Joanna i Janusz 09.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... ooooooo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... No i co? Piał z zachwytu czy zamilkł z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 witajcie wieczorkiem byłem i widziałem zarówno domek Martki jak i Whisperówke oba domki robia wrazenie, zdjecia beda jutro jak wroce do domu to czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jezierku. Podam może Ci hasło i strzelisz z mojego upoważnienia? na łatwiznę idziesz a zapolować i poczuć adrenalinkę to nie frajda Jak już o tej adrenalince mowa, to przypominam, że wielkimi krokami zbliża się strona nr.500. I oczywiście dla tego, kto ją upoluje będzie nagroda w postaci... no właśnie, od tej pory zbieram propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... toż o tym właśnie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jeszcze strasznie dużo stron. Strona 500 w przyszłym tygodniu dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Tak! i już niedługo przegonimy kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jezierku. Podam może Ci hasło i strzelisz z mojego upoważnienia? na łatwiznę idziesz a zapolować i poczuć adrenalinkę to nie frajda Jak już o tej adrenalince mowa, to przypominam, że wielkimi krokami zbliża się strona nr.500. I oczywiście dla tego, kto ją upoluje będzie nagroda w postaci... no właśnie, od tej pory zbieram propozycje... snajpery niech proponują bo pewnie zwykłemu flustrafowi farciarzowi się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 jak się postaramy to może szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Strzałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Gratulacje Jezier! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jezierku. Podam może Ci hasło i strzelisz z mojego upoważnienia? na łatwiznę idziesz a zapolować i poczuć adrenalinkę to nie frajda Jak już o tej adrenalince mowa, to przypominam, że wielkimi krokami zbliża się strona nr.500. I oczywiście dla tego, kto ją upoluje będzie nagroda w postaci... no właśnie, od tej pory zbieram propozycje... snajpery niech proponują bo pewnie zwykłemu flustrafowi farciarzowi się nie uda Kto wie może ktoś się wcześniej obudzi i zgarnie kilka punktów z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jezierku. Podam może Ci hasło i strzelisz z mojego upoważnienia? na łatwiznę idziesz a zapolować i poczuć adrenalinkę to nie frajda Jak już o tej adrenalince mowa, to przypominam, że wielkimi krokami zbliża się strona nr.500. I oczywiście dla tego, kto ją upoluje będzie nagroda w postaci... no właśnie, od tej pory zbieram propozycje... snajpery niech proponują bo pewnie zwykłemu flustrafowi farciarzowi się nie uda Kto wie może ktoś się wcześniej obudzi i zgarnie kilka punktów z rana. Ale kto dobrowolnie lubi wstać rano???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Whisper był swego czasu wobec mnie niegrzeczny. Oooo... nieładnie tak pisać . Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć czy byłem to polecam lekturę wątku "Automatyczna skrzynia biegów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jezierku. Podam może Ci hasło i strzelisz z mojego upoważnienia? na łatwiznę idziesz a zapolować i poczuć adrenalinkę to nie frajda Jak już o tej adrenalince mowa, to przypominam, że wielkimi krokami zbliża się strona nr.500. I oczywiście dla tego, kto ją upoluje będzie nagroda w postaci... no właśnie, od tej pory zbieram propozycje... snajpery niech proponują bo pewnie zwykłemu flustrafowi farciarzowi się nie uda Kto wie może ktoś się wcześniej obudzi i zgarnie kilka punktów z rana. chyba przyjdę wcześniej do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ja nie lubię. Znowu muszę streszczać stronę. Chyba przestanę polować bo od wczoraj nic tylko streszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ale kto dobrowolnie lubi wstać rano???? Sonika! Albo Agniesia, która rano, to dopiero sę kładzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... toż o tym właśnie napisałem Maksiu... ale jak to... Do kafejki ineternetowej polazłeś??? Nie wstyd Ci? Ojciec dzieciom, mąż żonom, przyjaciel sąsiadkom - poszedłeś do KAFEJKI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... toż o tym właśnie napisałem Maksiu... ale jak to... Do kafejki ineternetowej polazłeś??? Nie wstyd Ci? Ojciec dzieciom, mąż żonom, przyjaciel sąsiadkom - poszedłeś do KAFEJKI??? a kto ci powiedzial z do kafejki.. nie slyszales o bezprzewodowym inecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts