pluton 11.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witam przed kolacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.09.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A mnie wieczorem nie będzie Obowiązki małżeńskie wzywają A co ja maszyna jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 I po kolacji jestem........... smażony karpik i suróweczka z kiszonej kapustki P.S Ila, twojego z zamrażarki nie ruszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Cześć cukiereczki Stęskniłam się za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Cześć cukiereczki Stęskniłam się za Wami Witaj! Dawno cię nie było? Tu rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Cześć cukiereczki Stęskniłam się za Wami Witaj! Dawno cię nie było? Tu rodzynek No dawno - parę dni już - nie zauważyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Cześć cukiereczki Stęskniłam się za Wami Witaj! Dawno cię nie było? Tu rodzynek No dawno - parę dni już - nie zauważyłeś? Ja bym nie zauważył? Ja? Jak ja codziennie buszuje po forum Ale terz spadam musżeżonie kolacje zrobic bo właśnie wróciła z pracy. Pozdrów ILe jak się pojawi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Żonie kolację.... hmmmm żeby mój tak na to wpadł kiedykolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no i sobie wszyscy poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Żonie kolację.... hmmmm żeby mój tak na to wpadł kiedykolwiek albo mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Żonie kolację.... hmmmm żeby mój tak na to wpadł kiedykolwiek albo mój a moj mi robi ale nie maz i nie codziennie tyllko wtedy , gdy ja jej nie zrobie pozdrawiam wszystkich calujue sciskam przytulam glaskam ..... ej ...zagolopowalam sie to przez jea zmykam zamykam oczy i ..ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Żonie kolację.... hmmmm żeby mój tak na to wpadł kiedykolwiek albo mój a moj mi robi ale nie maz i nie codziennie tyllko wtedy , gdy ja jej nie zrobie pozdrawiam wszystkich calujue sciskam przytulam glaskam ..... ej ...zagolopowalam sie to przez jea zmykam zamykam oczy i ..ech Robi i nie mąż - to jakaś zagadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Żonie kolację.... hmmmm żeby mój tak na to wpadł kiedykolwiek albo mój a moj mi robi ale nie maz i nie codziennie tyllko wtedy , gdy ja jej nie zrobie pozdrawiam wszystkich calujue sciskam przytulam glaskam ..... ej ...zagolopowalam sie to przez jea zmykam zamykam oczy i ..ech Robi i nie mąż - to jakaś zagadka? taaaa, to frosia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no to mamy teraz zgadywać czy na sama powiesz a co jea ma ztym wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no to mamy teraz zgadywać czy na sama powiesz a co jea ma ztym wspólnego dobrze się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no to mamy teraz zgadywać czy na sama powiesz a co jea ma ztym wspólnego dobrze się zapowiada No szczególnie ten Twój tajemniczy udział pachnie jakąś interesującą perwerą hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no to mamy teraz zgadywać czy na sama powiesz a co jea ma ztym wspólnego dobrze się zapowiada no a ciekawe jak się skończy bo podobno po tym można poznać prawdziwego krolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Bry wieczór, ale zagadkami sypiecie no w Holmesa to ja bawic się nie będę - poczekam,aż ktos z was to rozgryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 widać (niejasno i nie wprost) z Twojej wypowiedzi jea że przyłożyłes do tego co najmniej jedną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts