Ew-ka 20.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 bum cyk tararam już w domku ? cały czas siedze przed tv i ogladam Igrzyska relacjonuje Dawidowi przez telefon bo musieli wczesniej wyjechac do Krakowa i kilka biegow Dawid nie nie widzi a tu biegaja jego koledzy ...szkoda ,że Czapiewski nie wszedł ,ale za to Noga -jest w finale 110 ppł Zaraz Ania Jesien biega ...trzymajta kciuki !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 bum cyk tararam już w domku ? cały czas siedze przed tv i ogladam Igrzyska relacjonuje Dawidowi przez telefon bo musieli wczesniej wyjechac do Krakowa i kilka biegow Dawid nie nie widzi a tu biegaja jego koledzy ...szkoda ,że Czapiewski nie wszedł ,ale za to Noga -jest w finale 110 ppł Zaraz Ania Jesien biega ...trzymajta kciuki !!!!!! trzymamy od palce bieleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.08.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A ja odsypiam po rybkach. Ale dziś lipa i nic nie brało , nic takie hobby już sobie wybrałem, za to sobie na trawce poleżałem Na szczęście są zapasy karpika w zamrażarce Kolejna wyprawa już zaplanowana!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.08.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 bum cyk tararam już w domku ? cały czas siedze przed tv i ogladam Igrzyska relacjonuje Dawidowi przez telefon bo musieli wczesniej wyjechac do Krakowa i kilka biegow Dawid nie nie widzi a tu biegaja jego koledzy ...szkoda ,że Czapiewski nie wszedł ,ale za to Noga -jest w finale 110 ppł Zaraz Ania Jesien biega ...trzymajta kciuki !!!!!! trzymamy od palce bieleją buuuuu....5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Co tu tak cicho heloł !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Co tu tak cicho heloł !!!!!!!! Helloł czy taki awatarek jest godniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Co tu tak cicho heloł !!!!!!!! Helloł czy taki awatarek jest godniejszy poważny i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Aniu Gratki i Gatki A co powiesz o takim ..... http://www.kisskiss.pl/images/produkty/501/mhtpyeb84tw5xv54wr8k.jpg ....... wzorku na majtusiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wzorek bardzo mi się podoba dziękuję tylko ta pupa jakaś sztuczna czy coś teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zapraszam na kolację ... obowiązujący strój Panie w podarowanych za stronki gatkachA apnowie w "garniturkach"http://www.muratordom.pl/zdjecia/sniadanie_obiad_kolacja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wzorek bardzo mi się podoba dziękuję tylko ta pupa jakaś sztuczna czy coś teges to komputerowy retusz ..... żeby pryszczy nie była widać i celulitis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No słuchaj arek świetna kolacja palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 WITANKO A JA JESZCZE W PRACY SIEDZĘ WY TU O KOLACJI, A JA JESCZE OBIADU NIE JADŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 WITANKO A JA JESZCZE W PRACY SIEDZĘ WY TU O KOLACJI, A JA JESCZE OBIADU NIE JADŁAM To szybciutko do nas na kolacyjke a po drodze załatw buteleczkę dobrego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wzorek bardzo mi się podoba dziękuję tylko ta pupa jakaś sztuczna czy coś teges to komputerowy retusz ..... żeby pryszczy nie była widać i celulitis Następnym razem Aniu postaram się o bardziej naturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wzorek bardzo mi się podoba dziękuję tylko ta pupa jakaś sztuczna czy coś teges to komputerowy retusz ..... żeby pryszczy nie była widać i celulitis Następnym razem Aniu postaram się o bardziej naturalną przyjmijmy wersję że te są prezentowane na manekinie lubię powybrzydzać już taka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To ja powiem jeszcze raz ..... Lubie dziewczyny którw wiedzą czego chcą Z takimi się lepiej żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To ja powiem jeszcze raz ..... Lubie dziewczyny którw wiedzą czego chcą Z takimi się lepiej żyje ja też takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To do tej kolacji na którą tylko my dotarliśmy na czas ... http://www.beczkapolska.pl/pl/beczkiiantalki/images/zkranemmos.jpg WIĘCEJ DLA NAS Na zdrowie Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To ja powiem jeszcze raz ..... Lubie dziewczyny którw wiedzą czego chcą Z takimi się lepiej żyje ja też takie lubię Ale z orientacją jest wszystko OK Wolisz bardziej chłopców nie A dziewczynki to tylko do plotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts