frosch 31.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ale Wam się wstrzelam w dyskusje - sorki -ale to duże wyzwanie i takież przeżycie - mieć 1 wpis w dzienniku pierwszy raz się zawsze przeżywa... prawda??? noooo, niezla podnieta malka zakladaj komenty zabawimy sie wspolnie zobaczysz jak bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ale Wam się wstrzelam w dyskusje - sorki -ale to duże wyzwanie i takież przeżycie - mieć 1 wpis w dzienniku pierwszy raz się zawsze przeżywa... prawda??? Każdy mój pierwszy raz przeżywam ogromnie. tez przezywalam , jak cie pierwszy raz wczoraj na RW widzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ale Wam się wstrzelam w dyskusje - sorki -ale to duże wyzwanie i takież przeżycie - mieć 1 wpis w dzienniku pierwszy raz się zawsze przeżywa... prawda??? noooo, niezla podnieta malka zakladaj komenty zabawimy sie wspolnie zobaczysz jak bedzie fajnie Tak, tak, dziennik bez komentów to nie dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 andre kochany ! a co u ciebie ???? ma nadzieje , ze wszystko ok gitara gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja juz komentarze rozdziewiczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś To nie kit, sama go przeciez na zlocie poznałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja juz komentarze rozdziewiczyłam Ty to jesteś niezly żuczek verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 a sądeśta się w takiej ilości wzięły, hę? do szkoly idą czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 andre kochany ! a co u ciebie ???? ma nadzieje , ze wszystko ok gitara gra gro i bucy zlot klasowy za tydzień mam trochę niska frekwencja się zapowiada, chyba 15 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 a sądeśta się w takiej ilości wzięły, hę? do szkoly idą czy cuś? ja to cuś raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 andre kochany ! a co u ciebie ???? ma nadzieje , ze wszystko ok gitara gra gro i bucy zlot klasowy za tydzień mam trochę niska frekwencja się zapowiada, chyba 15 osób eee to wcale nie taka niska a to pierwsze spotkanko klasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 nic nie wiem nikogo nie znam nie omieszkam przekazac Froschowi , ze sie do niego nie przyznajesz na bank uciesz sie chlopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? ja piłam a kto ma zdjęcia z butelką i to pustą bo wypitą a odkąd to Frosz mieszka po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 andre kochany ! a co u ciebie ???? ma nadzieje , ze wszystko ok gitara gra gro i bucy zlot klasowy za tydzień mam trochę niska frekwencja się zapowiada, chyba 15 osób eee to wcale nie taka niska a to pierwsze spotkanko klasowe to juz trzecie, pierwsze było 6 lat temu, drugie rok później w tym roku 30-lecie matury obchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? znaczy sie anka tez z wami pociagala tego "Mamrota" ??? ja wszystko pamietam , bo mnie nie polałyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja juz komentarze rozdziewiczyłam Ty to jesteś niezly żuczek verunia może nawet i motylek... bo chyba nie... ta zielona... aż się boję napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts