stukpuk 31.08.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 http://images46.fotosik.pl/6/4efbe1fa0f133a4a.jpg Jeszcze się rok szkolny nie zaczął a już ILA wagaruje? Jak was nie ma to idę oglądać horrorka "Piłe" Jak ktoś chce to zapraszam do mnie Razem raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak was nie ma to idę oglądać horrorka "Piłe" Jak ktoś chce to zapraszam do mnie Razem raźniej Stuku, masz to co mój ślubny?? Na horrorach trza go za rączkę trzymać - podkreślam - za rączkę - inne części ciała w tej stytacji nie wchodzą w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak was nie ma to idę oglądać horrorka "Piłe" Jak ktoś chce to zapraszam do mnie Razem raźniej Stuku, masz to co mój ślubny?? Na horrorach trza go za rączkę trzymać - podkreślam - za rączkę - inne części ciała w tej stytacji nie wchodzą w grę. STUKA TRZEBA PEWNIE TRZYMAĆ NIE TYLKO ZA RĄCZKĘ, ALE PEWNIE NA RĄCZKACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Przepraszamy, ale Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak was nie ma to idę oglądać horrorka "Piłe" Jak ktoś chce to zapraszam do mnie Razem raźniej Stuku, masz to co mój ślubny?? Na horrorach trza go za rączkę trzymać - podkreślam - za rączkę - inne części ciała w tej stytacji nie wchodzą w grę. STUKA TRZEBA PEWNIE TRZYMAĆ NIE TYLKO ZA RĄCZKĘ, ALE PEWNIE NA RĄCZKACH I po "Pile" Super film8) Żona boi się horrorów więc sam oglądałem i tak głupio się samemu za coś trzymać A rączki się nie nadaje bo za ciężki jestem Teraz mała przerwa i czekają na mnie dwie kolejne częśći ................. Naprawde nikt nie chce oglądać? Moge przytulić i osłonić ramieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak was nie ma to idę oglądać horrorka "Piłe" Jak ktoś chce to zapraszam do mnie Razem raźniej Stuku, masz to co mój ślubny?? Na horrorach trza go za rączkę trzymać - podkreślam - za rączkę - inne części ciała w tej stytacji nie wchodzą w grę. U mnie to żona się boi horrorów i nigdy nie chce oglądać I o trzymaniu moge zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 WARTOWNIK, PROSZE SIĘ ODMELDOWAC WIECZOREM NA RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Przepraszamy, ale Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji A CO TO ZA WPIS ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak was nie ma to idę oglądać horrorka "Piłe" Jak ktoś chce to zapraszam do mnie Razem raźniej Stuku, masz to co mój ślubny?? Na horrorach trza go za rączkę trzymać - podkreślam - za rączkę - inne części ciała w tej stytacji nie wchodzą w grę. STUKA TRZEBA PEWNIE TRZYMAĆ NIE TYLKO ZA RĄCZKĘ, ALE PEWNIE NA RĄCZKACH I po "Pile" Super film8) Żona boi się horrorów więc sam oglądałem i tak głupio się samemu za coś trzymać A rączki się nie nadaje bo za ciężki jestem Teraz mała przerwa i czekają na mnie dwie kolejne częśći ................. Naprawde nikt nie chce oglądać? Moge przytulić i osłonić ramieniem TAK ? POMYŚLIMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Przepraszamy, ale Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji A CO TO ZA WPIS ???? jak probuje logowac wartownika i wpisuje opcje " zapomnialem haslo" oczywiscie hasla nie zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 http://images46.fotosik.pl/6/4efbe1fa0f133a4a.jpg PAPA DO WIECZORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 WARTOWNIK, PROSZE SIĘ ODMELDOWAC WIECZOREM NA RW to znaczy ze mam ...byc czy nie byc na RW ....oto jest pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak was nie ma to idę oglądać horrorka "Piłe" Jak ktoś chce to zapraszam do mnie Razem raźniej Stuku, masz to co mój ślubny?? Na horrorach trza go za rączkę trzymać - podkreślam - za rączkę - inne części ciała w tej stytacji nie wchodzą w grę. STUKA TRZEBA PEWNIE TRZYMAĆ NIE TYLKO ZA RĄCZKĘ, ALE PEWNIE NA RĄCZKACH I po "Pile" Super film8) Żona boi się horrorów więc sam oglądałem i tak głupio się samemu za coś trzymać A rączki się nie nadaje bo za ciężki jestem Teraz mała przerwa i czekają na mnie dwie kolejne częśći ................. Naprawde nikt nie chce oglądać? Moge przytulić i osłonić ramieniem TAK ? POMYŚLIMY Żonie nic nie powiem................. Chipsy wezme.......twoje ulubione Teraz wzieło mnie na oglądanie filmów i odświeżam swoje zbiory. A może znasz jakiś dobry horror, to bym poszukam w wypożyczalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 i tak zaraz ide na lumpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 i tak zaraz ide na lumpy A nie na foczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ostatnia szansa na wakacyjną milosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ostatnia szansa na wakacyjną milosc Ale za to od poniedziałku kolej na nową szkolną miłość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Nie ma nikogo to lece odkurzyć NK i zapodam sobie kolejną dawkę kontrolowanego strachu czyli "Piłe 2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 dostałem się na chwilę do kompa zmyliwszy za sobą tropy. postaowiłem, że chyba jutro zostaję w domu i nadganiam remonta, a własciwie przeprowadzki, bo duży pokóij już zakończony, tylko umyć i posprzatać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Cześć huncfoty i hefalumpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts