DorciaIQ 05.09.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Przecież ja nie umiem tańczyć! To fotomontarz I wole wyższe partnerki do tańca Stuki wyższe od Ciebie?!?!?!!?!? To chyba Ci się nie zdarza za często na taką trafić? Nawej ja się nie łapię No chyba że na 10cm obcasach Musze sobie takie na zlot sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hej, jet tu ktos???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jestem jak dzieciaki Aniu, bardzo dokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Przecież ja nie umiem tańczyć! To fotomontarz I wole wyższe partnerki do tańca Stuki wyższe od Ciebie?!?!?!!?!? To chyba Ci się nie zdarza za często na taką trafić? Nawej ja się nie łapię No chyba że na 10cm obcasach Musze sobie takie na zlot sprawić Dlatego nie umiem tańczyć A te dziesiątki to koniecznie kup na zlot, albo kozaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jestem jak dzieciaki Aniu, bardzo dokazuja? oj dokazują przed chwilą młodszy udławiłby sie lizakiem.. Dzis kolejny raz z rzędu wysypały murarzom kawę i cukier na swoje taczki dolały wody i dosypały ziemi, wzięły swoje łopatki i na murku to kładły i robiły ''szuru szuru''... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał w którym miejscu bo nie widzę, wzrok mi siada, napisz gdzie to poprawię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.09.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał w którym miejscu bo nie widzę, wzrok mi siada, napisz gdzie to poprawię.. Wszystko jest ok poświęciłam się i przeliczyłam bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jestem jak dzieciaki Aniu, bardzo dokazuja? oj dokazują przed chwilą młodszy udławiłby sie lizakiem.. Dzis kolejny raz z rzędu wysypały murarzom kawę i cukier na swoje taczki dolały wody i dosypały ziemi, wzięły swoje łopatki i na murku to kładły i robiły ''szuru szuru''... To koniecznie mikołaj musi im przynieść małe :poziomiczki, kielenki i mini betoniarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał w którym miejscu bo nie widzę, wzrok mi siada, napisz gdzie to poprawię.. Wszystko jest ok poświęciłam się i przeliczyłam bry ja też teraz policzyłam i poprawiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał w którym miejscu bo nie widzę, wzrok mi siada, napisz gdzie to poprawię.. Wszystko jest ok poświęciłam się i przeliczyłam bry A nie mówiłem ,że to nie ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jestem jak dzieciaki Aniu, bardzo dokazuja? oj dokazują przed chwilą młodszy udławiłby sie lizakiem.. Dzis kolejny raz z rzędu wysypały murarzom kawę i cukier na swoje taczki dolały wody i dosypały ziemi, wzięły swoje łopatki i na murku to kładły i robiły ''szuru szuru''... To koniecznie mikołaj musi im przynieść małe :poziomiczki, kielenki i mini betoniarkę hm niestety ich atrapy nie interesują.. starszy -3lata- ma swoje prywatne klucze, musiałam mu kupic bo mężowi cały czas podbierał. Jeden rowerek juz rozkręcił.. wózek był następny w kolejce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.09.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał w którym miejscu bo nie widzę, wzrok mi siada, napisz gdzie to poprawię.. Wszystko jest ok poświęciłam się i przeliczyłam bry ja też teraz policzyłam i poprawiłam.... no i teraz jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jestem jak dzieciaki Aniu, bardzo dokazuja? oj dokazują przed chwilą młodszy udławiłby sie lizakiem.. Dzis kolejny raz z rzędu wysypały murarzom kawę i cukier na swoje taczki dolały wody i dosypały ziemi, wzięły swoje łopatki i na murku to kładły i robiły ''szuru szuru''... wyszła zaprawa barwiona w masie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 tola 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał w którym miejscu bo nie widzę, wzrok mi siada, napisz gdzie to poprawię.. Wszystko jest ok poświęciłam się i przeliczyłam bry ja też teraz policzyłam i poprawiłam.... no i teraz jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 tola 39 jakby nie było ma być 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Jak Ty kitujesz : a kto zaliczył poprzednią stronkę??? I nawet nie zauważyłeś że się dorobiłam elitarności, ehhhh faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts