aniawmuratorze 04.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 hej wartownik w dachach jeszcze robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jaką folię polecasz pod dachówkę chcę zrezygnować z deskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jaką folię polecasz pod dachówkę chcę zrezygnować z deskowania To ja też się podepnę, bo potrzebuje kupić coś pod blachodachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie polece ci konkretnej folii ,dlatego , ze nie wiem nic o twoim dachu ale jezeli chodzi o firmy to Tyvek , Dorken , klober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie polece ci konkretnej folii , dlatego , ze nie wiem nic o twoim dachu ale jezeli chodzi o firmy to Tyvek , Dorken , klober a co trzeba wiedzieć o dachu żeby dobrać folię może nie będę zielona jak do sklepu pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie polece ci konkretnej folii , dlatego , ze nie wiem nic o twoim dachu ale jezeli chodzi o firmy to Tyvek , Dorken , klober a co trzeba wiedzieć o dachu żeby dobrać folię może nie będę zielona jak do sklepu pójdę najlepiej wszystko przykladowo: inna folia na dach deskowany , inna na niedeskowany bedzie szczelina wentylacyjna miedzy izolacją a folią , czy bez szczeliny rodzaj pokrycia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 WITAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie polece ci konkretnej folii , dlatego , ze nie wiem nic o twoim dachu ale jezeli chodzi o firmy to Tyvek , Dorken , klober a co trzeba wiedzieć o dachu żeby dobrać folię może nie będę zielona jak do sklepu pójdę Najważniejsze to wiedzieć jaki kolor pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie polece ci konkretnej folii , dlatego , ze nie wiem nic o twoim dachu ale jezeli chodzi o firmy to Tyvek , Dorken , klober a co trzeba wiedzieć o dachu żeby dobrać folię może nie będę zielona jak do sklepu pójdę najlepiej wszystko przykladowo: inna folia na dach deskowany , inna na niedeskowany bedzie szczelina wentylacyjna miedzy izolacją a folią , czy bez szczeliny rodzaj pokrycia itd. można bez szczeliny a ja się tyle o tej szczelinie nasłuchałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie polece ci konkretnej folii , dlatego , ze nie wiem nic o twoim dachu ale jezeli chodzi o firmy to Tyvek , Dorken , klober a co trzeba wiedzieć o dachu żeby dobrać folię może nie będę zielona jak do sklepu pójdę najlepiej wszystko przykladowo: inna folia na dach deskowany , inna na niedeskowany bedzie szczelina wentylacyjna miedzy izolacją a folią , czy bez szczeliny rodzaj pokrycia itd. można bez szczeliny a ja się tyle o tej szczelinie nasłuchałam Znowu o sexie zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 WIECZORNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 I zaś trzeba żonę do pracy zawieść, jakby nie mogła na piechotę przejść te kilka km przez niebezpieczną dzielnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE JESZCZE KOGOS ZASTAŁAM ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dzięki wartownik może poczytam jeszcze coś mądrego a teraz chlup http://www.tapety.net/albums/rozne/spozywcze/piwo/normal_piwo_tapety_net026.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 i to by bylo na tyle w temacie krycia wstepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 I zaś trzeba żonę do pracy zawieść, jakby nie mogła na piechotę przejść te kilka km przez niebezpieczną dzielnice ALE TY JESTEŚ ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 i to by bylo na tyle w temacie krycia wstepnego ??????????????? KTO KOGO KRYŁ ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 i to by bylo na tyle w temacie krycia wstepnego krycie wstępne musi być krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts