Ew-ka 14.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 aniu - buziaki dla siory trzymam kciukasy -wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry, coś nie mogymy sie spotkać w jednym miejscu o tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Czesc Wszystkim z którymi sie nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 hejka tylko i spadam buziaki dla wszystkich no i zdrowka dla andzikowej siostry i jej dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! obyś miał rację , strasznie nie lubię jak jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! obyś miał rację , strasznie nie lubię jak jest zimno ja zamawiam 20 stC, mam elewacje do pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! obyś miał rację , strasznie nie lubię jak jest zimno Musi być ciepło bo nie mam jeszcze zakupionej ciepłej bielizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... motocykla nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! obyś miał rację , strasznie nie lubię jak jest zimno Musi być ciepło bo nie mam jeszcze zakupionej ciepłej bielizny jak sie troche postarasz to coś ci skołujemy na następnej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... motocykla nie mam Błąd andre, błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... fajnie było <a href=http://images45.fotosik.pl/10/dc17c0f5e332da0bm.jpg' alt='dc17c0f5e332da0bm.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... fajnie było <a href=http://images45.fotosik.pl/10/dc17c0f5e332da0bm.jpg' alt='dc17c0f5e332da0bm.jpg'> No wierzę- ich 30-tu i ty sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... motocykla nie mam Błąd andre, błąd Ja mam motorka Tylko się nie śmiać Jawa 350 TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 odwiezli mnie o 16,oo a potem miałam nalot koleżanek .....wypiłyśmy 5 butelek wina fajnie jest miec tydzien wolnego od męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... motocykla nie mam Błąd andre, błąd Ja mam motorka Tylko się nie śmiać Jawa 350 TS Na jawie jeździłam z rodzicami jak miałam tsy latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... motocykla nie mam Błąd andre, błąd verunia, to w którym P. mam czatować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts