stukpuk 31.08.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 I znowu sam. To idę się wykąpać, jak nie wrócę za godzine to możecie się zaopiekować kotem(ILA), rakami(Dorcia) i rybkami(Retro). a kolekcje monet i znaczków do trumny poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Cześć...Dzisiejszy dzień to wieka dupa - ale z tym to chyba do psychologa a nie na RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 oooooooo, ale fajne to forum d....a na pupa mni zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 oooooooo, ale fajne to forum d....a na pupa mni zmieniło to tak przy niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale nic się nie martwcie się! Jeszcze 5 dni i mamy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale nic się nie martwcie się! Jeszcze 5 dni i mamy weekend Phi, ja mam teraz weekend przez 7 dni w tygodniu hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale nic się nie martwcie się! Jeszcze 5 dni i mamy weekend Phi, ja mam teraz weekend przez 7 dni w tygodniu hejka A ja mam weekend przez kolejnych kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale nic się nie martwcie się! Jeszcze 5 dni i mamy weekend Phi, ja mam teraz weekend przez 7 dni w tygodniu hejka A ja mam weekend przez kolejnych kilka miesięcy Ja jeszcze nie wiem przez ile ale mam nadzieję że nie tak długo Czy są juz grzyby w lasach? Wreszcie będę miała czas się wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Weekend to z założenia sobota i niedziela - ale Wy macie pojechane kalendarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 hejaczka jamlesik chopie, tak mi Ciebie żol... czymej sie , jestem stobom i byda tak dugo, jak bydziesz tego poczebowoł ziomal .... kurde ..tyz mom bracika nie wiym cobych zrobjuła jakby mie go brakło ..... nie umia sie tego nawet wyobrazic ...... smutno mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Same smutne wiadomości na tym forum ostatnio Ale wesoła to ta ze cie w końcu widze froszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale nic się nie martwcie się! Jeszcze 5 dni i mamy weekend Phi, ja mam teraz weekend przez 7 dni w tygodniu hejka A ja mam weekend przez kolejnych kilka miesięcy Ja jeszcze nie wiem przez ile ale mam nadzieję że nie tak długo Czy są juz grzyby w lasach? Wreszcie będę miała czas się wybrac veruniu tydzien temu w zachodniopomorskim bylo ich od zarąbania bez kitu.. dzisiaj w Slaskim .....prawie nic... ale polazilam po lasach i tak bylo fajnie wydaje mi sie, ze byl juz ten pierszy wysyp i teraz mozna sie juz tylko spodziewac coraz lepszych czasow dla grzybiarzy u nas niestety jest za sucho .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Same smutne wiadomości na tym forum ostatnio Ale wesoła to ta ze cie w końcu widze froszka jestem , jestem ale wiesz ak jest ......praca , rodzina , sex ..nie ma czasu na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Same smutne wiadomości na tym forum ostatnio Ale wesoła to ta ze cie w końcu widze froszka jestem , jestem ale wiesz ak jest ......praca , rodzina , sex ..nie ma czasu na kompa Rodzina mi wyjechała, z pracy się zwolniłam, został mi tylko komp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 mię nawet kompa zabierają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A ja sobie dziennik założyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Same smutne wiadomości na tym forum ostatnio Ale wesoła to ta ze cie w końcu widze froszka jestem , jestem ale wiesz ak jest ......praca , rodzina , sex ..nie ma czasu na kompa Rodzina mi wyjechała, z pracy się zwolniłam, został mi tylko komp szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Tylko problem w tym ,że chałpy nawet na papierze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Same smutne wiadomości na tym forum ostatnio Ale wesoła to ta ze cie w końcu widze froszka jestem , jestem ale wiesz ak jest ......praca , rodzina , sex ..nie ma czasu na kompa Rodzina mi wyjechała, z pracy się zwolniłam, został mi tylko komp szczesciara No ale ty masz sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 to znaczy to co stoi na działce to jest, ale tego co ma być to jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts