stukpuk 27.09.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Stuku a te zabawki to chyba dla tatusiów jak na razie beda bo dzieciaczkom to chwilowo co innego potrzeba Tatuś musi koniecznie wcześniej wypróbować toz to oczywista oczywistość Pamietam jak ze 4 lata temu kupowaliśmy zabawki dla dzieciaków pod choinkę i jednemu kupilismy dźwig (wielgaśny i zdalnie sterowany) I wieczorem miały być wszystkie zapakowane, bo rano wyjazd. Ale tak błagałem i molestowałem żone żeby mi pozwoliła się pobawić dżwigiem . Ale wkońcu się zgodziła I do wieczora majstrowałem przy nim i przenosiłem nim cukierki i inne duperele I nie mogła mi zabrać, i został spakowany dopiero na drugi dzień przed samym wyjazdem I po rozpakowaniu pod choinką za zabawę wzioł się szwagier na zmniane ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Stuku a te zabawki to chyba dla tatusiów jak na razie beda bo dzieciaczkom to chwilowo co innego potrzeba Tatuś musi koniecznie wcześniej wypróbować toz to oczywista oczywistość Pamietam jak ze 4 lata temu kupowaliśmy zabawki dla dzieciaków pod choinkę i jednemu kupilismy dźwig (wielgaśny i zdalnie sterowany) I wieczorem miały być wszystkie zapakowane, bo rano wyjazd. Ale tak błagałem i molestowałem żone żeby mi pozwoliła się pobawić dżwigiem . Ale wkońcu się zgodziła I do wieczora majstrowałem przy nim i przenosiłem nim cukierki i inne duperele I nie mogła mi zabrać, i został spakowany dopiero na drugi dzień przed samym wyjazdem I po rozpakowaniu pod choinką za zabawę wzioł się szwagier na zmniane ze mną mój małz ma tak samo a najlepsze zabawki dla naszych chłopakow to takie którymi i tatus moze sie pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Stuku a te zabawki to chyba dla tatusiów jak na razie beda bo dzieciaczkom to chwilowo co innego potrzeba Tatuś musi koniecznie wcześniej wypróbować toz to oczywista oczywistość Pamietam jak ze 4 lata temu kupowaliśmy zabawki dla dzieciaków pod choinkę i jednemu kupilismy dźwig (wielgaśny i zdalnie sterowany) I wieczorem miały być wszystkie zapakowane, bo rano wyjazd. Ale tak błagałem i molestowałem żone żeby mi pozwoliła się pobawić dżwigiem . Ale wkońcu się zgodziła I do wieczora majstrowałem przy nim i przenosiłem nim cukierki i inne duperele I nie mogła mi zabrać, i został spakowany dopiero na drugi dzień przed samym wyjazdem I po rozpakowaniu pod choinką za zabawę wzioł się szwagier na zmniane ze mną mój małz ma tak samo a najlepsze zabawki dla naszych chłopakow to takie którymi i tatus moze sie pobawić I zauważyłem że jak kupuje zabawki to takie jakie sam bym chciał mieć! Ale za moicj czasów to nic nie było A jak ktoś miał LEGO to był królem na osiedlu Ja osobiscie wychowałem się na drenianych klockach i żołnierzykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Jest ktoś? czy wszyscy juz przed telewizorem siedzą?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Jest ktoś? czy wszyscy juz przed telewizorem siedzą?! albo dzieci usypiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 WITAM SERDECZNIE WŁASNIE SKOŃCZYŁAM OGLĄDAĆ PROGRAM Z NASZĄ KROPECZKĄ SUPER DZIEWCZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 WITAM SERDECZNIE WŁASNIE SKOŃCZYŁAM OGLĄDAĆ PROGRAM Z NASZĄ KULECZKĄ SUPER DZIEWCZYNA Z Kropeczką Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 szkoda , ze przegapilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Buźka wieczorna Jaki znowu program??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 "fort boyard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Takie show dla odważnych nasza koleżanka z forum bierze w nim udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 szkoda , ze przegapilem POSZUKAJ NA YOU TUBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 szkoda , ze przegapilem POSZUKAJ NA YOU TUBE nie moge ogladac you tube i innych , nie moge miec gg, nawet niektorych zdjec nie moge ogladac , cos mam nie teges z kompem avatarka tez nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 A ja widziałem Nie wiedziałem ,że mamy takie odważne dziewczyny na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Czyżby koniec stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Czyżby koniec stronki? no...jak królik się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ja też, ja też widziałam kropeczkę27 nie dość że laska jak trza to jeszcze kuźwa bez lęku wysokości ...pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ja też widziałem - norrrmalnie pajęczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ZUCH DZIEWCZYNA DO TEGO PIEKNA KOBIETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts