andre59 26.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 idę psa zamknąć bo już po 22.00 gdzie Ty go chcesz zamknąć biedaka? w areszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Buziaki wieczorne Ależ szalejecie ze stronkami ostatnio, wakacje się skończyły, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam ponownie, bo zabłądziłem na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DORCIA dzięki za poprzedni gorset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DORCIA dzięki za poprzedni gorset No ba! Sie wie co lubisz a Ty że "trafiłam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DORCIA dzięki za poprzedni gorset No ba! Sie wie co lubisz a Ty że "trafiłam" Jakby żona sobie taki sprawiła to bym może nawet zrezygnował z wypadu na ryby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... i wreszcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... i wreszcie!!!! A byłeś gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... i wreszcie!!!! Mmmm jak miło zaspokajać czyjeś potrzeby i to pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A byłeś gdzieś? własnie nie... pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Mmmm jak miło zaspokajać czyjeś potrzeby i to pierwszy raz... potrzeba to mało powiedziane, to... właściwie milczenie... prawidłowo należałoby to nazwać spełnienie marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... i wreszcie!!!! A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? BO JA CICHA JESTEM A TERAZ TO SIE ZAMKNE W SOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? BO JA CICHA JESTEM A TERAZ TO SIE ZAMKNE W SOBIE tylko klucza nie wyrzucaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? BO JA CICHA JESTEM A TERAZ TO SIE ZAMKNE W SOBIE tylko klucza nie wyrzucaj! PRZECIEŻ I TAK SIE NIE PRZYDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? A bo wywala mnie! Albo ktoś mi pomaga!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jejku, w telewizorni mówią, że krolowa - matka pszczół ma ... 300 pochew...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts