aniawmuratorze 20.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 SAMA JESTEM CZY CO ? GDZIE SA WSZYSCY ??? przeżywamy gorycz porażki z Włochami i Islandią znów nie w temacie jestem nawet wiadomości od 2 dni nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 właśnie mam przerwę na usypianie malego tylko on coś dzisiaj nie ma melodii do spania BO POGODA DO D... u mnie pogoda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ale obid jeszcze nie tknięty niestety za to ugotowałam gar budyniu, zmienilam poszewki, nastawiłam pranko, pozmywala i odkurzyłam całą chałupę, wymieniłam płyn wabiący w osołapce, podlalam kwiaty,znalazłam pompkę i nadmuchalam maluchom piłeczkę no i herbatkę w różowym serwisie z córeczką wypiłam RANY, ALE JUŻ DUŻO ZROBIŁAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ale obid jeszcze nie tknięty niestety za to ugotowałam gar budyniu, zmienilam poszewki, nastawiłam pranko, pozmywala i odkurzyłam całą chałupę, wymieniłam płyn wabiący w osołapce, podlalam kwiaty,znalazłam pompkę i nadmuchalam maluchom piłeczkę no i herbatkę w różowym serwisie z córeczką wypiłam RANY, ALE JUŻ DUŻO ZROBIŁAS Ila może sporo ale ile jeszcze zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 STUK JAK RYBKI ??? AREK NIE PRACUJE TAK CIĘŻKO DORCIA .......? ANIU , ZOSTAW TEN OBIAD - PRZERWA NA KAWĘ Pracuje pracuje ...... oprócz zajęć zawodowych domem też trzeba się zająć żonka też pracuje i bywa czasmi że nie wiadomo w co ręce włżyć -- od czego zacząć porządki w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Gdzie jesteście .......http://mojpulpit.com/zabawne/zabawne_14_tn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dlaczego nikt tu nie zaglada........http://mojpulpit.com/zabawne/zabawne_21_tn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zrobiłem sobie krótką przerwę na małe co nie co .... może grzybkahttp://mojpulpit.com/nadeslane/nadeslane_44_tn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Gdzie jesteście ....... http://mojpulpit.com/zabawne/zabawne_14_tn.jpg tyramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 teraz przerwę poobiednią mam się to jakoś nazywa ale zapomnialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To się jakoś z angielskiego nazywa LUNCH czy jakiś inny Sandwich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.08.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Bry. Samolot rodzinki własnie startuje to ja też z chęcią skorzystam z kawy i z szarlotki bry Majka -gdzie wysłałaś Rodzinkę ? do Alanyi na tydzień. Mają sie pobyczyc i poszwendać po miescie. byczo sie tak pobyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Byczo .... Byczo .... Ale ktoś musi tyrać żeby ktoś byczył się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 teraz przerwę poobiednią mam się to jakoś nazywa ale zapomnialam Życzę Ci wypoczynku w takim miejscu na koszt podatnika http://mojpulpit.com/plaze/plaze_45.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Muszę zmienić awatarka bo jakiś taki nijaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Podoba mi sie taka plaża i .......................brak ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zmieniłem awatarka co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Podoba mi sie taka plaża i .......................brak ludzi No nie jakaś obsługa całkiem niewidoczna to musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 teraz przerwę poobiednią mam się to jakoś nazywa ale zapomnialam Życzę Ci wypoczynku w takim miejscu na koszt podatnika http://mojpulpit.com/plaze/plaze_45.jpg troszkę stronkę rozwala ten widoczek ale wybaczam bo to jest spełnienie moich marzeń wakacyjnych wybrać się ze ślubnym w takie miejsce tylko będę musiała to sama załatwiać bo pewnie nie byłby w stanie przełknąć kosztów Majka ile może kosztować taka błogość na 2 tygodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zmieniłem awatarka co wy na to bardziej męsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts