ila66 22.09.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dobry miód daje specyficznego posmaku kawie. Ja lubie WOSEBE Gold Fix po PRL-owsku 3 łyzeczki na kubek zalane wrzątkiem Miód wyciaga wtedy taki posmak soku z młodych gałazek lipy - pychota OBIECUJE,ZE SPROBUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dięki za kawę i paczki i kanapki i mleko mniam wszystko ja dziś tak najchętniej spędziłabym dzień http://klub.chip.pl/gekon/gg/spioch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dięki za kawę i paczki i kanapki i mleko mniam wszystko ja dziś tak najchętniej spędziłabym dzień http://klub.chip.pl/gekon/gg/spioch.gif A JEST TO REALNE ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 NO I GDZIE JESTEŚCIE ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dięki za kawę i paczki i kanapki i mleko mniam wszystko ja dziś tak najchętniej spędziłabym dzień http://klub.chip.pl/gekon/gg/spioch.gif A JEST TO REALNE ??????????? niestety pozostaje tylko w strefie marzeń .......................... sennych teraz małego usypiam a jak padnie to mam co robić niestety ale kiedyś się wyśpię ............................. znaczy sie za kilka lat Ila jak zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 NO I GDZIE JESTEŚCIE ????????????? Musiałem wyskoczyć do reala sprawdzić co łobuzy robią, potem na inną stronke, ale już jestem. Ania ja od kilku lat mówie sobie że w końcu się wyspię i jakoś jeszcze nie nadszedł ten czas. Mój swietej pamieci dziadek mówił że wyśpie się w trumnie może miał racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no to mi nie spieszno do takiego wyspania się ale może tak we własnym łóżeczku kiedyś się uda ciągle mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dięki za kawę i paczki i kanapki i mleko mniam wszystko ja dziś tak najchętniej spędziłabym dzień http://klub.chip.pl/gekon/gg/spioch.gif A JEST TO REALNE ??????????? niestety pozostaje tylko w strefie marzeń .......................... sennych teraz małego usypiam a jak padnie to mam co robić niestety ale kiedyś się wyśpię ............................. znaczy sie za kilka lat Ila jak zdrówko ZDRÓWKO DUŻO LEPIEJ WYPIŁAM W SOBOTE BUTELKĘ GRZANEGO WINA, WYGRZAŁAM W NIEDZIELĘ JEST OK NIESTETY, RESZTA RODZINY SIĘ POCHOROWAŁA A NIE MA NIC GORSZEGO , NIŻ 3-KA PRZEZIĘBIONYCH FACETÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dięki za kawę i paczki i kanapki i mleko mniam wszystko ja dziś tak najchętniej spędziłabym dzień http://klub.chip.pl/gekon/gg/spioch.gif A JEST TO REALNE ??????????? niestety pozostaje tylko w strefie marzeń .......................... sennych teraz małego usypiam a jak padnie to mam co robić niestety ale kiedyś się wyśpię ............................. znaczy sie za kilka lat Ila jak zdrówko ZDRÓWKO DUŻO LEPIEJ WYPIŁAM W SOBOTE BUTELKĘ GRZANEGO WINA, WYGRZAŁAM W NIEDZIELĘ JEST OK NIESTETY, RESZTA RODZINY SIĘ POCHOROWAŁA A NIE MA NIC GORSZEGO , NIŻ 3-KA PRZEZIĘBIONYCH FACETÓW no nie zazdroszczę ilunia chory facet rowna się chore dziecko albo jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Zapraszam na obiadek http://kuchcik.info/images/1(1).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jestem ciekaw co dziewczyny upichcą I czy to bedzie jadalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 22.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 TOLA GACIĄTKA http://www.olive.pl/images/mini/f46530b285eb4931a93877b9f6e0a368.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 witajta, szkoda że już jesiennie.ja wreszcie po szychcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.09.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ILA dzięki za mleko i pączki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki miłego dnia tak wielu brakuje na RW , mam nadzieje , ze kiedys zrobimy taki wirtualny zlot na RW i chocioaz jeden dzien bedą wszyscy koniecznie pozdrow Maxi od nas i przekaz , ze bardzo tesknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 nie uda się, nie uda... nie uda się, nie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 nie uda się, nie uda... nie uda się, nie uda... Wytarczy 10 osób i tak się zamulimy na Rw ,że Nie lepiej na zlocie muratora zrobić osobny stolik wyłącznie dla HEFALUMPÓW I HUNCFOTÓW z RW Bilet wstępu :gacie, majtki, bokserki, slipy,gorsety,pasy do pończoch,barchany, kalesony, stringi, I ustrzelone conajmniej 44 stronek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 WIECZORNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 nie uda się, nie uda... nie uda się, nie uda... Wytarczy 10 osób i tak się zamulimy na Rw ,że nie ma jakiegos sposobu , zeby sie udalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ZLOT SZYKUJECIE ???? TO JA SIE PISZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts