dragasia 07.10.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jejku ja przed dzieciakami to tez rozne rzeczy w sloiki robilam Jak ja to lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 wszyscy tu buduja czy co ???? nie ma z kim pogadac ide robic obiad : karminadle, surowka z buraczkow i kartofle Co to są karminadle? pomielone i nienormalne po polsku....mielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jejku ja przed dzieciakami to tez rozne rzeczy w sloiki robilam Jak ja to lubie ja nie robie duzych ilosci ...sami z mezem jestesmy wiec słoiki raczej tak z tych średnio-małych ,ale lubie miec byle co w spizarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a ja w trakcie przygotowan do obiadu zrobiłam kilka słoikow powideł śliwkowych i jabłek .... Frosia ....Ty wogóle to bywasz na swojej działce? lato minęło a ja Cie nie odwiedziłam ty to jestes pracus chlopu pewnie chcesz sie podlizac jak masz zamiar wykorzystac te powidla ? bo ja mam pewien pomysl , ale.....zbyt perwersyjny jest na dzialce nie bywam i pewnie dlugo nie bede a z Toba chetnie sie spotkam , chocby i w lesie arek ja jestem "dziolcha" ze Slaska , wiec u mnie zadko sie cos marnuje wiec o resztkach nie ma mowy zapraszam do siebie o 18-ej masz wyjazd spod Tesco dragasia cos ty robila na tym spacerze ??? musztre mialas ??? ...padnieta ..... .............. ...... adamol karminadle, zwane tez karbinadlami to zwyczajne kotlety mielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja tez lubie,ale co z tego jak nie mam komu podrzucic dzieciakow. W tym roku ograniczam sie do zamrozenia koperku, pietruszki, papryki i mieszanki 4 skladnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dragasia cos ty robila na tym spacerze ??? musztre mialas ??? ...padnieta ..... .............. ...... Moja szalona dwojka po przymusowym tygodniowym odosobmieniu odmowila powrotu. A na dodatek myslalam ze sobie odpoczne a teraz Stefan nie chce spac Juz 2x ladowal w lozeczku i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dragasia cos ty robila na tym spacerze ??? musztre mialas ??? ...padnieta ..... .............. ...... Moja szalona dwojka po przymusowym tygodniowym odosobmieniu odmowila powrotu. A na dodatek myslalam ze sobie odpoczne a teraz Stefan nie chce spac Juz 2x ladowal w lozeczku i nic nie nooo, dzieciaki potrafia wykonczyc kobite nieraz bardziej niz...chlop malemu daj luz sam zasnie gdzies w kaciku narazicho, wpadne wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 na obiad bedzie u mnie rosół na 3 gat. mies ( grzbiet i skrzydełka z kury ,szyja z indyka , antrykot wołowy) z wołowiny cosik potem zrobię - w taką pogodę gorący rosółek to cymesik Frosia ...to kiedy na te kawe sie umowimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Żabko O 18 to będe u mojego przyszłego wykonawcy zresztą mam zakaz odwiedzania marketów i innych sklepów bo tu cyctat "Z tobą iść na zakupy, tylko łazisz a i tak nic nie kupisz wole chodzić sama" Ale między 21 -23 .poździernik.08 bede w Katowicach na jakiejś konferencji to mozemy sie spyknąć na kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 FROSCH gdzie Twój Awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 FROSCH gdzie Twój Awatarek Ooooo... pojawił się Komp mi zamula czy inny diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jak ja bym chciala byc juz na etapie wybierania roznych rzeczy do domu a tu nawet nie wiadomo kiedy sie ta budowa zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 wróciłam ale zaraz wychodzę do stajni jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 07.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jak ja bym chciala byc juz na etapie wybierania roznych rzeczy do domu a tu nawet nie wiadomo kiedy sie ta budowa zacznie Spokojnie, spokojnie... Jeszcze będziesz miała dość budowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jak ja bym chciala byc juz na etapie wybierania roznych rzeczy do domu a tu nawet nie wiadomo kiedy sie ta budowa zacznie Spokojnie, spokojnie... Jeszcze będziesz miała dość budowania.... Pewnie tak,ale wkurza mnie na razie to czekanie na ktore nie ma wplywu i nie wiem nawet jaki bedzie efekt tego czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ew-ka u mnie tyż rosół i ryż ugotowałam ale jeszcze nie wiem co zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A zapomnialabym Czy jest ktos chetny pojsc za mnie dzis do dentysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ew-ka u mnie tyż rosół i ryż ugotowałam ale jeszcze nie wiem co zrobię Podsmaz mieso z kurczaka na patelni i bedzie ok a ryz tez tylko z vegeta czy tam inna jarzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ciekawe co u malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 mam tylko chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts