stukpuk 08.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... Ja czekam ąż się wygadaj! Ale chyba marna nadzieja! Lecę na Nk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... RETRO JEST PRZYKŁADEM TYPOWEGO FACETA NIE PRZECZYTAŁ WSZYSTKIEGO ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 [ Wszystko dokładnie przeczytałam, zeżarłam z tego wszystkiego wiaderko lodów. Poprasowałam wszystko ale JEGO rzeczy nie. Narazie bunt. Błąd!!! Ja też korzystając z tego, że nikogo nie było, kupiłem lodów i pomyślałm, że wreszcie nikt mi zabierał nie bedzie. To było w południe!!!! I do teraz mnie muli w żoładku... Nie cierpię lodów!!!! Bo się z nikim nie podzieliłeś. Ot, prawdziwa natura mężczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... ...booo, z babami, to trza czasami jak z drzwiami od auta... jak nie trzaśniesz, to sie nie zamknom...hej to sem hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ale jestem naładowana, ciekawe kiedy mi przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 PROSZE NIE JEŚĆ LODÓW SZYBCIUTKO JE ODŁOŻYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 [ Wszystko dokładnie przeczytałam, zeżarłam z tego wszystkiego wiaderko lodów. Poprasowałam wszystko ale JEGO rzeczy nie. Narazie bunt. Błąd!!! Ja też korzystając z tego, że nikogo nie było, kupiłem lodów i pomyślałm, że wreszcie nikt mi zabierał nie bedzie. To było w południe!!!! I do teraz mnie muli w żoładku... Nie cierpię lodów!!!! Bo się z nikim nie podzieliłeś. Ot, prawdziwa natura mężczyzny. raz w życiu miałem okazję i to mi żałują... typowe baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... RETRO JEST PRZYKŁADEM TYPOWEGO FACETA NIE PRZECZYTAŁ WSZYSTKIEGO ..................... Dlatego ja zawsze czytam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... RETRO JEST PRZYKŁADEM TYPOWEGO FACETA NIE PRZECZYTAŁ WSZYSTKIEGO ..................... przeczytaół, przeczytał nawet to między wierszami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Sie chyba pożegnam, dzieci trzeba rano uszykować. Mój chłop jak kiedyś starszemu założył ubranie młodszego to mało się ze wstydu nie spaliłam odbierając ich z przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... ...booo, z babami, to trza czasami jak z drzwiami od auta... jak nie trzaśniesz, to sie nie zamknom...hej to sem hej UWAGA .. KROLIK SIE POJAWIŁ... PEWNIE KONIEC SRONKI BLISKI .... TO JA PASUJE ... LECĘ POSZUKAĆ GACI DLA NIEGO KROLIK UWAŻAJ, BO JAK CIE STUKNĘ , TO DO KOŃCA ŻYCIA TO ZAPAMIĘTASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 PROSZE NIE JEŚĆ LODÓW SZYBCIUTKO JE ODŁOŻYĆ Kto ma lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ale jestem naładowana, ciekawe kiedy mi przejdzie. ja jestem tak naładowany od 1..-lat se piere i prasuje, i gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 PROSZE NIE JEŚĆ LODÓW SZYBCIUTKO JE ODŁOŻYĆ to akuratnie dawno zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Stasiu gratki i coś na spanie http://www.talenty.pl/zdjecia_filmy/15144.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Sie chyba pożegnam, dzieci trzeba rano uszykować. Mój chłop jak kiedyś starszemu założył ubranie młodszego to mało się ze wstydu nie spaliłam odbierając ich z przedszkola. a niby czemu? a nowe style w modzie.... głupki, się nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 RETRO , GACIE DLA CIE http://makaka.blox.pl/resource/nocne.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Sie chyba pożegnam, dzieci trzeba rano uszykować. Mój chłop jak kiedyś starszemu założył ubranie młodszego to mało się ze wstydu nie spaliłam odbierając ich z przedszkola. a niby czemu? a nowe style w modzie.... głupki, się nie znają ALE ZAŁOŻYŁ I ODPROWADZIŁ A TO SIĘ JUŻ LICZY BĘDZIE CZĘSCIEJ ODPROWADZAJ TO SIE NAUCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 JEA NA POCIESZENIE http://sedan.blox.pl/resource/mil79.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dziś stać mnie tylko na tyle http://images3.fotosik.pl/153/5480706cc9ffee37.jpg GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts