ila66 21.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 GDZIE JESTEŚCIE ........ Z tego Królika to szczwany lis ..... wyczaji że stronka się zbliża to wskakuje na stronkę i zalicza NOOOO, I DLATEGO JEST NA DRUGIM MIEJSCU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? BYŁAM, CZEKAŁAM I POSZŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? BYŁAM, CZEKAŁAM I POSZŁAM Byłem Zobaczyłem Wróciłem ... na czacie był lub jeszcze jest Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? BYŁAM, CZEKAŁAM I POSZŁAM Byłem Zobaczyłem Wróciłem ... na czacie był lub jeszcze jest Andre JA JUŻ TU ZOSTANĘ DOBRZE MI TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? BYŁAM, CZEKAŁAM I POSZŁAM Byłem Zobaczyłem Wróciłem ... na czacie był lub jeszcze jest Andre JA JUŻ TU ZOSTANĘ DOBRZE MI TU SORKI ILA MI TEŻ TU DOBRZE ALE IDĘ SPAĆ O 5.00 MUSZĘ BYĆ SPOWROTEM W PRACY. ZAPRASZAM NA KAWĘ -- JUTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? BYŁAM, CZEKAŁAM I POSZŁAM Byłem Zobaczyłem Wróciłem ... na czacie był lub jeszcze jest Andre JA JUŻ TU ZOSTANĘ DOBRZE MI TU Nie przyjdziesz do nas na czacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? BYŁAM, CZEKAŁAM I POSZŁAM Byłem Zobaczyłem Wróciłem ... na czacie był lub jeszcze jest Andre JA JUŻ TU ZOSTANĘ DOBRZE MI TU SORKI ILA MI TEŻ TU DOBRZE ALE IDĘ SPAĆ O 5.00 MUSZĘ BYĆ SPOWROTEM W PRACY. ZAPRASZAM NA KAWĘ -- JUTRO DZIĘKI NAPEWNO SKORZYSTAM Z ZAPROSZENIA ŻYCZĘ KOLOROWYCH SNÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Heloł, czy tu się jeszcze czatuje? BYŁAM, CZEKAŁAM I POSZŁAM Byłem Zobaczyłem Wróciłem ... na czacie był lub jeszcze jest Andre JA JUŻ TU ZOSTANĘ DOBRZE MI TU Nie przyjdziesz do nas na czacik? NO DOBRA IDĘ ALE JAK ZOBACZĘ JAKIEGOS KLONA, TO GO POGRYZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.08.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 DOBRANOC http://www.kobiet.net/grafika/kobieta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.08.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Zapraszam na kawcię ---- dzisiaj po tureckuhttp://www.woseba.com.pl/img/a5b1d1f5_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 kawka się przyda a jakże coś dzisiaj nie mogę do pionu się podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no i znowu piątek ale ten czas zapindrala za chwilę na emeryturę pojdę zapomnialam jak na razie to taka prawie zerowa mi się emerytura należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 jea gratki a gacie w walizce http://www.fotosearch.pl/comp/CRT/CRT355/kobieta-posiedzenie-walizka_~15410-42DG.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no i znowu piątek ale ten czas zapindrala za chwilę na emeryturę pojdę zapomnialam jak na razie to taka prawie zerowa mi się emerytura należy No zapierdziela jak mały samochodzik .... jeszcze chwilka i nasz doskonału ZUS będzie jęczł ze brak mu kasiorki na nasze "emeryturki" bo musiał wystawić nowe pałace ZUSowskie dla swoich pracowników którzy to pracują w bardzo ciężkich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no i znowu piątek ale ten czas zapindrala za chwilę na emeryturę pojdę zapomnialam jak na razie to taka prawie zerowa mi się emerytura należy No zapierdziela jak mały samochodzik .... jeszcze chwilka i nasz doskonału ZUS będzie jęczł ze brak mu kasiorki na nasze "emeryturki" bo musiał wystawić nowe pałace ZUSowskie dla swoich pracowników którzy to pracują w bardzo ciężkich warunkach. nie skomentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a jaka pogoda u Was ludziska na weekend ma się pogorszyć i padać hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a jaka pogoda u Was ludziska na weekend ma się pogorszyć i padać hura taka jak u Ciebie A niech leje, weekend pracujący, nie będzie mi szkoda Dzięki że nie skomentowałaś ZUSowskiego postu. chodziło mi o tą wysoką kadrę zarządzajacą. Dobrze wiem że ci na dole mają zapierdziel i opierdziele z niewinność za błędy i decyzje tych na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Zapraszam na kawcię ---- dzisiaj po turecku http://www.woseba.com.pl/img/a5b1d1f5_large.jpg do tej kawy coś słodkiego http://www.woseba.com.pl/img/dd44103d_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.08.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam! Ja dalej zmagam się z awarią komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts