aniawmuratorze 07.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a moje dziecko uznalo że 2.30 w nocy to dobra pora na przerwę w spaniu poza tym usiłuję przyciągnąć więźbę na budowę przed tym jak dekarze wyjadą w siną dal a tak ogólnie i śpiąco i chyba w takim stanie jakim jestem trudno mnie wkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 malka niezła adrenalinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 kawa pogodna lekko palona wycisza łagodzi nerwy i pozwala się wyciszyćhttp://grahamfurlong.typepad.com/work_hard_be_nice/images/coffee_morning.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 malka niezła adrenalinka Ania uwierz , wcale mi nie do śmiechu -juz mam dosyć tych ludzi i pomału mam dość tego domu.Sama nie wiem jak to rozegrać by do mordobicia nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 malka niezła adrenalinka Ania uwierz , wcale mi nie do śmiechu -juz mam dosyć tych ludzi i pomału mam dość tego domu.Sama nie wiem jak to rozegrać by do mordobicia nie doszło ale o co poszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 malka przeczytała i cała w nerwach jestem powodzenia kobieto trzym się niełatwa przeprawa przed Tobą oj niełatwa mam nadzieję że jutro w spokoju wypijesz z nami kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 malka przeczytała i cała w nerwach jestem powodzenia kobieto trzym się niełatwa przeprawa przed Tobą oj niełatwa mam nadzieję że jutro w spokoju wypijesz z nami kawkę Mam nadzieję,że nie będzie to czarna kawa w areszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dobra - czas jechać na pole walki trzymajcie kciuki (ja postaram się trzymać nerwy - na wodzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dobra - czas jechać na pole walki trzymajcie kciuki (ja postaram się trzymać nerwy - na wodzy) czekam z zapartym tchem daj znać jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dzień dobry Ale u nas upały Można śmiało chodzić na krótki rękaw Taka jesień to może być!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 cześć stuki jakie upały ja się zastanawiam czy drugiego polarka nie włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 no to zmykam narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja tylko wpadłem na obiad i jadę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 07.10.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Zimno jak cholera....Latem umieram z gorąca, zimą trzęsę się z zimna...Chyba coś ze mną jest nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 07.10.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ale za to we wtornik będę miał okienka...Ciekawe, co spieprzą przy osadzaniu?!Może nic?Czy to w ogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 wszyscy tu buduja czy co ???? nie ma z kim pogadac ide robic obiad : karminadle, surowka z buraczkow i kartofle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.10.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 wszyscy tu buduja czy co ???? nie ma z kim pogadac ide robic obiad : karminadle, surowka z buraczkow i kartofle Cześć Żabko A możemy liczyc na choćby okruszki / resztki z tego obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Czesc!!! Bylam na 3 godzinnym spacerze jestem padnieta normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 07.10.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 wszyscy tu buduja czy co ???? nie ma z kim pogadac ide robic obiad : karminadle, surowka z buraczkow i kartofle Co to są karminadle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a ja w trakcie przygotowan do obiadu zrobiłam kilka słoikow powideł śliwkowych i jabłek .... Frosia ....Ty wogóle to bywasz na swojej działce? lato minęło a ja Cie nie odwiedziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts