Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech szkoda pisać, trochę w dzienniku o tym pisałam ale nie rozpisywałam się bo to w końcu dziennik budowy..

Siostra jest w ciąży i tydzień temu na siłę zawiozłam ją do kliniki do Poznania. Okazało się ,że ciąża zagrożona. A na dodatek dali lekarze siostrze do zrozumienia ze ciąża jest zaniedbana i to z jej winy :evil: :evil: :evil: :evil: i dobrze ,że w tedy byłam przy niej to powiedziałam lekarzom jak mogła byc ciąża zaniedbana skoro CO DWA TYGODNIE PRYWATNIE do lekarza jezdziła :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: i za każda wizyte ponad 100zl :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: u lekarza wszystko było w porzadku, dziecko bardzo dobrze rośnie i w ogóle-tak twierdził lekarz- a w klinice inni specjaliści stwierdzili,że

ciśnienie za wysokie -przeważnie 170 na 120!!

dziecko traci tętno bo owija sie pepowina- ma co kilka godzin ktg robione-

i na 35 tydzien jest takie małe ze wygląda na 31 tydz ciąży , do tego doszło zatrucie ciązowe, nogi ma spuchniete jak banie..

kilka dni temu miała miec cesarke ale na szczescie odwołali bo ktg wyszło dobre

A tak w ogóle to dostac się do kliniki bez jakiś znajomości jest raczej mało prawdopodobne.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Oto Polska właśnie :evil: :evil:

przepraszam ,trochę mnie poniosło ale nerwy mi chyba puszczają. Dobrze,że jest tam. Opieka jest bardzo dobra,szczęście w nieszczęściu,ze tak wyszło. A jak siostra powiedziała swojemu lekarzowi,że do Poznania jedzie to ten sie zdziwił czemu tak daleko? Chciał ją do Pleszewa skierowac i jakby coś się działo to w tedy ja karetką do kliniki przewiozą...acha jeszcze powiedział jej tak : nie chodzi o te 1000zł które za cesarkę pani by musiała zapłacić tylko o zdrowie dziecka.. I co o tym myślicie?

A w Poznaniu powiedzieli ,że u siostry tylko cesarka wchodzi w grę ale będa czekac z nia jak najdłużej.