aniawmuratorze 31.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 retro gacie bo się dowiem że zapomnialam http://www.intymna.pl/zdjecia007/etna/p2333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? ja piłam a kto ma zdjęcia z butelką i to pustą bo wypitą a odkąd to Frosz mieszka po sąsiedzku Ale ja Frosza pamietam I to jak pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ja piłam a kto ma zdjęcia z butelką i to pustą bo wypitą a odkąd to Frosz mieszka po sąsiedzku nie sciemniaj !!!! wszyscy pili oprocz mnie a Frosch ? odkad? odtad , kiedy zostal moim sasiadem gdzies 13 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 retro gacie bo się dowiem że zapomnialam dzięki, jutro się przydadzą, bo na noc nie zakładam... niech się przewietrzy trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? znaczy sie anka tez z wami pociagala tego "Mamrota" ??? ja wszystko pamietam , bo mnie nie polałyscie Frosiu ja tylko dno widziałam a jak się rokręciłam i zdecydowalam na piwo to ani jednej puszki nie było ale grzybowa była super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? ja piłam a kto ma zdjęcia z butelką i to pustą bo wypitą a odkąd to Frosz mieszka po sąsiedzku Ale ja Frosza pamietam I to jak pamietam nooo nawijaj moze sie jeszcze czegos ciekawego dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ja piłam a kto ma zdjęcia z butelką i to pustą bo wypitą a odkąd to Frosz mieszka po sąsiedzku nie sciemniaj !!!! wszyscy pili oprocz mnie a Frosch ? odkad? odtad , kiedy zostal moim sasiadem gdzies 13 lat temu sorki Frosia to ja nie znam tej opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? znaczy sie anka tez z wami pociagala tego "Mamrota" ??? ja wszystko pamietam , bo mnie nie polałyscie Frosiu ja tylko dno widziałam a jak się rokręciłam i zdecydowalam na piwo to ani jednej puszki nie było ale grzybowa była super nie zmieniaj tematu gadaj co pamietasz ze spotkania z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 retro gacie bo się dowiem że zapomnialam dzięki, jutro się przydadzą, bo na noc nie zakładam... niech się przewietrzy trochę... tylko żeby ne odleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? znaczy sie anka tez z wami pociagala tego "Mamrota" ??? ja wszystko pamietam , bo mnie nie polałyscie Frosiu ja tylko dno widziałam a jak się rokręciłam i zdecydowalam na piwo to ani jednej puszki nie było ale grzybowa była super Jakbyście sie przysiadły to byscie dostały. Moja wina ze się do mnie nie przyznawały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ja piłam a kto ma zdjęcia z butelką i to pustą bo wypitą a odkąd to Frosz mieszka po sąsiedzku nie sciemniaj !!!! wszyscy pili oprocz mnie a Frosch ? odkad? odtad , kiedy zostal moim sasiadem gdzies 13 lat temu sorki Frosia to ja nie znam tej opowieści kiedys ci opowiem to dluuuuuuga historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ide zmywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 coś za szybko piszecie doczytać nie mogę a Tobie froszka to udka powinny przyschnąć gdzie Ty się podziwasz kobieto tylko mi tu kitu o sexie z sąsiadem nie wciskaj fajnie że zajrzałaś z sasiadem to zadna sciema wszyscy go znacie wale do momentow komentow znaczy sie nic nie wiem nikogo nie znam Upiłas sie na tym zlocie czy co Frosza nie pamietasz? znaczy sie anka tez z wami pociagala tego "Mamrota" ??? ja wszystko pamietam , bo mnie nie polałyscie Frosiu ja tylko dno widziałam a jak się rokręciłam i zdecydowalam na piwo to ani jednej puszki nie było ale grzybowa była super Jakbyście sie przysiadły to byscie dostały. Moja wina ze się do mnie nie przyznawały? taaaaaaa jak sie przyssałyscie nie bylo szans sie przylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 nie zmieniaj tematu gadaj co pamietasz ze spotkania z Froschem gdyby został moim sąsiadem też by mnie zauroczył super z nigo facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ide zmywac przeciez masz zmywarke nawet dwie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ide zmywac mogę iść z Tobą? będę wycierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ide zmywac a co zmywarka się zepsula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 retro gacie bo się dowiem że zapomnialam dzięki, jutro się przydadzą, bo na noc nie zakładam... niech się przewietrzy trochę... tylko żeby ne odleciał wszystko mozliwe, ptaszki odlatują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ide zmywac przeciez masz zmywarke nawet dwie....... pewnie obydwie spać poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 nie zmieniaj tematu gadaj co pamietasz ze spotkania z Froschem gdyby został moim sąsiadem też by mnie zauroczył super z nigo facet dobrze , ze nie mieszkacie w moim rejonie musze tylko na kaske, ew-ke , dagule uwazac i od czasu do czasu na zlotach na inne forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts