aniawmuratorze 01.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja właśnie uzupełniłem braki w dzienniku, i teoretycznie jestem wolny Tylko rybki nakarmić i kota a co to zdziwko w moich komentarzach znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 zdjęcia mi gdzieś wsysło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej przyjaciele ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja właśnie uzupełniłem braki w dzienniku, i teoretycznie jestem wolny Tylko rybki nakarmić i kota a co to zdziwko w moich komentarzach znaczy Prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej przyjaciele ! Cześć Wartownik u Ciebie też pogoda się psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej przyjaciele ! Chyba pomyliłeś fora?! Chyba na NK chciałeś napisać? Tutaj przyjaciele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej przyjaciele ! Chyba pomyliłeś fora?! Chyba na NK chciałeś napisać? Tutaj przyjaciele? ... i przyjaciolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wpadłam tylko witkę podać i idę dziennik uzupełnić aaaa i wpierw to psicę zamknę bo drze się na poł wsi Aniu uzupełniłaś już dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej przyjaciele ! Chyba pomyliłeś fora?! Chyba na NK chciałeś napisać? Tutaj przyjaciele? Stuk napiłeś się mleka od wściekłej krowy, nie wprowadzaj Wartownika w błąd ..... tu RW są tylko przyjaciele i przyjaciółki ... Widziałeś żeby gdzie indziej ludzie dawali sobie takie gacie nie wspomnę o śniadankach, kawkach, słodkościach ....... Stuk sażywaj tylkosprawdzony towar ..... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Milk_glass.jpg/180px-Milk_glass.jpg ... prosto od polskiej zdrowej krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wpadłam tylko witkę podać i idę dziennik uzupełnić aaaa i wpierw to psicę zamknę bo drze się na poł wsi Aniu uzupełniłaś już dziennik nie bo mi zdjęcia wsyslo i się wkurzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja spadam na minut kilkanaśnie, musze filtry poczyć w akwariach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 arek gratki hmmm, moj barometr , komin w hucie wskazywal dzisiaj niz i zmienial kierunki o 180 stopni , co wskazuje na zlą pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej przyjaciele ! Chyba pomyliłeś fora?! Chyba na NK chciałeś napisać? Tutaj przyjaciele? Stuk napiłeś się mleka od wściekłej krowy, nie wprowadzaj Wartownika w błąd ..... tu RW są tylko przyjaciele i przyjaciółki ... Widziałeś żeby gdzie indziej ludzie dawali sobie takie gacie nie wspomnę o śniadankach, kawkach, słodkościach ....... Stuk sażywaj tylkosprawdzony towar ..... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Milk_glass.jpg/180px-Milk_glass.jpg ... prosto od polskiej zdrowej krowy żeby nie było że nie ostrzegałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 arek gratki hmmm, moj barometr , komin w hucie wskazywal dzisiaj niz i zmienial kierunki o 180 stopni , co wskazuje na zlą pogode Dzięki za gratki chorobcia u mnie ciepłownia jeszcze nie kopci muszę wystawiać paluch z okno, i coś z okna chłodem powiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jaka zmiana pogody mialo być miło i slonecznie przez tydzień jaka huta jaki komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jaka zmiana pogody mialo być miło i slonecznie przez tydzień jaka huta jaki komin Ta huta co to ten komin ma Co ten komin dymi przez okrągły rok i jako barometr robi dla Wartownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ania zapodaj RR i streszczenie a ja ide po galoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jak na razie bezwietrznie , cieplo ,gwiazdy .... kurcze , jak romantycznie , szkoda , ze sie wakacje skonczyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ania do oglądania http://www.xxl-europe.com/images/sklady/UO60087117LLAM-F300_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ania do oglądania http://www.xxl-europe.com/images/sklady/UO60087117LLAM-F300_1.jpg jak tylko do oglądania to go odeślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts