://www.humor.mocny.com/zdjecia/92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Właśnie - życie jest jak papier toaletowy: długie, szare i do dupy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Noo - mam dołka poprostu. Czwratek, pogoda taka sobie, budowa stanęła na chwilkę. CHyba pojawiają mi się pierwsze siwe włosy!!! W moim wieku . ... i wszystko marność ... Pogoda? Na nią nie mamy wpływu. Czwartek? Do weekendu już bliziutko... Włosy? farbowanie? Eeee to kobirty przejmuja się takimi rzeczami. A co jest nie tak z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Właśnie - życie jest jak papier toaletowy: długie, szare i do dupy ... Trzeba mieć motywację! A budowa domu to super motywacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Monka, Ty też Co z Wami, co się stało? Nie wiem ale mi się chce No, ale czemu? Tak poprostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Fizyk - u nas dzisiaj zaświeciło słoneczko pewnie i do Was szybciutko zawita więc humorek na pewno Ci się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 W poniedziałek - pogoda nie pozwoliła na roboty, Wtorek - miały być materiały - nie dojechały - kierownik został lekko opiep..ny, Środa - też materiały nie dojechały. Powtórka z kierownikiem (ale mocniej). Dzisiaj - materiały są od rana - a ekipa rozpakuje je tylko z powodu spraw osobistych - dzisiaj musi mieć wolne.!!!!! To mogę zrozumieć, ale co z tego. Przecież jutro może padać - i znów nic nie zrobią...... echhhhhh i jeszcze jestem w pracy, nic mi się nie chce ..... buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Fizyk - u nas dzisiaj zaświeciło słoneczko pewnie i do Was szybciutko zawita więc humorek na pewno Ci się poprawi Znów będzie upał. Tak źle i tak nie dobrze. Jakbyś się nie ustawił tak i tak dupa z tyłu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Monka, Ty też Co z Wami, co się stało? Nie wiem ale mi się chce No, ale czemu? Tak poprostu? Ano tak po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 fizyk choćmy na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ale - pocieszajcie pocieszajcie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 W poniedziałek - pogoda nie pozwoliła na roboty, Wtorek - miały być materiały - nie dojechały - kierownik został lekko opiep..ny, Środa - też materiały nie dojechały. Powtórka z kierownikiem (ale mocniej). Dzisiaj - materiały są od rana - a ekipa rozpakuje je tylko z powodu spraw osobistych - dzisiaj musi mieć wolne.!!!!! To mogę zrozumieć, ale co z tego. Przecież jutro może padać - i znów nic nie zrobią...... echhhhhh i jeszcze jestem w pracy, nic mi się nie chce ..... buuuuuuuuu Ale jutro nie musi padać!! A dla rozluźnienia atmosfery http://www.animowane-gify.com/gify%20kreskowki/gify-rozne/disn0016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 fizyk choćmy na piwo Piwo ma dużo chemii ... I trzeba często do kibla, a znów się zgubił kluczyk do WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 echh, życie..... Marność nad marnościami i wszystko marność .... witaj w klubie Monka, Ty też Co z Wami, co się stało? Nie wiem ale mi się chce No, ale czemu? Tak poprostu? Ano tak po prostu. A może to poprawi Ci humor... http://www.animowane-gify.com/gify%20rosliny/gify%20kwiatki/kwiatek__91_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Fizyk - u nas dzisiaj zaświeciło słoneczko pewnie i do Was szybciutko zawita więc humorek na pewno Ci się poprawi U nas już świeci Ciężko znoszę te nagłe zmiany pogody z upalnych tropików na syberyjskie mrozy i często odbija się to na moim samopoczuciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts