Whisper 09.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... toż o tym właśnie napisałem Maksiu... ale jak to... Do kafejki ineternetowej polazłeś??? Nie wstyd Ci? Ojciec dzieciom, mąż żonom, przyjaciel sąsiadkom - poszedłeś do KAFEJKI??? a kto ci powiedzial z do kafejki.. nie slyszales o bezprzewodowym inecie??? Nie ma czegoś takiego. To wymysł szatana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Melduję wszystkim, że dziś zwiedzał Whisperową chałupę niejaki maksiu, zwany też Pif-Paf... toż o tym właśnie napisałem Maksiu... ale jak to... Do kafejki ineternetowej polazłeś??? Nie wstyd Ci? Ojciec dzieciom, mąż żonom, przyjaciel sąsiadkom - poszedłeś do KAFEJKI??? a kto ci powiedzial z do kafejki.. nie slyszales o bezprzewodowym inecie??? Nie ma czegoś takiego. To wymysł szatana. tak samo jak ktos powiedzial ze ziemia jest okrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Maksiu, Luśka woła. Mówi że łóżko jest jej, ale mam szansę się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Streszczenie odcinka 455. Poprzedni odcinek też streszczałem więc łatwo się domyślicie kto wygrał wyścig po punkt. Zostałem oskarżony o oszustwo. Ale co mi tam czego to się dla punktu nie zrobi. Za to na liście rankingowej pojawił się Janusz i Funia z zerowym kontem. Tak dla zachęty. Okazało się, że Maksi zamiast siedzieć tu z nami w rekordzie jeździ sobie i zwiedza dom prezesa oraz Martki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Maksiu, Luśka woła. Mówi że łóżko jest jej, ale mam szansę się załapać no to co ty tu jeszcze robisz... lec czym predzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Wybierzesz łóżko Z nami lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 09.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Whisper był swego czasu wobec mnie niegrzeczny. Oooo... nieładnie tak pisać . Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć czy byłem to polecam lekturę wątku "Automatyczna skrzynia biegów" Wiem co piszę Z pozycji prezesa dobrze Ci się wymądrzać. Byłeś niegrzeczny i już. A swoją drogą, to ładnie podsłuchiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Maksiu bezprzewodowo to chyba nie upolujesz punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 dobranoc ..... padam na pysk nie mam sily pisacpapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 09.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 I ja idę spać. Paps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sonika, płytki to ja nawet kupiłam...nie miałam już siły ani czasu na poszukiwania, bo od poniedziałku wchodzi kafelkarz, więc w końcu padło na Nową Galę. nie dziwię Ci się, że nie masz siły, ja też od tego całeho budowania i wykańczania padam na pysk. A jakie kupiłaś - beżowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Whisper był swego czasu wobec mnie niegrzeczny. Prezes, niegrzeczny?? Skandal!!!! My Go rozliczymy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A czy musi byc powód. Nie pamietam o co poszło, ale zapamietałem Go My wszyscy pamiętamy Prezesa, a niektórzy , to się nawet Jego boją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jezier! Gratulacje! Ja to chyba niedługo, to nawet w pierwszej dwudziestce nie będę... Wiem co zrobię opodatkuję kilka pierwszych miejsc No wiesz Ja się nie zgadzam, ja protestuję. Tylko te podatki, podatki, a domek to z czego budować będziemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Sonika Oooooooo, Maksiu , a ja myslałam, że tylko ze mnie taki ranny ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maksiu [poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Do Prezesz poszedł, pochlebiać Mu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 podlizywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 pewnie czegoś chce od Prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts