ila66 26.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 rozwodem Ci jeszcze nie groziła HAHAHA, NIE PLANUJE ROZWODU Z WARTOWNIKIEM CIEPŁO PRZY NIM I BEZPIECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie mogę się na NK zalogować, co się tam dzieje? Wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie mogę się na NK zalogować, co się tam dzieje? Wie ktoś? JESTEM TAM WSZYSTKO DZIAŁA, TYLKO DUŻO JEST OSÓB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 O, a teraz się udało, chochliki jakieś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie mogę się na NK zalogować, co się tam dzieje? Wie ktoś? może się styki przegrzały mnie też nie wpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie mogę się na NK zalogować, co się tam dzieje? Wie ktoś? może się styki przegrzały mnie też nie wpuszcza a mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Może mój mąż pomoże nie wiem jak on to robi, ale Tomek pozwala mu wyjść z pokoju przed jego zaśnieciem, robi papapa i po sprawie. Ja to nie mam odwagi i śpiewam kołysanki i czekam aż zaśnie. to już wiem dlaczego nie moze zasnąc czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Może mój mąż pomoże nie wiem jak on to robi, ale Tomek pozwala mu wyjść z pokoju przed jego zaśnieciem, robi papapa i po sprawie. Ja to nie mam odwagi i śpiewam kołysanki i czekam aż zaśnie. to już wiem dlaczego nie moze zasnąc czesc EEEE, Z TYM GŁOSEM TO CHYBA NIE JEST TAK ŹLE ??? NO ZALEŻY TEŻ CO SIE ŚPIEWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dobry wieczór WITAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 moi dwaj panowie śpią pięknie obok mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Może mój mąż pomoże nie wiem jak on to robi, ale Tomek pozwala mu wyjść z pokoju przed jego zaśnieciem, robi papapa i po sprawie. Ja to nie mam odwagi i śpiewam kołysanki i czekam aż zaśnie. to już wiem dlaczego nie moze zasnąc czesc EEEE, Z TYM GŁOSEM TO CHYBA NIE JEST TAK ŹLE ??? NO ZALEŻY TEŻ CO SIE ŚPIEWA Idzie Niebo ciemną nocą, ma w fartuszku pełno gwiazd. Gwiazdy błyszczą i migocą, aż wyjrzały ptaszki z gniazd. Jak wyjrzały - zobaczyły i nie chciały dalej spać, kaprysiły, grymasiły, żeby im po jednej dać! - Gwiazdki nie są do zabawy, tożby Nocka była zła! Ej! Usłyszy kot kulawy! Cicho bądźcie!...A, a, a.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dobry wieczór WITAMY O czym mam pisać,że by być w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dobry wieczór WITAMY O czym mam pisać,że by być w temacie ? nie o robalach możesz napisać też mi się marzy żeby takie kołysanki spiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a mój małzonek jak mu sie chce śpiewa Tomkowi min. to:Patrz płynie kolorowych świateł nad Sekwaną sznur W dolinie grzmi Paryża nocny śpiew jak świerszczy chór Jak noże czarne ostrza dachów kroją nieba tło W nich okno lśni, tam jak i Ty ktoś spać nie może Dziś w chambre de bone bal kreślarzyKażdy wytworny jest jak lord Nikt dnia im wspomnieć się nie waży Ni pracy, praca - chamski sport Odbijaj flaszkę, żądź nie kiełznaj Na orbitę wszyscy wraz Bo gdy tak człek od rana pełza To wieczór spędzić chce wśród gwiazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Może mój mąż pomoże nie wiem jak on to robi, ale Tomek pozwala mu wyjść z pokoju przed jego zaśnieciem, robi papapa i po sprawie. Ja to nie mam odwagi i śpiewam kołysanki i czekam aż zaśnie. to już wiem dlaczego nie moze zasnąc czesc EEEE, Z TYM GŁOSEM TO CHYBA NIE JEST TAK ŹLE ??? NO ZALEŻY TEŻ CO SIE ŚPIEWA Idzie Niebo ciemną nocą, ma w fartuszku pełno gwiazd. Gwiazdy błyszczą i migocą, aż wyjrzały ptaszki z gniazd. Jak wyjrzały - zobaczyły i nie chciały dalej spać, kaprysiły, grymasiły, żeby im po jednej dać! - Gwiazdki nie są do zabawy, tożby Nocka była zła! Ej! Usłyszy kot kulawy! Cicho bądźcie!...A, a, a.. łomatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ILA dziekuje za pomoc I kwiatka przyniosłem http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Zolta_roza_w_szkle_-_uwieziona_-_zdjecia_reklamowe_kwiatow_1551.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 CZAT DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ILA dziekuje za pomoc I kwiatka przyniosłem http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Zolta_roza_w_szkle_-_uwieziona_-_zdjecia_reklamowe_kwiatow_1551.jpg DZIĘKUJE ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ NA MOJA POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts