Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

czesc!!

A ja sie dowiedzialam, ze zmiany ktore planuje (oprocz powiekszenia garazu) sa mozliwe w moim projekcie. :D Ale co ja planuje moze sie okaze, ze mi dzialki nie odrolnia i z budowy nici :roll:

Wszystkie zmiany są możliwe!!!!!! Tylko kwestia odpowiednio opłaconego architekta 8) :roll: I można śmiało budować po swojemu 8) 8)

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stuku niby wszystkie sa mozliwe,ale w pewnym momencie robie ci sie brzydki dom.

premium ja tez jak wpadne do ikei ( u nas dopiero w 2010 :x ) to 500zl nie wyjete a wlasciwie nic nie kupione :-? Jakby byla pod reka to by sie podjechalo raz w miesiacu wydalo 100 i mnie by bolalo :lol:

Ja tez okazyjnie w Ikei trwonię pieniadze :)

Najczęściej w Warszawie, ale dziś wyjatkowo w Katowicach.

A co chcesz jeszcze zmienic w projekcie? Bo zerknęłam na niego :lol:

Hejka :)

A się nabiegałam po

http://www.ikea.com/ms/img/header/logo.gif

i nakupowałam mnóstwo pierdółek :D

ja też biegala ale z kartką na której było napisane 3 kołdry i 2 poduszki :roll:

ale przynioslam do domu jeszcze 2 dywaniki łazienkowe, 3 miseczki , dzbanuszek do mleka i 2 pudelka plastikowe http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/hipiska.gif

Hejka :)

A się nabiegałam po

http://www.ikea.com/ms/img/header/logo.gif

i nakupowałam mnóstwo pierdółek :D

ja też biegala ale z kartką na której było napisane 3 kołdry i 2 poduszki :roll:

ale przynioslam do domu jeszcze 2 dywaniki łazienkowe, 3 miseczki , dzbanuszek do mleka i 2 pudelka plastikowe http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/hipiska.gif

A ja z kolei zrezygnowałam z kilku rzeczy, bo były badziewne....albo ich nie było :roll: :p

premium chce wysunac garaz do przodu i w jego glebi zrobi pom gospodarcze z wyjsciem na dwor. W dawnym gospodarczym zrobie garderobe do tej sypialni, ktora ma lazienke, bo to bedzie moja i meza :) A ten maly kibelek powieksze,ale to jeszcze nie jestem pewna

I będziesz miała 3 wc??? :o :)

Pomieszczeń gospodarczych nigdy dośc!!! :D

Ja jak bede budowac drugi dom to pewnie duzo mniejszy, bo bedzie tylko dla mnie i meza bez dzieci. Ale na razie dzieciaki male, wiec dom musi byc duzy :)

Ostatnio Pola poprosila zeby jej pokazac ten domek, w ktorym bedziemy mieszkac. Pokazalam i uslyszalam ze ona nie chce mieszkac sama w pokoju tylko ze Stefankiem tak jak teraz :lol:

Ja jak bede budowac drugi dom to pewnie duzo mniejszy, bo bedzie tylko dla mnie i meza bez dzieci. Ale na razie dzieciaki male, wiec dom musi byc duzy :)

Ostatnio Pola poprosila zeby jej pokazac ten domek, w ktorym bedziemy mieszkac. Pokazalam i uslyszalam ze ona nie chce mieszkac sama w pokoju tylko ze Stefankiem tak jak teraz :lol:

podrośnie zmieni zdanie :lol:

No to masz dodatkowe pomieszczenie gospodarcze.

A jak jej sie znudzi mieszkanie ze Stefankiem to przerobisz gospodarcze i Stefanek zamieszka we własnym pokoju.

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 330

2. jea - 318

3. inż. Mamoń - 289

4. Mikopiko - 232

5. SławekD-żonka - 201

6. Olkalybowa - 197

7. verunia - 177

8. ILA66 - 171

9. Joanna i Janusz - 143

10. kze - 136

11. Whisper - 119

12. frosia - 115

13. Ania Wiśniewska - 108

14. fizyk - 103

15. Majka - 98

16. kasztanka - 92

17. maksiu - 88

18. retrofood - 81

19. teska - 78

20. pp - 65

21. andre59 - 59

22. Ew-ka - 57

23. aniawmuratorze - 55

24. Sonika- 53

25. badi - 52

26. stukpuk -49

27. wartownik - 45

28. monka, andrzejka, kaśka maciej - 44

31. Maxtorka - 43

32. Aga J.G - 41

33. żaba gonia - 38

34. Moniś - 36

35. facio - 35

36. Trini - 34

37. Nefer - 31

38. markus_gdynia, tola, ullerowa - 30

41. Jezier - 28

42. Witos - 27

43. andzik.78 - 26

44. jamles, gaweł - 25

46. marcel2000, magi - 23

48. braza - 21

49. Funia, beti55, monikach - 20

52. mati_sowee, marjucha - 18

54. Sylvia1, krys1 - 16

56. Agniesia, Karolka, joola, mundzia - 14

60. dompodsosnami - 13

61. Darex - 12

62. Jane, Wojty, prymasek - 10

65. kasia64, duende, ania, mayland - 9

69. kolia, Zielonooka, kropeczka27 - 7

72. Januszz, tabaluga1, edzia - 6

75. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ - 5

80. Pawson, jabko, D&R, Anisia3 - 4

84. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, arek_sp - 3

90. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal, , malka -2

99. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, -1

Streszczenie:

poprzednią stronkę stuknęla zdziwiona ullerciaullercia i dragasia katują dzieci językami obcymi a może to było odwrotnie :roll:

był Adamol i jea i malka koło północy ale sięchyba minęli

obudził nas retro !

arek zasewował śniadanie i kawę DZIĘKI AREK może następna stronka będzie Twoja

a stuki przytaszczył mleko, o 9:46 wpadła BRAZA skontrolowała siorbnęla i tyle ją było widać (pewnie pogalopowala do komentarzy), na koniec przyszła krowa która przelazła na tą stronkę

no to już wszystko wiecie ...............

acha Andzik poszukuje nowej ekipy do dachu