Ew-ka 08.09.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dzieki -przekażę juz wczoraj przywiozlam H. na 2 godz. do domu ,alby w luksusie dokonal pierwszej kąpieli po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 EWKA , TAKIE GACIE DLA CIĘ , ABYŚ H CIŚNIENIA NIE PODNOSIŁA http://img.nokaut.pl/p/a7/5f/a75f003fa1d4cb7a8cbe693eadc42984500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I CAŁEGO TYGODNIA http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 08.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I CAŁEGO TYGODNIA http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/2.gif Dzięki ... Tobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 08.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ok. południa wypisują H. ze szpitala ..... bedzie rekonwalescencja w domu Jak będziesz swojego H pielęgnować w takim stroju .... http://www.olive.pl/admin/zdjecia/csm_4912200807222318904042g.mini.jpg ... to bardzo szybko wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 hejka spadam na pączka i kawę coś dzisiaj zaganiana jestem do potem nie wiem kiedy ale będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 witajta!słonko juz wstało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 witajta retro dzieki za rade .....zrobilam , jak kazales i znow jestem z wami stuczek co ja bym bez ciebie skarbeczku zrobila ew-unia gaciorki z dedykacja dla H. i zyczeniami szybciutkiego powrotu do formy (ucaluj go ode mnie !!!!!! tak porzadnie !!!!) http://bilder.afterbuy.de/images/45676/636_lack_krankenschwester_1.jpg a gdzie jest krolik ? mam cos dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dzieki za gacie pewnikiem sie przydadza bo moje barchany sie juz zużyły H. juz w domciu wartowniku dzieki za słoneczko -świeci jak oszalałe frosia -ucałuję w odpowiednim czasie i miejscu ps...dzwonil brat z D. w sobotę po tygodnoiwym pobycie u nas ich cora dostała ataku wyrostka .....wlasnie ja zoperowali epidemia jakas ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dzieki za gacie pewnikiem sie przydadza bo moje barchany sie juz zużyły H. juz w domciu wartowniku dzieki za słoneczko -świeci jak oszalałe frosia -ucałuję w odpowiednim czasie i miejscu ps...dzwonil brat z D. w sobotę po tygodnoiwym pobycie u nas ich cora dostała ataku wyrostka .....wlasnie ja zoperowali epidemia jakas ???? niesamowite pewnie zazdroscila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.09.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cześć wszystkim Do mojej rodziny dołaczyła w sobotę... grypa żołądkowa I nie chce nas opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cześć wszystkim Do mojej rodziny dołaczyła w sobotę... grypa żołądkowa I nie chce nas opuścić beti współczuję a myślałam że sezon grypowy jeszcze przed nami trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dzieki za gacie pewnikiem sie przydadza bo moje barchany sie juz zużyły H. juz w domciu wartowniku dzieki za słoneczko -świeci jak oszalałe frosia -ucałuję w odpowiednim czasie i miejscu ps...dzwonil brat z D. w sobotę po tygodnoiwym pobycie u nas ich cora dostała ataku wyrostka .....wlasnie ja zoperowali epidemia jakas ???? a mówią że to nie zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cześć wszystkim Do mojej rodziny dołaczyła w sobotę... grypa żołądkowa I nie chce nas opuścić wspolczuje i zdrowia zycze calej rodzince mam nadzieje, ze dzieciaki trzymiom sie jakos bo wy dorosli dacie sobie jakos rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Froszka co masz takie czerwone oczy wpadło Ci coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Córka z lekka przerażona chodzi, bo bardzo boi sie wymiotów, a synek cóż.... on ma refluks wiec dla niego wymioty to normalka Ale nie jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Froszka co masz takie czerwone oczy wpadło Ci coś uboczny efekt flesza ladne oczy masz, komu je dasz ? .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 witajta retro dzieki za rade .....zrobilam , jak kazales i znow jestem z wami alez drobiazg szanowna frosiu, cała przyjemność po mojej stronie. muszę Cię jednak zmartwić, pewnie masz kompa zawirusowanego tak jak ja. Niestety, moje maleństwo gra ciagle w jakieś Tibie, czy GTA i po kazdym łączeniu jak skanuję kompa, to jedno buczenie, po kilkanaście wirusów mi wykrywa. Musisz też coś z tym zrobić, bo takie cuś bedzie się powtarzać. Najlepiej wszystkie wartościowe dane wyślij w swiat (zdjęcia na strony foto, pliki worda czy inne jako załączniki do poczty wysłanej do siebie - mozesz przecież założyc sobie inne konto), a dysk formatować i zaczynać od poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cześć wszystkim Do mojej rodziny dołaczyła w sobotę... grypa żołądkowa I nie chce nas opuścić znam świetne lekarstewko. tyle, że dzieciom raczej nie wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Froszka co masz takie czerwone oczy wpadło Ci coś frosiu, co tak mrygasz, będziesz wyprzedzać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts