Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... :)

toż o tym właśnie napisałem :D

Maksiu... ale jak to... Do kafejki ineternetowej polazłeś??? Nie wstyd Ci? Ojciec dzieciom, mąż żonom, przyjaciel sąsiadkom - poszedłeś do KAFEJKI???

a kto ci powiedzial z do kafejki.. nie slyszales o bezprzewodowym inecie???

Nie ma czegoś takiego. To wymysł szatana.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... :)

toż o tym właśnie napisałem :D

Maksiu... ale jak to... Do kafejki ineternetowej polazłeś??? Nie wstyd Ci? Ojciec dzieciom, mąż żonom, przyjaciel sąsiadkom - poszedłeś do KAFEJKI???

a kto ci powiedzial z do kafejki.. nie slyszales o bezprzewodowym inecie???

Nie ma czegoś takiego. To wymysł szatana.

tak samo jak ktos powiedzial ze ziemia jest okrągła :D

Streszczenie odcinka 455.

Poprzedni odcinek też streszczałem więc łatwo się domyślicie kto wygrał wyścig po punkt. Zostałem oskarżony o oszustwo. Ale co mi tam czego to się dla punktu nie zrobi.

Za to na liście rankingowej pojawił się Janusz i Funia z zerowym kontem. Tak dla zachęty.

Okazało się, że Maksi zamiast siedzieć tu z nami w rekordzie jeździ sobie i zwiedza dom prezesa oraz Martki :-?

Whisper był swego czasu wobec mnie niegrzeczny.

Oooo... nieładnie tak pisać :evil: . Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć czy byłem to polecam lekturę wątku "Automatyczna skrzynia biegów" :-?

Wiem co piszę :D

Z pozycji prezesa dobrze Ci się wymądrzać.

Byłeś niegrzeczny i już.

A swoją drogą, to ładnie podsłuchiwać? :D

Sonika, płytki to ja nawet kupiłam...nie miałam już siły ani czasu na poszukiwania, bo od poniedziałku wchodzi kafelkarz, więc w końcu padło na Nową Galę.

nie dziwię Ci się, że nie masz siły, ja też od tego całeho budowania i wykańczania padam na pysk.

A jakie kupiłaś - beżowe?