aniawmuratorze 20.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 a gdzie reszta pospała sie czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To ja powiem jeszcze raz ..... Lubie dziewczyny którw wiedzą czego chcą Z takimi się lepiej żyje ja też takie lubię Ale z orientacją jest wszystko OK Wolisz bardziej chłopców nie A dziewczynki to tylko do plotek ofkors a czy odmienna orientacja jest nie ok mnie osobiście nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 większy problem mam z Chinczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ila pracuje -- ktoś musi Ew-Ka relacjonuje olimpiadę -- zmienia zawód na korespondenta sportowego Stuk odsypia -- po przegranej z karpiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ila pracuje -- ktoś musi Ew-Ka relacjonuje olimpiadę -- zmienia zawód na korespondenta sportowego Stuk odsypia -- po przegranej z karpiem no tak zostało jeszcze pare innych osób ale gdzie są tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 większy problem mam z Chinczykami Z Chińczykami ? ...... Orientacja mnie też nie przeszkadza ...... chyba zależy w jakiej sytuacji .... Zaraz wyjdę na idiotę niekumatego albo rasistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Srasznie dużo ich mieszka w mojej okolicy , do tej pory nie bylo ich za bardzo widać ale teraz gdzie się nie ruszę to są oni całe stada na basenie w supermarketach taszczą płaskie kineskopy większe od nich i upychają je w swoich wielkich nowych brykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 teraz ja wyszlam na rasistkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Srasznie dużo ich mieszka w mojej okolicy , do tej pory nie bylo ich za bardzo widać ale teraz gdzie się nie ruszę to są oni całe stada na basenie w supermarketach taszczą płaskie kineskopy większe od nich i upychają je w swoich wielkich nowych brykach Ja czasami mam tak samo tylko że w koło słyszę głośny skrzekliwy Niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 słyszałam też że zabili nożem Polaka bo krzyknął jak porysowali mu samochód no może miał z nimi jeszcze coś na pieńku ale tego nic nie usprawiedliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Srasznie dużo ich mieszka w mojej okolicy , do tej pory nie bylo ich za bardzo widać ale teraz gdzie się nie ruszę to są oni całe stada na basenie w supermarketach taszczą płaskie kineskopy większe od nich i upychają je w swoich wielkich nowych brykach Ja czasami mam tak samo tylko że w koło słyszę głośny skrzekliwy Niemiecki o nas pewnie tak w Irlandii gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Nie będe zanudzał Ide do żonusi na piwko Czy mogę liczyć jutro rano na tak pyszną kawusie jak dzisiaj Kolorowych snówPchły na nocKarakuchy pod poduchySzczypawki na zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 słyszałam też że zabili nożem Polaka bo krzyknął jak porysowali mu samochód no może miał z nimi jeszcze coś na pieńku ale tego nic nie usprawiedliwia W każdym kraju żyją idioci zdolni do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Nie będe zanudzał Ide do żonusi na piwko Czy mogę liczyć jutro rano na tak pyszną kawusie jak dzisiaj Kolorowych snów Pchły na noc Karakuchy pod poduchy Szczypawki na zabawki no jasne ja idę coś poczytam czekając na małża odwolali mu lot i będzie 2 godziny później niestety dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wpadłam,aby to kocie towarzystwo trochę urozmaicić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 NO JESTEM PRACA SKOŃCZONA,OBIADEK ZJEDZONY I Z RODZINA POGADAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dobry wieczór, cza....cza....cza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wpadłam,aby to kocie towarzystwo trochę urozmaicić. NO FAKT, SAME KOCIAKI TU MAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wpadłam,aby to kocie towarzystwo trochę urozmaicić. Oleńka, Słonko nasze, jak zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dobry wieczór, cza....cza....cza.... CZE..... , COŚ TAKI ROZŚPIEWANY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts