aniawmuratorze 23.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 mersi teraz mi ciuszkami oczy przysłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ila wczoraj na czacie dostała namiar na strnkę na NK gdzie moja zonka umieszcza jakieś pierdoły z jej i naszego życia. Więc męcz Ją niech Ci zdradzi czarownica jedna możesz mi na priv wyslać z Ila czasem nie tak łatwo wyciągnąć Mój priv i czt nie działa w pracy /procedury koncernu/ Podaj mi swój to ze służbówki może coś prześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 mersi teraz mi ciuszkami oczy przysłania Podoba Ci się ten komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 mersi teraz mi ciuszkami oczy przysłania Podoba Ci się ten komplecik Za dużo z ciuszków to tam niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ila wczoraj na czacie dostała namiar na strnkę na NK gdzie moja zonka umieszcza jakieś pierdoły z jej i naszego życia. Więc męcz Ją niech Ci zdradzi czarownica jedna możesz mi na priv wyslać z Ila czasem nie tak łatwo wyciągnąć Mój priv i czt nie działa w pracy /procedury koncernu/ Podaj mi swój to ze służbówki może coś prześle a i nasza klasa też Ci nie dziala biedaczku że też się jeszcze nie zorientowali i nie wyłączyli Ci forum muratora no to wysyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 mersi teraz mi ciuszkami oczy przysłania Podoba Ci się ten komplecik Za dużo z ciuszków to tam niema no wlaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Po...Szło... na priva Oj chyba bede żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Krótka przerwa muszę iść na produkcję kilka osób zabić na zaostrzenie apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Po...Szło... na priva Oj chyba bede żałował no co Ty nikomu nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Krótka przerwa muszę iść na produkcję kilka osób zabić na zaostrzenie apetytu smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Dzięki obyło się bez krwi jestem spowrotem czy tyle informacji wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Aniu brak twojej awatarowej kociej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Po...Szło... na priva Oj chyba bede żałował no co Ty nikomu nie powiem .... no nie wiem Co to za grupa "NIKOMU" A tak to gdzie jesteś sprawdzasz dalej czy informujesz grupe "Nikomu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 ja może nie należę do nikomu Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 23.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 ja może nie należę do nikomu Bry To pytanie do Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 ja może nie należę do nikomu Bry To pytanie do Ani to pewnie odpowie, jak obiad ugotuje Korporacje w soboty pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 ANIA AREK ????????????????????????? CO KNUJECIE ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 nocka spoko cześć wartownik idę po kabel bo mi komp zdycha A skąd wiesz że to Wartownik ja cały czas odczuwam jakiś przekręt no bo jak w tyma samym czasie na forum może być zalogowany na tym samym loginie Wartownik i ILA Coś tu się gryzie no chyba że systemy informatyczne dopuszczają dwa terminale do jednego loginu w czasie rzeczywistym jak oni tam we dwójkę to ja nie wiem i wiedzieć chyba nie chcę jak wielkie litery to Ila jak małe to wartownik DOKŁADNIE ANIU MASZ RACJE WARTOWNIK ZNA MOJ NICK I HASŁO, TO MOZE ZAWSZE WEJSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 u mnie też się przejaśnia arek zdradziłeś co znaczy sp w Twoim nicku JUŻ SIĘ ROZNIOSŁO SKONTAKTUJ SIĘ Z ILĄ TA CZAROWNICA RZUCILA NA MNIE UROK I WYDOBYŁA TO ZE MNIE JA ??? NIBY RZUCIŁAM UROK ????? NO MOŻE TROCHĘ ......... ALE BEDE MILCZEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Po...Szło... na priva Oj chyba bede żałował AREK WIERZ MI ...... OJ, BEDZIESZ ŻAŁOWAŁ WIERZ MI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts