stukpuk 06.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dobranoc Kochani!Ja jeszcze posiedze i kulki powierce, plecak spakuje i spać trzeba iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.09.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Stuk o której Ty spać idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ew-ka zdrowka dla H. życzę i tych Mazur mimo wszystko opiekuj się nim troskliwie a te pielęgniareczki niech się lepiej z daleka trzymają chociaż pewnie jak Cię już w szpitalu widziały to wiedzą że nie należy zadzierać z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 idę się polumpić jak mawia wartownik może kogoś spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Idę spać bo kto rano wstaje ten rybke dostaje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 WIECZORNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 cześć ILA stuk jeszce nie śpisz idź bo ryby się będą śmiały że ziewasz z wędką na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 cześć ILA stuk jeszce nie śpisz idź bo ryby się będą śmiały że ziewasz z wędką na brzegu WITAM ANIU STUK LATA, ALE PEWNIE SIĘ O COŚ OBRAZIŁ ,ŻE MILCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 idę się wykąpać i spać natyrałam się w ogródku jutro ma być ostatni taki piękny dzień a potem ochłodzenie do 15 stopni i deszcz więc jutro też będę grzebać w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 cześć ILA stuk jeszce nie śpisz idź bo ryby się będą śmiały że ziewasz z wędką na brzegu WITAM ANIU STUK LATA, ALE PEWNIE SIĘ O COŚ OBRAZIŁ ,ŻE MILCZY a mnie się zdawało że on wcale nie jest obrażalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć kobiety A ja dzis bryczką jeździłam normalnie nie da sie tego opisac, super było, niebawem powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć kobiety A ja dzis bryczką jeździłam normalnie nie da sie tego opisac, super było, niebawem powtórka. WITANKO A TY CO NIE DAJESZ ZNAKU ZYCIA ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć kobiety A ja dzis bryczką jeździłam normalnie nie da sie tego opisac, super było, niebawem powtórka. WITANKO A TY CO NIE DAJESZ ZNAKU ZYCIA ????? Ostatnio kilka razy pojawiłam sie na RW ..Ciebie nie było..ale ogólnie roboty masa i jkoś weny nie miałam do siedzenia przed kompem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć kobiety A ja dzis bryczką jeździłam normalnie nie da sie tego opisac, super było, niebawem powtórka. WITANKO A TY CO NIE DAJESZ ZNAKU ZYCIA ????? Ostatnio kilka razy pojawiłam sie na RW ..Ciebie nie było..ale ogólnie roboty masa i jkoś weny nie miałam do siedzenia przed kompem.. ALE CHYBA O MNIE I O MAGI NIE ZAPOMNIAŁAŚ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć kobiety A ja dzis bryczką jeździłam normalnie nie da sie tego opisac, super było, niebawem powtórka. WITANKO A TY CO NIE DAJESZ ZNAKU ZYCIA ????? Ostatnio kilka razy pojawiłam sie na RW ..Ciebie nie było..ale ogólnie roboty masa i jakoś weny nie miałam do siedzenia przed kompem.. ALE CHYBA O MNIE I O MAGI NIE ZAPOMNIAŁAŚ ???? Nie ,no coś Ty,,jak sie sytuacja ustabilizuje to mam nadzieję ,że sie spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć kobiety A ja dzis bryczką jeździłam normalnie nie da sie tego opisac, super było, niebawem powtórka. WITANKO A TY CO NIE DAJESZ ZNAKU ZYCIA ????? Ostatnio kilka razy pojawiłam sie na RW ..Ciebie nie było..ale ogólnie roboty masa i jakoś weny nie miałam do siedzenia przed kompem.. ALE CHYBA O MNIE I O MAGI NIE ZAPOMNIAŁAŚ ???? Nie ,no coś Ty,,jak sie sytuacja ustabilizuje to mam nadzieję ,że sie spotkamy? TRZYMAM CIĘ ZA SŁOWO JUŻ TO ZANOTOWAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 cześć cukierki moje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 cześć cukierki moje! To ja tez sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć kobiety A ja dzis bryczką jeździłam normalnie nie da sie tego opisac, super było, niebawem powtórka. WITANKO A TY CO NIE DAJESZ ZNAKU ZYCIA ????? Ostatnio kilka razy pojawiłam sie na RW ..Ciebie nie było..ale ogólnie roboty masa i jakoś weny nie miałam do siedzenia przed kompem.. ALE CHYBA O MNIE I O MAGI NIE ZAPOMNIAŁAŚ ???? Nie ,no coś Ty,,jak sie sytuacja ustabilizuje to mam nadzieję ,że sie spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 i dzień dobry wieczór mordeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts