stukpuk 13.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ale dzisiaj weekendowo nawet kulki są kwadratowe Takie czasy rakietowe teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Piotr gacie http://allegro1.marilyn.pl/bielizna/ella1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.09.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 I znowu nie ma niogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Tyle czasu nikogo nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 co znow sam siedzisz pewnie Ci futerko z żalu linieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 co znow sam siedzisz pewnie Ci futerko z żalu linieje Wpadłem 5 minut temu i myślałem,że już Na RW sopry ruch, a tu! Kicha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wieczorne hej dzieci i męza połozyłam spać więc mogę buszować po necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 co znow sam siedzisz pewnie Ci futerko z żalu linieje Wpadłem 5 minut temu i myślałem,że już Na RW sopry ruch, a tu! Kicha! w sobotę to ruch raczej mizerny bo się towarzystwo z rodziną asymiluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wieczorne hej dzieci i męza połozyłam spać więc mogę buszować po necie No to widzę, że powoli schodzą się ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 cześć Andzik a ja malego właśnie usypiam a reszta się jeszcze szwęda niestety mąż dziewczynki zaciąga do łózżek więc pewnie potrwa to dlużej niż zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wieczorne hej dzieci i męza połozyłam spać więc mogę buszować po necie No to widzę, że powoli schodzą się ludziki masz jeszcze nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wieczorne hej dzieci i męza połozyłam spać więc mogę buszować po necie No to widzę, że powoli schodzą się ludziki masz jeszcze nadzieję dziś nie zapowiada się szaleńczej frekfencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 cześć Andzik a ja malego właśnie usypiam a reszta się jeszcze szwęda niestety mąż dziewczynki zaciąga do łózżek więc pewnie potrwa to dlużej niż zwykle mój jak usypia dzieci to przeważnie po kilkudziesięciu minutach Kubuś przychodzi i mówi ,ze tata ''pii'' takie to usypianie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wieczorne hej dzieci i męza połozyłam spać więc mogę buszować po necie No to widzę, że powoli schodzą się ludziki masz jeszcze nadzieję dziś nie zapowiada się szaleńczej frekfencji czasem można się miło zaskoczyć ciekawe jak dziś zwykle jak wymiękam i się autuję to co się ciekawego zaczyna dziać tylko proszę mnie nie wyganiać sama pojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 jutro do Poznania muszę jechac , chyba długo nie posiedzę przy necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 cześć Andzik a ja malego właśnie usypiam a reszta się jeszcze szwęda niestety mąż dziewczynki zaciąga do łózżek więc pewnie potrwa to dlużej niż zwykle mój jak usypia dzieci to przeważnie po kilkudziesięciu minutach Kubuś przychodzi i mówi ,ze tata ''pii'' takie to usypianie jest.. A co oznacza "Pii" bo bez dzieci jestem I nie znam dziecinnej gwary........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wieczorne hej dzieci i męza połozyłam spać więc mogę buszować po necie No to widzę, że powoli schodzą się ludziki masz jeszcze nadzieję dziś nie zapowiada się szaleńczej frekfencji czasem można się miło zaskoczyć ciekawe jak dziś zwykle jak wymiękam i się autuję to co się ciekawego zaczyna dziać tylko proszę mnie nie wyganiać sama pojdę nikt Cię nie będzie wyganiał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 cześć Andzik a ja malego właśnie usypiam a reszta się jeszcze szwęda niestety mąż dziewczynki zaciąga do łózżek więc pewnie potrwa to dlużej niż zwykle mój jak usypia dzieci to przeważnie po kilkudziesięciu minutach Kubuś przychodzi i mówi ,ze tata ''pii'' takie to usypianie jest.. A co oznacza "Pii" bo bez dzieci jestem I nie znam dziecinnej gwary........ ''pii'- tzn śpi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 cześć Andzik a ja malego właśnie usypiam a reszta się jeszcze szwęda niestety mąż dziewczynki zaciąga do łózżek więc pewnie potrwa to dlużej niż zwykle mój jak usypia dzieci to przeważnie po kilkudziesięciu minutach Kubuś przychodzi i mówi ,ze tata ''pii'' takie to usypianie jest.. A co oznacza "Pii" bo bez dzieci jestem I nie znam dziecinnej gwary........ śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dziękuję za wyjaśnienie, już wiem do kogo sie zwracać jak będę miał problemy z usypianiem mojej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts