ullerowa 29.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 i jeszcze takie wakacyjne http://th.interia.pl/50,bced36be11648536/Drinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Żabciu a moze być takie picie? http://www.dziennik.pl/files/archive/00068/FR_638063_22411425a_68736l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ullercia czytasz w moich myslach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ullercia czytasz w moich myslach po prostu wiem co dobre do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ullercia czytasz w moich myslach po prostu wiem co dobre do picia a pijesz naprawdę teraz? bo ja TAK co pozostaje słomianej wdowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Powróciła żona marnotrawna z kina I............. z nowymi butami wróciła Tak to tylko moja małżowa potrafi,a napisałem jej żeby gazete kupiła, to zapomniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Powróciła żona marnotrawna z kina I............. z nowymi butami wróciła Tak to tylko moja małżowa potrafi,a napisałem jej żeby gazete kupiła, to zapomniała. ,matko !!!!!! Miras mi kazał muratora kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ullercia czytasz w moich myslach po prostu wiem co dobre do picia a pijesz naprawdę teraz? bo ja TAK co pozostaje słomianej wdowie.. tak czekajac na małza mozliwe ze i ja juz niedługo do grona takowych dołaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Powróciła żona marnotrawna z kina I............. z nowymi butami wróciła Tak to tylko moja małżowa potrafi,a napisałem jej żeby gazete kupiła, to zapomniała. U mnie odwrotnie to małz nie o takich rzeczach potrafi zapomnieć Ostatnio Młodszego zgubil w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ullercia czytasz w moich myslach po prostu wiem co dobre do picia a pijesz naprawdę teraz? bo ja TAK co pozostaje słomianej wdowie.. tak czekajac na małza mozliwe ze i ja juz niedługo do grona takowych dołaczę a gdzie Twój wybywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Powróciła żona marnotrawna z kina I............. z nowymi butami wróciła Tak to tylko moja małżowa potrafi,a napisałem jej żeby gazete kupiła, to zapomniała. ,matko !!!!!! Miras mi kazał muratora kupic Mi listonosz przynosi Od kliedy do biletu dodają damskie buty? Chyba tylko na romansidła dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Powróciła żona marnotrawna z kina I............. z nowymi butami wróciła Tak to tylko moja małżowa potrafi,a napisałem jej żeby gazete kupiła, to zapomniała. U mnie odwrotnie to małz nie o takich rzeczach potrafi zapomnieć Ostatnio Młodszego zgubil w domu jak zgubił , opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ullercia czytasz w moich myslach po prostu wiem co dobre do picia a pijesz naprawdę teraz? bo ja TAK co pozostaje słomianej wdowie.. tak czekajac na małza mozliwe ze i ja juz niedługo do grona takowych dołaczę a gdzie Twój wybywa? prawdopodobnie na 3-4 msieczne szkolenie ale to jeszcze nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dzien dobry wieczorek zyjeta ??? weszlam na forum , zeby sie zrelaksowac, ale.......mam dola z powodu smierci brata kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Powróciła żona marnotrawna z kina I............. z nowymi butami wróciła Tak to tylko moja małżowa potrafi,a napisałem jej żeby gazete kupiła, to zapomniała. U mnie odwrotnie to małz nie o takich rzeczach potrafi zapomnieć Ostatnio Młodszego zgubil w domu jak zgubił , opowiadaj w salonie go samiutkiego zostawił na noc a ja wstajac do pracy przykywam jeszcze chłopaków, podchodze do łózeczka a tam potomka brak , pytam się małza gdzie dziecko a on mi mówi ze nic nie wie i pewnie sie w nocy zgubiło . Okazało sie ze jak go wieczorem usypiał to mały zasnął na kanapie i tatus zapomniał go przeniesc do łózeczka. Ale tak to tylko...u mnie moze sie zdarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dzien dobry wieczorek zyjeta ??? weszlam na forum , zeby sie zrelaksowac, ale.......mam dola z powodu smierci brata kasi Frosiu witaj ale nam tu wiesci przynosisz Nic nie wiedziałam O rany ale Kasia ma rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dzien dobry wieczorek zyjeta ??? weszlam na forum , zeby sie zrelaksowac, ale.......mam dola z powodu smierci brata kasi naszej kasi? co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no weszlam na forum i zaraz trafilam na taka wiadomosc normalnie rycze nie nadaje sie ..jak Bogackiego ....zbyt wrazliwa jestem szukam telefonu siet ! zadzwonilabym do biduli , ale gdzies mi fona wpierniczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no weszlam na forum i zaraz trafilam na taka wiadomosc normalnie rycze nie nadaje sie ..jak Bogackiego ....zbyt wrazliwa jestem szukam telefonu siet ! zadzwonilabym do biduli , ale gdzies mi fona wpierniczylo też rycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no weszlam na forum i zaraz trafilam na taka wiadomosc normalnie rycze nie nadaje sie ..jak Bogackiego ....zbyt wrazliwa jestem szukam telefonu siet ! zadzwonilabym do biduli , ale gdzies mi fona wpierniczylo powiedz kasi że bardzo jej współczuję ale to życie podłe jest ..do dooopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts