arek_sp 02.09.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Hej Ulercia! Nareszcie ktoś żywy!!!! nie wiem czy żywy dzieciaki mnie juz prawie zamordowały a poza tym doła mam, szukam ekipy do wykonczeniówki i jak na razie jestem w lesie W lesie to ich raczej nie będzie, no chyba że poszli na grzyby Trzymam te małe grube palce -- kciuki -- czy jakoś tak za znalezienie ekipy Dobrej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.09.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Hej Ulercia! Nareszcie ktoś żywy!!!! nie wiem czy żywy dzieciaki mnie juz prawie zamordowały a poza tym doła mam, szukam ekipy do wykonczeniówki i jak na razie jestem w lesie W lesie to ich raczej nie będzie, no chyba że poszli na grzyby Trzymam te małe grube palce -- kciuki -- czy jakoś tak za znalezienie ekipy Dobrej ekipy Mozliwe ze i na grzyby poszli bo do mnie raczej nie trafili i musze innych szukać, a to nie takie proste a roboty duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Teraz wszyscy albo na grzybach, albo na rybach siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nie ma nikogo to idę popływać łodzią podwodną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A może ja jestem - trudny przypadek??????? Podobają się Wam moje drzwi? Mam je od dziś. http://images42.fotosik.pl/7/5b07121571367aae.jpg http://images34.fotosik.pl/354/94f28cda64537519.jpg bardzo ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 I kopytkuje dalej na zakupy i takie tam pierdoły żona odsypia , więc nie ma na co liczyć , chyba, że........... na śpiocha ją zaskocze sumienia nie masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Musze na grzyby się wybrać , podobno jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Mój starszy syn jak wiecie do przedszkola chodzi, zastanawiam sie jak długo tam wytrzyma ,narazie dwa dni przepłakał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Sama zostałam ?? Jak przychodze to znikacie.Specjalnie chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ale jak Was nie ma to może to wykorzystam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ciekawa jestem co Wy na to??? "Działkowiec", wrzesień 2008, str. 71: ............." Co prawda fenolodzy obserwujący naszą przyrodę wskazują, że tego lata w Polsce wrzosy zakwitły wcześnie i to na górnych piętrach kwiatostanów, co sygnalizuje zimę ostrą i śnieżną"................. No właśnie co Wy na to??? cześć krys tak sobie dzisiaj pomyślalam że w tym roku to taka pitu pitu zima to nie będzie często sprawdzają mi się takie przeczucia Niestety , juz kilka osób mówiło ,że zima ma być w tym roku ciężka i długa oby się te prognozy nie sprawdziły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 KRYŚ-1 , CAŁE WIEKI CIĘ NIE BYŁO BUZIAKI Aaaaaaa, byłam na odwyku. Poprzednie przesiadywanie na RW trochę na mnie źle wpłynęło. Taka jakaś uzależniona byłam, ciągle lukałam czy ktoś coś napisał. W domu syf a ja ciągle przed monitorem. A teraz tak sobie zajrzałam i czekam, czy znów mi odbije, czy może trochę wydoroślałam??? Sie okaże. Pozdrawiam kuźwa na odwyk chyba muszę iść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Sama zostałam ?? Jak przychodze to znikacie.Specjalnie chyba.. nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ale takie uzależnienie od rw chyba nie jest szkodliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Sama zostałam ?? Jak przychodze to znikacie.Specjalnie chyba.. nie jesteś sama bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Mój starszy syn jak wiecie do przedszkola chodzi, zastanawiam sie jak długo tam wytrzyma ,narazie dwa dni przepłakał.. Moj juz do 0 ale mu sie bardzo podoba,zawsze lubil chodzic do przedszkola obeszło sie bez scen i placzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak dzieici? Moje dały mi dziś czadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.09.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Sama zostałam ?? Jak przychodze to znikacie.Specjalnie chyba.. nie jesteś sama bardzo mi miło Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.09.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Mój starszy syn jak wiecie do przedszkola chodzi, zastanawiam sie jak długo tam wytrzyma ,narazie dwa dni przepłakał.. Moj juz do 0 ale mu sie bardzo podoba,zawsze lubil chodzic do przedszkola obeszło sie bez scen i placzu Amój był za wsze ''przy mnie'' i teraz jak go zostawiam to on płacze i ja trochę też.. zresztą w maluszkach dużo dzieci płacze, kurcze nie wiem czy nie zrezygnowac i za rok będzie chodził z bratem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.09.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak dzieici? Moje dały mi dziś czadu... to tak jak moje musiałam wysokie krzeselko schowac bo maly wchodził jak po drabince i raz spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts