aniawmuratorze 19.09.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ryba dla głodnych pieczona w liściach winogron http://www.strykowski.net/grecja/Ryba_w_lisciach_i_cebula_3764.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 łysy kot nie ma lupieżu pierwsze słyszę że bardziej sexi to słyszałam tylko nie pamiętam gdzie Co bardziej sexy przepraszam: łupież czy łysina? No cóż, o gustach się nie dyskutuje, niektórym to się białe kozaki podobają Białe kozaki? Do czego zmierzasz? Pomylić sie nie wolno! Ach, to taki przykład - kompletnie bez związku A zmierzam zawsze do tego samego Czarne też lubię To zależy jakie założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pewnie że zdrowa: masz niezłą szkołę z taką gromadką no i na budowę nie musisz dojeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jakie białe kozaki jaka pomyłka coś slabo kumata jestem dzisiaj idę po winko przynieść komuś Poprosze martini bianco z lodem bry wieczór a sangria z hiszpańskimi pomarańczami może być martini nie ma komu otworzyć a lód się skończył niestety zaraz wstawię nowy ale troszkę trzeba by zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 łysy kot nie ma lupieżu pierwsze słyszę że bardziej sexi to słyszałam tylko nie pamiętam gdzie Co bardziej sexy przepraszam: łupież czy łysina? No cóż, o gustach się nie dyskutuje, niektórym to się białe kozaki podobają Białe kozaki? Do czego zmierzasz? Pomylić sie nie wolno! Ach, to taki przykład - kompletnie bez związku A zmierzam zawsze do tego samego Czarne też lubię To zależy jakie założysz Zakłada się po to, żeby zdejmować to jakie wolisz: na suwak czy sznurowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 winko wypiłam - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pewnie że zdrowa: masz niezłą szkołę z taką gromadką no i na budowę nie musisz dojeżdżać... teraz jest przerwa na budowie a pogoda taka podła że wcale tam nie chodzę ale dzisiaj sobie w internecie obejrzalam jak moje mury wyglądają stęskniłam się chyba za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 rybkę zjadłam - mniam mniam tylko dlaczego ciągle głodna jestem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 rybkę zjadłam - mniam mniam tylko dlaczego ciągle głodna jestem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 czemu mie klonuje ? cuda jakieś czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Chyba pójdę za to po fervex - przynieść komuś? JA POPROSZE , W MAŁEJ ILOŚCI WODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 tylko dlaczego ciągle głodna jestem ?? Yyyyy a okres Ci się nie spóźnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dziewczynki - sznurowane kozaki - dla cierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 EPIDEMIA JAKAŚ? CZY CO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 tylko dlaczego ciągle głodna jestem ?? Yyyyy a okres Ci się nie spóźnia? Dorcia Ty mnie nie stersuj - ja Cie grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Chyba pójdę za to po fervex - przynieść komuś? JA POPROSZE , W MAŁEJ ILOŚCI WODY No kuuuurde - siedzi cały czas cicho, a jak przychodzi co do czego, to mi sprząta stronkę sprzed nosa Gratki - to co, gatki czy leczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Chyba pójdę za to po fervex - przynieść komuś? JA POPROSZE , W MAŁEJ ILOŚCI WODY No kuuuurde - siedzi cały czas cicho, a jak przychodzi co do czego, to mi sprząta stronkę sprzed nosa Gratki - to co, gatki czy leczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 cholera lece do apteki po testa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 cholera lece do apteki po testa Za ile niebieskich kreseczek mamy trzymać kciuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ILa specjalnie dla Ciebie, po konsultacji ze Stukową http://www.intymna.pl/zdjecia007/a/dekorx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts