andzik.78 05.09.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a teraz?? powinno być dobrze..ale nie jestem pewna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Jak Ty kitujesz : a kto zaliczył poprzednią stronkę??? I nawet nie zauważyłeś że się dorobiłam elitarności, ehhhh faceci ech typowy facet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a teraz?? powinno być dobrze..ale nie jestem pewna.. łokiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.09.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 będę mono-tematyczna idę na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 będę mono-tematyczna idę na rower mało wyboistych ścieżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a teraz?? powinno być dobrze..ale nie jestem pewna.. Yyyy no nie chciałabym się czepiać ale te numerki nie są po kolei: 26. monka, andrzejka, wartownik, kaśka maciej- 44 30. Maxtorka, stukpuk- 43 32. Aga J.G,- 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Jak Ty kitujesz : a kto zaliczył poprzednią stronkę??? I nawet nie zauważyłeś że się dorobiłam elitarności, ehhhh faceci ech typowy facet.. Ale poza tym mam same zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Coś dziewczyny mi się porozłaziły więc idę popływać łodzią podwodną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jakiś duński film jednym okiem oglądam: wiecie jak jest po duńsku reżyser? Instruktor (taki z przekreślonym "o") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jakiś duński film jednym okiem oglądam: wiecie jak jest po duńsku reżyser? Instruktor (taki z przekreślonym "o") Mnie ostatnio na horory wzieło i zrobiłem sobie maraton PIŁA cz1, PIŁa cz2 i na deserek PIŁA cz3 A co dziś w pudle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jakiś duński film jednym okiem oglądam: wiecie jak jest po duńsku reżyser? Instruktor (taki z przekreślonym "o") Mnie ostatnio na horory wzieło i zrobiłem sobie maraton PIŁA cz1, PIŁa cz2 i na deserek PIŁA cz3 A co dziś w pudle? Nic właśnie piątek kurna i nic Oglądam z dysia jakieś nudy - postanowiłam po raz kolejny dać szansę europejskiej kontynentalnej kinematografii i coś czuję że kolejna szansa będzie zmarnowana... Piła 1 super, Piła 2 spoko, Piła 3 -TRAGEDIA, nie oglądaj tego bo Ci futerko wylinieje z rozczarowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Deski na dach mi przywieźli cholera nie mieli kiedy..ciemno jest i jak ja mam zobaczyć towar??? Dostał połowę kasy..Jutro małż zobaczy i dowiezie resztę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Coś dziewczyny mi się porozłaziły więc idę popływać łodzią podwodną to jak pilnujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Jak Ty kitujesz : a kto zaliczył poprzednią stronkę??? I nawet nie zauważyłeś że się dorobiłam elitarności, ehhhh faceci spóźnione gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 będę mono-tematyczna idę na rower Podziwiam Cię i zazdroszczę wytrwałości.. Kuźwa brak mi silnej woli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jakiś duński film jednym okiem oglądam: wiecie jak jest po duńsku reżyser? Instruktor (taki z przekreślonym "o") Mnie ostatnio na horory wzieło i zrobiłem sobie maraton PIŁA cz1, PIŁa cz2 i na deserek PIŁA cz3 A co dziś w pudle? Nic właśnie piątek kurna i nic Oglądam z dysia jakieś nudy - postanowiłam po raz kolejny dać szansę europejskiej kontynentalnej kinematografii i coś czuję że kolejna szansa będzie zmarnowana... Piła 1 super, Piła 2 spoko, Piła 3 -TRAGEDIA, nie oglądaj tego bo Ci futerko wylinieje z rozczarowania!!! Ale ten maraton j miałem w tygodniu Tygrysy niczego się nie boją! Piła 3 spoko, mi się podobała. A może polecisz jakiś dobry horror? Znacie jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Jak Ty kitujesz : a kto zaliczył poprzednią stronkę??? I nawet nie zauważyłeś że się dorobiłam elitarności, ehhhh faceci spóźnione gratulacje Dzięki I spóźnione gatki http://bp0.blogger.com/_vuwai5fgI9U/Rm6kfHX8hfI/AAAAAAAAABw/NvH_5Xn3Ltw/s400/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jakiś duński film jednym okiem oglądam: wiecie jak jest po duńsku reżyser? Instruktor (taki z przekreślonym "o") Mnie ostatnio na horory wzieło i zrobiłem sobie maraton PIŁA cz1, PIŁa cz2 i na deserek PIŁA cz3 A co dziś w pudle? Nic właśnie piątek kurna i nic Oglądam z dysia jakieś nudy - postanowiłam po raz kolejny dać szansę europejskiej kontynentalnej kinematografii i coś czuję że kolejna szansa będzie zmarnowana... Piła 1 super, Piła 2 spoko, Piła 3 -TRAGEDIA, nie oglądaj tego bo Ci futerko wylinieje z rozczarowania!!! Ale ten maraton j miałem w tygodniu Tygrysy niczego się nie boją! Piła 3 spoko, mi się podobała. A może polecisz jakiś dobry horror? Znacie jakieś? Z aktualnych to podobno rec jest dobry, ale nie widziałam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Jak Ty kitujesz : a kto zaliczył poprzednią stronkę??? I nawet nie zauważyłeś że się dorobiłam elitarności, ehhhh faceci spóźnione gratulacje Dzięki I spóźnione gatki http://bp0.blogger.com/_vuwai5fgI9U/Rm6kfHX8hfI/AAAAAAAAABw/NvH_5Xn3Ltw/s400/4.jpg Chyba góra troszke przymała? ale czy ja mówię że mi to przeszkadza? PS. Niezły kurczaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hejka dziewczyny Widział ktoś jaki burdel w rankingu??? Że też się jeszcze rwetes nie podniósł To na pewno Stuki tak zamieszał To nie ja, niewinny jestem ,od ostatniej awantury staram się unikać stronek Jak Ty kitujesz : a kto zaliczył poprzednią stronkę??? I nawet nie zauważyłeś że się dorobiłam elitarności, ehhhh faceci spóźnione gratulacje Dzięki I spóźnione gatki http://bp0.blogger.com/_vuwai5fgI9U/Rm6kfHX8hfI/AAAAAAAAABw/NvH_5Xn3Ltw/s400/4.jpg Chyba góra troszke przymała? ale czy ja mówię że mi to przeszkadza? PS. Niezły kurczaczek A koteczki to się z kurczaczkami krzyżują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts