aniawmuratorze 19.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk dobrze gada dać mu wodki wartownik gdzie się podziewałeś jak Cię nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM MATKO, TO JEDNAK WARTOWNIK !!!!!!!!! A NIE MOJ POST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM teraz to ja się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM haha , dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM MATKO, TO JEDNAK WARTOWNIK !!!!!!!!! A NIE MOJ POST Coś tu jest podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM haha , dobre WARTWONIK NIE ŚMIEJ SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM haha , dobre nadal czuję się niepewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no dobrze , to ja powiem prawde .... ..... albo nie powiem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM teraz to ja się pogubiłam Za to ja się odnalazłem! Bo mnie z forum wyciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM haha , dobre WARTWONIK NIE ŚMIEJ SIĘ no to się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM teraz to ja się pogubiłam Za to ja się odnalazłem! Bo mnie z forum wyciepło jak mogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Bez dobrego trunku nie rozbieżeszhttp://www.galeriealkoholi.pl/pictures/promocja01062008/Chewariel.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kto jest kierownikiem tego zamieszania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 arek nalewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 będziem pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 fajni to tacy jak ja i stuk Wartownik to ty a ja myślałem że dziewczyny chodzą z fajnymi a zenią się z normalnymi SORKI ODRUCHOWO NAPISAŁAM MAŁYMI LIETRAMI JUŻ POPRAWIAM teraz to ja się pogubiłam Za to ja się odnalazłem! Bo mnie z forum wyciepło jak mogło Przyznać się! Kto mi pomógł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kto jest kierownikiem tego zamieszania? jak zwykle ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kto jest kierownikiem tego zamieszania? jak zwykle ty ten co najglośniej krzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 będziem pić przyniosłem szkło i polałem http://www.strykowski.net/fotografia_makro_zdjecia/kieliszki,_zdjecia_kieliszkow_porcelany_46.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kto jest kierownikiem tego zamieszania? jak zwykle ty Ja? Ja jak zwykle próbuje porządek utrzymać na RW Mnie nie było jak kocioł był!!!! Udało się ominąć stronke!!!!! A blisko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts