Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy już nie było, bo dopiero dzisiaj odkryłam ten wątek i nie byłam w stanie przeczytać wszystkiego za jednym zamachem

Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał aż żona wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić. Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza:

- Chcesz pan zarobić stówę?

- Jasne! Co mam zrobić?

- Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieźć nas oboje do domu.

Taksówkarz wszedł do agencji. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i mówi:

- Trzymaj pan ją!

Facet do taksówkarza:

- Ale to nie jest moja żona!

- Wiem, k...a, to moja! Teraz idę po pańską.

to jest cytat o z "Dowcipow" :D

ILA, no nie udawaj niewinnej dwunastki, bo łone w dzisiejszych czasach takie niewinne nie som. Jakoś wszystkie miały w dzieciństwie tendencje do siadania na smoczku...

NIE MAM NIC PRZECIWKO GEJOM :D MAM TAKICH DWÓCH KOLEGÓW, I SA WSPANIAŁYMI LUDŹMI, W OGIEŃ BYM ZA JEDYM Z NICH WSKOCZYŁA :D

ALE ROM MNIE ZASKOCZYŁ I JUŻ :wink:

MALKA gaciątka dla Ciebie i jak zauważyłem mają być bardzo skoromne

więc takie są

http://www.dlazmyslow.pl/grafika/foto/obsessive/duze/my_bijouB_srednie.jpg

Możesz mi wierzyć z przodu też zbyt wiele nie mają :oops: :oops: :oops:

Dzięki Aruś - ale miały być barchany bo mi d... marznie - tak zimno brrrr :wink: