stukpuk 26.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 siemanko a ja mialam na kolacje zwykla bule a na sniadanie platki z mlekiem PS Stuk za tego kartofla to sie doigrasz Moje chomiczki zawsze się cieszyły jak kartofelki dostwały I tak śmiesznie noskiem ruszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 informuję że wrociłam ale się najeździlam co to ja dom buduję żeby tak ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 informuję że wrociłam ale się najeździlam co to ja dom buduję żeby tak ganiać Ja sam organizuje materiały na budowe, ale i tak dziś 3 razy musiałem dymać do hurtowni bo coś sobie wykonawca i inwestor przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Stukuś gatki dla Cię (specjalnie dla Ciebie trzymałam ) http://bp0.blogger.com/_vuwai5fgI9U/Rn-Ed3X8jeI/AAAAAAAAARQ/AyT-QiEHJEs/s400/11.jpg Trafiłaś na 100%, to jest to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 informuję że wrociłam ale się najeździlam co to ja dom buduję żeby tak ganiać Ja sam organizuje materiały na budowe, ale i tak dziś 3 razy musiałem dymać do hurtowni bo coś sobie wykonawca i inwestor przypomniał jakbym siebie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 informuję że wrociłam ale się najeździlam co to ja dom buduję żeby tak ganiać Ja sam organizuje materiały na budowe, ale i tak dziś 3 razy musiałem dymać do hurtowni bo coś sobie wykonawca i inwestor przypomniał jakbym siebie widziała I nie zawsze chodzi o materiały na budowe - a to piwa zabrakło majstrowi (bo niby kominy się rozeschną ) - a to robaki na ryby kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 informuję że wrociłam ale się najeździlam co to ja dom buduję żeby tak ganiać Ja sam organizuje materiały na budowe, ale i tak dziś 3 razy musiałem dymać do hurtowni bo coś sobie wykonawca i inwestor przypomniał jakbym siebie widziała I nie zawsze chodzi o materiały na budowe - a to piwa zabrakło majstrowi (bo niby kominy się rozeschną ) - a to robaki na ryby kupić no takich zachcianek to ja nie spełniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 informuję że wrociłam ale się najeździlam co to ja dom buduję żeby tak ganiać Ja sam organizuje materiały na budowe, ale i tak dziś 3 razy musiałem dymać do hurtowni bo coś sobie wykonawca i inwestor przypomniał jakbym siebie widziała I nie zawsze chodzi o materiały na budowe - a to piwa zabrakło majstrowi (bo niby kominy się rozeschną ) - a to robaki na ryby kupić no takich zachcianek to ja nie spełniam Inaczej majster i pomocnik się obraża i nie chcą robić I trzeba latać po swieżutkie robaczki i w lodówce trzymać żeby nie walneły w ramy w ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojdylam 26.08.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 lol Co taki zdziwiony? Przecież to forum budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 siemanko a ja mialam na kolacje zwykla bule a na sniadanie platki z mlekiem PS Stuk za tego kartofla to sie doigrasz CZEŚĆ A GDZIE TY SIE PODZIEWAŁAŚ tu i tam ale generalnie to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 lol Co taki zdziwiony? Przecież to forum budowlane to było "lol" jak tu fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 siemanko a ja mialam na kolacje zwykla bule a na sniadanie platki z mlekiem PS Stuk za tego kartofla to sie doigrasz Moje chomiczki zawsze się cieszyły jak kartofelki dostwały I tak śmiesznie noskiem ruszały kartofle chyba ci się z jakimś innym zwierzątkiem pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 siemanko a ja mialam na kolacje zwykla bule a na sniadanie platki z mlekiem PS Stuk za tego kartofla to sie doigrasz Moje chomiczki zawsze się cieszyły jak kartofelki dostwały I tak śmiesznie noskiem ruszały kartofle chyba ci się z jakimś innym zwierzątkiem pomyliło Nie pomyliło Chomiczki jedzą kartofelki i zimniaczki Miałem małą hodowle i żaden nie grymasił że mu nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a ja dzisiaj byłam na starym mieście po przepyśną kiełbaskę, kaszaneczkę i karkóweczkę a i kupiłam sobie jeszcze kabanoski i galantynkę normalnie jak tam wchodzę to natychmiast jestem głodna także po wyjściu ze sklepu była degustacja przy samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 siemanko a ja mialam na kolacje zwykla bule a na sniadanie platki z mlekiem PS Stuk za tego kartofla to sie doigrasz Moje chomiczki zawsze się cieszyły jak kartofelki dostwały I tak śmiesznie noskiem ruszały kartofle chyba ci się z jakimś innym zwierzątkiem pomyliło Nie pomyliło Chomiczki jedzą kartofelki i zimniaczki Miałem małą hodowle i żaden nie grymasił że mu nie smakuje jak im nic innego nie dawałeś do edzen to co miały grymasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 mam dzisiaj farta stronkę se pykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 siemanko a ja mialam na kolacje zwykla bule a na sniadanie platki z mlekiem PS Stuk za tego kartofla to sie doigrasz Moje chomiczki zawsze się cieszyły jak kartofelki dostwały I tak śmiesznie noskiem ruszały kartofle chyba ci się z jakimś innym zwierzątkiem pomyliło Nie pomyliło Chomiczki jedzą kartofelki i zimniaczki Miałem małą hodowle i żaden nie grymasił że mu nie smakuje jak im nic innego nie dawałeś do edzen to co miały grymasić U mnie w hodowli to dopiero miały jak w raju!! Jak któryś grymasił to kończył w zoologicznym. Na śniadnie kartofelki Na obiad ziemniaki Na kolacje piure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 mam dzisiaj farta stronkę se pykłam Gratuluje zaraz cos przyniese! Normalnie trafiło Ci się jak ślepemu chomikiwi ziemniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Wdzięczny komplecik o dziwnej kawopodobnej nazwie........CAPPUCINKO http://www.intymna.pl/zdjecia007/boccara/Cappucino2x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts