malka 31.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam wszystkich , wypiłam kawkę, rosołek romantycznie pyrkocze na gazie, ślubny mniej romantycznie pochrapuje w łóżku - a ja gnam upiec strudlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ila - w lesie poszukaj Albo w spizarni na półce (w słoiczku też moga być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ila - w lesie poszukaj Albo w spizarni na półce (w słoiczku też moga być) ZNALAZŁAM WCZORAJ NA TARGOWISKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Coś taka smutna Ilcia? Stronkę zaliczyłaś Dobry wieczór TAKIE ZDOBYCIE WCALE NIE CIESZY Przejadło Ci się już pięcie się do góry w rankingu, co? Ileż można wygrywać MOŻNA DUŻO, ALE FAJNIEJ JAK JEST RYWALIZACJA A TU DZISIAJ NUDA ARKA NIE BYŁO, STUKA NIE BYŁO , RETRO NIE BYŁO, MALKA NIE ZAJRZAŁA.... EHHHHH witajta! Ta banda, która mię zabrała kabul od inerneta jeszcze spi, to mogłem zajrzec tu dzisiaj. Ale jak się obudzą, to znowu mi wezmą. W chałupie mam totalną rozpierd..chę, pokoje zmieniają swoje przeznaczenie, meble i wystrój. Ja zostałem upchnięty w najmniejszym pokoiku, ze starym komputerem, ale bez kabula , który przejęła banda rabusiów (czyli córka, syn i żona). Dopiero jak załatwię jego rozgałęzienie i ukryję w przedpokoju, to będę mógł mieć.Tyle, że aby go ukryć, to trzeba totalnie rozpiórz..yć całą zabudowę ścian i pawlacz. Czarno widzę... to i tydzień zejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Coś taka smutna Ilcia? Stronkę zaliczyłaś Dobry wieczór TAKIE ZDOBYCIE WCALE NIE CIESZY Przejadło Ci się już pięcie się do góry w rankingu, co? Ileż można wygrywać MOŻNA DUŻO, ALE FAJNIEJ JAK JEST RYWALIZACJA A TU DZISIAJ NUDA ARKA NIE BYŁO, STUKA NIE BYŁO , RETRO NIE BYŁO, MALKA NIE ZAJRZAŁA.... EHHHHH witajta! Ta banda, która mię zabrała kabul od inerneta jeszcze spi, to mogłem zajrzec tu dzisiaj. Ale jak się obudzą, to znowu mi wezmą. W chałupie mam totalną rozpierd..chę, pokoje zmieniają swoje przeznaczenie, meble i wystrój. Ja zostałem upchnięty w najmniejszym pokoiku, ze starym komputerem, ale bez kabula , który przejęła banda rabusiów (czyli córka, syn i żona). Dopiero jak załatwię jego rozgałęzienie i ukryję w przedpokoju, to będę mógł mieć.Tyle, że aby go ukryć, to trzeba totalnie rozpiórz..yć całą zabudowę ścian i pawlacz. Czarno widzę... to i tydzień zejdzie... NO SORKI ...., TO TAK ZA KARĘ CI TEN KABELEK ZABIERAJĄ , CZY TEZ MASZ ODWYK OD RW ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Tyle, że aby go ukryć, to trzeba totalnie rozpiórz..yć całą zabudowę ścian i pawlacz. Czarno widzę... to i tydzień zejdzie... Czym że jest tydzień wobec wieczności -a dla kabla chyba warto co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 RETRO I WARTOWNIK - PISZCIE SZYBKO, PÓKI WAS NIE NAKRYLI http://www.wychowanie.pl/tmeditor/data/komputer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 NO............. TERAZ TO CHYBA WSZYSTKIM KABELKI ZABRALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 hehe , spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja kabla mam , ale zle się pisze ręcami ubabranymi w cieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 hehe , spoko WARTOWNIK NIE DA SIE SPOKO A TOBIE TO SIĘ KOPNIAK W KOSTKE NALEŻY TY JUZ WIESZ ZA CO ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja kabla mam , ale zle się pisze ręcami ubabranymi w cieście a co bedzie z tego ciasta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 NO SORKI ...., TO TAK ZA KARĘ CI TEN KABELEK ZABIERAJĄ , CZY TEZ MASZ ODWYK OD RW ??? to ma być doping, abym szybciej remont robił. Ta banda trojga to się wygodnie ustawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 NO SORKI ...., TO TAK ZA KARĘ CI TEN KABELEK ZABIERAJĄ , CZY TEZ MASZ ODWYK OD RW ??? to ma być doping, abym szybciej remont robił. Ta banda trojga to się wygodnie ustawiła... NOOO, DOPING DOBRY WYMYŚLILI A MOZE CI POTRZEBNY JAKIŚ "WZMACNIACZ " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 MALKA Z CZYM BĘDZIE TO CIASTO ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja kabla mam , ale zle się pisze ręcami ubabranymi w cieście a co bedzie z tego ciasta ? No wizję mam,że strudla- a co będzie to się okaże za pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 aaaa z twarogiem - jak nie wypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 JA POPROSZĘ 2 KAWAŁKI http://www.maral.sk/img/produkty/strudla_tvarohova.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ila gaciorki http://hostdrjack.com/customcomments/samples/1487.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 DOBRZE,ZE SOBIE PRZYPOMNIAŁEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts